1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Töreboda

Bevaka lediga lägenheter i Töreboda

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Töreboda samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Töreboda. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Törebodas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Törebodabostäder
Kommunens bostadsbolag Törebodabostäder erbjuder boenden för alla. Här kan du som ung, småbarnsfamilj eller pensionär hitta passande boenden. Samtliga lägenheter är belägna i Töreboda centrum med gångavstånd till torget, butiker och service.Privata hyresvärdar i Töreboda


Asp fastighetsförvaltning
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Töreboda. Beståndet består av lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Lägenheterna är belägna på Börstorpsgatan med närhet till skola, vårdcentral och centrum. För studenter erbjuds möblerade ettor med kokvrå.

Adress: Börstorpsgatan 11A, Töreboda
Telefon: 0501-194 25
Hemsida: www.aspfast.se


MO Invest
MO Invest är en privat fastighetsägare med lägenheter i centrala Töreboda. Fastigheterna är belägna på Norra torggatan, Östra torggatan, Stora Bergsgatan och Kilsgatan. Alla lägenheter är anslutna till fibernätet. Bastu och solarium är installerat i några av fastigheterna.

Adress: Kilsgatan 13, Töreboda
Telefon: 0506-103 37
E-post: magnus@moinvest.se
Hemsida: www.moinvest.se