1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tranås

Sök lediga lägenheter i Tranås

Vi bevakar utbudet av lediga lägenheter från 8 hyresvärdar i Tranås samt listar även andrahandsannonser från privatpersoner.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Tranåsbostäder
Hos kommunala hyresvärden Tranåsbostäder finner du som vill hyra bostad ett stort utbud av lediga lägenheter för uthyrning. Tranåsbostäder äger hundratals hyresrätter i Tranås och kan även erbjuda seniorlägenheter.

Hembla
Hembla är Tranås största privata hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter. I beståndet finns flera nyrenoverade lägenheter med standard motsvarande den i en bostadsrätt. Hyresvärden erbjuder även seniorlägenheter för dig som fyllt 55 år.

M2 Gruppen
M2 Gruppen har hyreslägenheter på de allra mest centralt belägna adresserna i Tranås. Hos M2 Gruppen kan du se bilder på alla fastigheter och välja den lägenhet som utifrån hyra, adress och utseende passar dig bäst.Fler privata hyresvärdar i Tranås


Boning Fastigheter
En stor privat hyresvärd i Tranås. Totalt uppgår bostadsbeståndet till 220 lägenheter varav de flesta ligger i centrala Tranås. Boning Fastigheter söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter.

Telefon: 08-730 27 02
E-post: info@boningfastigheter.se
Hemsida: www.boningfastigheter.se


Arkon Fastigheter
De flesta av Arkons lägenheter är byggda under 90-talet och håller därmed hög kvalitet. Arkon har även ett antal bostadsfastigheter i Tranås som är särskilt anpassade för seniorboende: bostäder utformade för den äldres behov och trygghet.

Adress: Östra Järnvägsgatan 14, Tranås
Telefon: 0140-16263
E-post: info@arkon.se
Hemsida: www.arkon.se


Norelius Fastighetsförvaltning
Familjeägd hyresvärd med 65 lägenheter i Tranås. Hyr även ut 15 butikslokaler i centrala lägen. Om du vill hyra bostad kan du ringa till Norelius och anmäla ditt intresse och efterhöra om man har något att erbjuda dig.

Adress: Storgatan 13, Tranås
Telefon: 0140-31 17 97
Hemsida: www.noreliusfastigheter.se


Trabo Fastigheter
Förvaltar 230 lägenheter i Tranås, många längsmed vackra Storgatan som är huvudgata i Tranås och som kantas av affärer och restauranger. Trabo Fastigheter söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Tranås.

Adress: Östra Järnvägsgatan 6, Tranås
Telefon: 0140-147 35
E-post: info@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se


Göta Förvaltning
Liten hyresvärd med 17 lägenheter i Tranås i fina bostadshus. Bostäder finns i storlek från 1 - 4 RoK. Samtliga lägenheter är anslutna till bredband via ADSL. Din hyresansökan skickar du in via e-post.

Telefon: 0142-101 01
E-post: info@gotaforvaltning.se
Hemsida: www.gotaforvaltning.se