1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tranås

Bevaka lediga lägenheter i Tranås

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tranås samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tranås. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Sjuksköterska
Sökes: Förstahand | Maxhyra 18000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tranås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tranåsbostäder
Kommunala hyresvärden Tranåsbostäder förvaltar ett bostadsbestånd bestående av ett par hundra hyresrätter samt seniorlägenheter i Tranås. Du kan se lägenhetsvakanser direkt på hyresvärdens hemsida Tranasbostader.se/soka-bostadPrivata hyresvärdar i Tranås


Hembla
Hembla är Tranås största privata hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter. I beståndet finns flera nyrenoverade lägenheter. Hyresvärden förvaltar även seniorlägenheter som kan ansökas av personer som fyllt 55 år.

Adress: Missionsgatan 6, Tranås
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Boning Fastigheter
En stor privat hyresvärd i Tranås. Totalt uppgår bostadsbeståndet till 220 lägenheter varav de flesta ligger i centrala Tranås. Boning Fastigheter söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter.

Telefon: 08-730 27 02
E-post: info@boningfastigheter.se
Hemsida: www.boningfastigheter.se


Arkon Fastigheter
Privat hyresvärd som har runt 100 lägenheter i Tranås och Sommen, 9 km utanför Tranås. Fastigheterna i Tranås är centralt belägna och inrymmer attraktiva och ljusa lägenheter både i äldre och mer moderna hus. Lägenheter upp till 4 rum och kök uthyres.

Adress: Östra Järnvägsgatan 14, Tranås
Telefon: 0140-162 63
E-post: info@arkon.se
Hemsida: www.arkon.se


SBB
Hyresvärden förvärvade under 2019 hela fastighetsbeståndet från M2-Gruppen i Tranås. SBB är Tranås näst störst privata hyresvärd och förvaltar centralt belägna lägenheter. SBB har ett uttalat mål att renovera stora delar av sitt bostadsbestånd under de kommande åren.

Adress: Storgatan 41, Tranås
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.tranas@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se/sok-bostad


Norelius Fastighetsförvaltning
Förvaltar 25 lokaler och cirka 150 lägenheter i Tranås. Bostadshusen är mindre och medelstora fastigheter där några har en mindre trädgård runt fastigheten. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad på orten.

Adress: Storgatan 13, Tranås
Telefon: 0140-31 17 97
E-post: info@noreliusfastigheter.se
Hemsida: www.noreliusfastigheter.se


Trabo Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som äger bostäder till uthyrning i attraktiva områden i centrala Tranås. Lägenheterna är väl underhållna, allt för att du ska trivas med ditt boende. Utöver traditionella lägenheter i flerbostadshus erbjuder hyresvärden även boende i radhus.

Adress: Östra Järnvägsgatan 6, Tranås
Telefon: 0140-147 35
E-post: info@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se


Kuststaden
I Tranås äger och förvaltar Kuststaden ett lägenhetsbestånd om 300 bostäder. De är belägna i 21 fastigheter på ortens centrala områden. Hyresgäster här har nära till Tranås utbud av butiker, service, barnomsorg samt skola.

Adress: Stigbergsgatan 3, Tranås
Telefon: 020-21 21 66
E-post: info@kuststadenprojekt.se
Hemsida: www.kuststadenprojekt.se


Tranås Lägenheter
Förvaltar centralt belägna hyreslägenheter på Storgatan. Lägenhetsbeståndet omfattar ettor till femmor. I nära anslutning till fastigheterna på Storgatan finns ett stort utbud av butiker och restauranger.

Telefon: 0705-53 77 71
Hemsida: www.tranaslagenheter.se


Göta Förvaltning
Liten hyresvärd med 17 lägenheter i Tranås i fina bostadshus. Bostäder finns i storlek från 1 - 4 RoK. Samtliga lägenheter är anslutna till bredband via ADSL. Din hyresansökan skickar du in via e-post.

Telefon: 0142-101 01
E-post: info@gotaforvaltning.se
Hemsida: www.gotaforvaltning.se


Wigénsgruppen
Förvaltar 120 hyresrätter i centrala Tranås inkluderande studentbostäder. Lägenheterna ligger på bästa läge längsmed Lilla Sveagatan, Vasagatan och Storgatan. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Wigénsgruppen dig vid lägenhetsvakanser.

Adress: Hjälmarydsvägen 1, Tranås
Telefon: 0140-760 100
E-post: info@wigensgruppen.se
Hemsida: www.wigensgruppen.se