1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tranås

Sök lediga lägenheter i Tranås

I Tranås är det enkelt att hyra lägenhet. Utbudet av lediga lägenheter är stort och många privata hyresvärdar vill se dig som deras nya hyresgäst. Via vårt register hittar du just nu 13 lediga lägenheter i Tranås. Som blivande hyresgäst har du i Tranås ett stort utbud av bostäder och hyresvärdar att välja på.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Tranåsbostäder
Hos kommunala hyresvärden Tranåsbostäder finner du som vill hyra bostad ett stort utbud av lediga lägenheter för uthyrning. Tranåsbostäder äger hundratals hyresrätter i Tranås och kan även erbjuda seniorlägenheter.

Hembla
Hembla är Tranås största privata hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter. I beståndet finns flera nyrenoverade lägenheter med standard motsvarande den i en bostadsrätt. Hyresvärden erbjuder även seniorlägenheter för dig som fyllt 55 år.

M2 Gruppen
M2 Gruppen har hyreslägenheter på de allra mest centralt belägna adresserna i Tranås. Hos M2 Gruppen kan du se bilder på alla fastigheter och välja den lägenhet som utifrån hyra, adress och utseende passar dig bäst.Fler privata hyresvärdar i Tranås


Boning Fastigheter
En stor privat hyresvärd i Tranås. Totalt uppgår bostadsbeståndet till 220 lägenheter varav de flesta ligger i centrala Tranås. Boning Fastigheter söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter.

Telefon: 08-730 27 02
E-post: info@boningfastigheter.se
Hemsida: www.boningfastigheter.se


Arkon Fastigheter
De flesta av Arkons lägenheter är byggda under 90-talet och håller därmed hög kvalitet. Arkon har även ett antal bostadsfastigheter i Tranås som är särskilt anpassade för seniorboende: bostäder utformade för den äldres behov och trygghet.

Adress: Östra Järnvägsgatan 14, Tranås
Telefon: 0140-16263
E-post: info@arkon.se
Hemsida: www.arkon.se


Norelius Fastighetsförvaltning
Familjeägd hyresvärd med 65 lägenheter i Tranås. Hyr även ut 15 butikslokaler i centrala lägen. Om du vill hyra bostad kan du ringa till Norelius och anmäla ditt intresse och efterhöra om man har något att erbjuda dig.

Adress: Storgatan 13, Tranås
Telefon: 0140-31 17 97
Hemsida: www.noreliusfastigheter.se


Trabo Fastigheter
Förvaltar 230 lägenheter i Tranås, många längsmed vackra Storgatan som är huvudgata i Tranås och som kantas av affärer och restauranger. Trabo Fastigheter söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Tranås.

Adress: Östra Järnvägsgatan 6, Tranås
Telefon: 0140-147 35
E-post: info@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se


Göta Förvaltning
Liten hyresvärd med 17 lägenheter i Tranås i fina bostadshus. Bostäder finns i storlek från 1 - 4 RoK. Samtliga lägenheter är anslutna till bredband via ADSL. Din hyresansökan skickar du in via e-post.

Telefon: 0142-101 01
E-post: info@gotaforvaltning.se
Hemsida: www.gotaforvaltning.se