1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Torsby


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Torsby. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Torsby som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Torsby Bostäder
Det kommunala bostadsbolaget Torsby Bostäder har närmare 1 100 lägenheter till uthyrning. Bostäderna är belägna i Torsby tätort och strax utanför. Lägenheter i olika typer och storlekar finna i beståndet. Ansökan på lediga lägenheter kan göras på hyresvärdens hemsida.

Husinvest
Privat fastighetsägare med större lägenheter i Torsby. På Bryggarevägen har Husinvest 6 lägenheter på 3 rum och kök, belägna i parhus. På Ljungmansväg i Oleby strax utanför Torsby finns 8 stycken fyror, även de belägna i parhus.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Torsby utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Torsby att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Torsby. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Torsby?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Torsby. Hos oss kan du se listor med alla Torsbys hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.