1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tjörn

Bevaka lediga lägenheter i Tjörn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tjörn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tjörn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tjörns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tjörns Bostads
Tjörns Bostad är den kommunala hyresvärden på Tjörn och den största hyresvärden på Ön. Tjörns Bostad förvaltar lägenheter på följande orter på Tjörn:

Höviksnäs, Klädesholmen, Kållekär, Myggenäs, Rönnäng och Skärhamn.

Merparten av lägenhetsbeståndet är lokaliserat till Skärhamn där man har lägenheter på följande adresser: Båsenvägen, Tubbegatan och Hvitfeldtsvägen.

Tjörns Bostad har ett fastighetsbestånd om 550 hyreslägenheter och cirka 80 kommersiella lokaler. Man har sitt huvudkontor och kundmottagning/besöksadress på Wallhamns hamn.

För att kunna söka bostad hos Tjörns Bostad behöver du registrera dig som bostadssökande på deras hemsida: tbab.tjorn.sePrivata hyresvärdar i Tjörn


Balder
I tätorten Kållekärr på Tjörn förvaltar privata hyresvärden Balder en större fastighet som inrymmer både bostäder samt butiks- och kontorslokaler. Fastigheten ligger på Sundsbyvägen och 1 041 kvm utgörs av lägenheter. Från fastigheten har du nära till Kållekärrs Centrum och busstationen.

Telefon: 031-10 99 49
E-post: mats.arnkil@balder.se
Hemsida: www.balder.se