1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i TjörnHyrabostad.se visar kontaktuppgifter till hyresvärdarna på Tjörn samt bevakar utbudet av andrahandsannonser från privatpersoner. Du behöver själv lämna din bostadsansökan till respektive uthyrare.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Gift par söker lägenhet
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar


Tjörns Bostads
Tjörns Bostad är den kommunala hyresvärden på Tjörn och den största hyresvärden på Ön. Tjörns Bostad förvaltar lägenheter på följande orter på Tjörn:

Höviksnäs, Klädesholmen, Kållekär, Myggenäs, Rönnäng och Skärhamn.

Merparten av lägenhetsbeståndet är lokaliserat till Skärhamn där man har lägenheter på följande adresser: Båsenvägen, Tubbegatan och Hvitfeldtsvägen.

Tjörns Bostad har ett fastighetsbestånd om 550 hyreslägenheter och cirka 80 kommersiella lokaler. Man har sitt huvudkontor och kundmottagning/besöksadress på Wallhamns hamn.

För att kunna söka bostad hos Tjörns Bostad behöver du registrera dig som bostadssökande på deras hemsida: tbab.tjorn.sePrivata hyresvärdar i Tjörn


Balder
I tätorten Kållekärr på Tjörn förvaltar privata hyresvärden Balder en större fastighet som inrymmer både bostäder samt butiks- och kontorslokaler. Fastigheten ligger på Sundsbyvägen och 1 041 kvm utgörs av lägenheter. Från fastigheten har du nära till Kållekärrs Centrum och busstationen.

Telefon: 031-10 99 49
E-post: mats.arnkil@balder.se
Hemsida: www.balder.se