1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tranås

Sök lediga lägenheter i Tranås

I Tranås är det enkelt att hyra lägenhet. Utbudet av lediga lägenheter är stort och många privata hyresvärdar vill se dig som deras nya hyresgäst. Via vårt register hittar du just nu 4 lediga lägenheter i Tranås. Som blivande hyresgäst har du i Tranås ett stort utbud av bostäder och hyresvärdar att välja på.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Tranåsbostäder
Hos kommunala hyresvärden Tranåsbostäder finner du som vill hyra bostad ett stort utbud av lediga lägenheter för uthyrning. Tranåsbostäder äger hundratals hyresrätter i Tranås och kan även erbjuda seniorlägenheter.

Balder
I Tranås kan privata hyresvärden Balder erbjuda ett stort lägenhetsutbud. Just nu söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter. Många av lägenheter kan fås med omgående inflyttning om så önskas.

M2 Gruppen
M2 Gruppen har hyreslägenheter på de allra mest centralt belägna adresserna i Tranås. Hos M2 Gruppen kan du se bilder på alla fastigheter och välja den lägenhet som utifrån hyra, adress och utseende passar dig bäst.Fler privata hyresvärdar i Tranås


Gamla Tranås Fastigheter
En stor privat hyresvärd i Tranås. Totalt uppgår bostadsbeståndet till 220 lägenheter varav de flesta ligger i centrala Tranås. Just nu söker man flera nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Adress: Norrabyvägen 2, 573 43 Tranås
Telefon: 070-268 1613
Hemsida: www.gamla-tranas.se


Arkon Fastigheter
De flesta av Arkons lägenheter är byggda under 90-talet och håller därmed hög kvalitet. Arkon har även ett antal bostadsfastigheter i Tranås som är särskilt anpassade för seniorboende: bostäder utformade för den äldres behov och trygghet.

Adress: Östra Järnvägsgatan 14, Tranås
Telefon: 0140-16263
E-post: info@arkon.se
Hemsida: www.arkon.se


Norelius Fastighetsförvaltning
Familjeägd hyresvärd med 65 lägenheter i Tranås. Hyr även ut 15 butikslokaler i centrala lägen. Om du vill hyra bostad kan du ringa till Norelius och anmäla ditt intresse och efterhöra om man har något att erbjuda dig.

Adress: Storgatan 13, Tranås
Telefon: 0140-27 12 94
Hemsida: www.lagenheter-tranas.se


Trabo Fastigheter
Förvaltar 230 lägenheter i Tranås, många längsmed vackra Storgatan som är huvudgata i Tranås och som kantas av affärer och restauranger. Trabo Fastigheter söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Tranås.

Adress: Vasagatan 13, Tranås
Telefon: 0140-147 35
E-post: info@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se