1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Timrå


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Timrå. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Timrå som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Timråbo
Det kommunala bostadsbolaget Timråbo äger och förvaltar lägenheter och lokaler i kommunen. Fördelat på flertal områden i Timrå erbjuds cirka 1 800 lägenheter. För äldre hyresgäster som önskar ett tryggt boende med gemenskap erbjuds plusboenden.

Amasten
Amasten äger och förvaltar fastigheter på ett flertal orter i landet, däribland i Timrå. Under 2019 stod 48 nya hyreslägenheter klara för nya hyresgäster med utsikt över vattnet och nära till Timrå station. Lägenheterna har hög boendestandard med tvättmaskin och balkong.

Telefon: 010-17 89 700
E-post: sundsvall@amasten.se
Hemsida: www.amasten.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Timrå utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Timrå att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Timrå. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Timrå?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Timrå. Hos oss kan du se listor med alla Timrås hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.