1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tjörn

Alla lediga lägenheter i Tjörn

Hos oss kan du se alla lediga lägenheter för uthyrning i Tjörn. Bostadsmarknaden i Tjörn domineras av det kommunalägda bostadsbolaget Tjörns Bostad. Via oss kan du söka bland alla lediga lägenheter i Tjörn och ställa dig i bostadskö hos det kommunala fastighetsbolaget.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Mamma och son önskar hyra lägenhet, villa eller stuga omgångde
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


Tjörns Bostads
Tjörns Bostad är den kommunala hyresvärden på Tjörn och den största hyresvärden på Ön. Vi rekommenderar att alla som söker bostad att hyra ställer sig i bostadskön hos Tjörns Bostad.

Tjörns Bostad kan erbjuda lägenheter för uthyrning på följande orter på Tjörn:

Höviksnäs, Klädesholmen, Kållekär, Myggenäs, Rönnäng och Skärhamn.

Flest hyreslägenheter har man i Skärhamn där man kan erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser: Båsenvägen, Tubbegatan och Hvitfeldtsvägen.

Tjörns Bostad har ett fastighetsbestånd om 550 hyreslägenheter och cirka 80 kommersiella lokaler. Man har sitt huvudkontor och kundmottagning/besöksadress på Wallhamns hamn.

För att kunna söka bostad hos Tjörns Bostad måste du registrera dig som bostadssökande på deras hemsida. Din kötid är den enskilt viktigaste faktorn som avgör om du kommer bli erbjuden förstahandskontrakt på de lediga lägenheter som du ansöker om.Privata hyresvärdar i Tjörn


Balder
I tätorten Kållekärr på Tjörn förvaltar privata hyresvärden Balder en större fastighet som inrymmer både bostäder samt butiks- och kontorslokaler. Fastigheten ligger på Sundsbyvägen och 1 041 kvm utgörs av lägenheter. Från fastigheten har du nära till Kållekärrs Centrum och busstationen.

Telefon: 031-10 99 49
E-post: mats.arnkil@balder.se
Hemsida: www.balder.se