1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Töreboda

Sök lediga lägenheter i Töreboda

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Töreboda. Du kan fritt söka bland de 10 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Töreboda.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Törebodabostäder
Kommunens bostadsbolag Törebodabostäder erbjuder boenden för alla. Här kan du som ung, småbarnsfamilj eller pensionär hitta passande boenden. Samtliga lägenheter är belägna i Töreboda centrum med gångavstånd till torget, butiker och service.Privata hyresvärdar i Töreboda


Asp fastighetsförvaltning
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Töreboda. Beståndet består av lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Lägenheterna är belägna på Börstorpsgatan med närhet till skola, vårdcentral och centrum. För studenter erbjuds möblerade ettor med kokvrå.

Adress: Börstorpsgatan 11A, Töreboda
Telefon: 0501-194 25
Hemsida: www.aspfast.se


MO Invest
MO Invest är en privat fastighetsägare med lägenheter i centrala Töreboda. Fastigheterna är belägna på Norra torggatan, Östra torggatan, Stora Bergsgatan och Kilsgatan. Alla lägenheter är anslutna till fibernätet. Bastu och solarium är installerat i några av fastigheterna.

Adress: Kilsgatan 13, Töreboda
Telefon: 0506-103 37
E-post: magnus@moinvest.se
Hemsida: www.moinvest.se