1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tranås

Bevaka lediga lägenheter i Tranås

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Tranås samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Tranås. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Tranås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Tranåsbostäder
Kommunala hyresvärden Tranåsbostäder förvaltar ett bostadsbestånd bestående av ett par hundra hyresrätter samt seniorlägenheter i Tranås. Du kan se lägenhetsvakanser direkt på hyresvärdens hemsida Tranasbostader.se/soka-bostadPrivata hyresvärdar i Tranås


Hembla
Hembla är Tranås största privata hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter. I beståndet finns flera nyrenoverade lägenheter. Hyresvärden förvaltar även seniorlägenheter som kan ansökas av personer som fyllt 55 år.

Adress: Missionsgatan 6, Tranås
Telefon: 0140-654 80
Hemsida: www.hembla.se


Boning Fastigheter
En stor privat hyresvärd i Tranås. Totalt uppgår bostadsbeståndet till 220 lägenheter varav de flesta ligger i centrala Tranås. Boning Fastigheter söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter.

Telefon: 08-730 27 02
E-post: info@boningfastigheter.se
Hemsida: www.boningfastigheter.se


Arkon Fastigheter
De flesta av Arkons lägenheter är byggda under 90-talet och håller därmed hög kvalitet. Arkon har även ett antal bostadsfastigheter i Tranås som är särskilt anpassade för seniorboende: bostäder utformade för den äldres behov och trygghet.

Adress: Östra Järnvägsgatan 14, Tranås
Telefon: 0140-16263
E-post: info@arkon.se
Hemsida: www.arkon.se


SBB
Hyresvärden förvärvade under 2019 hela fastighetsbeståndet från M2-Gruppen i Tranås. SBB är Tranås näst störst privata hyresvärd och förvaltar centralt belägna lägenheter. SBB har ett uttalat mål att renovera stora delar av sitt bostadsbestånd under de kommande åren.

Adress: Storgatan 41, Tranås
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.tranas@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se/sok-bostad


Norelius Fastighetsförvaltning
Familjeägd hyresvärd med 65 lägenheter i Tranås. Hyr även ut 15 butikslokaler i centrala lägen. Om du vill hyra bostad kan du ringa till Norelius och anmäla ditt intresse och efterhöra om man har något att erbjuda dig.

Adress: Storgatan 13, Tranås
Telefon: 0140-31 17 97
E-post: info@noreliusfastigheter.se
Hemsida: www.noreliusfastigheter.se


Trabo Fastigheter
Förvaltar 230 lägenheter i Tranås, många längsmed vackra Storgatan som är huvudgata i Tranås och som kantas av affärer och restauranger. Trabo Fastigheter söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Tranås.

Adress: Östra Järnvägsgatan 6, Tranås
Telefon: 0140-147 35
E-post: info@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se


Tranås Lägenheter
Förvaltar centralt belägna hyreslägenheter på Storgatan. Lägenhetsbeståndet omfattar ettor till femmor. I nära anslutning till fastigheterna på Storgatan finns ett stort utbud av butiker och restauranger.

Telefon: 0705-53 77 71
Hemsida: www.tranaslagenheter.se


Göta Förvaltning
Liten hyresvärd med 17 lägenheter i Tranås i fina bostadshus. Bostäder finns i storlek från 1 - 4 RoK. Samtliga lägenheter är anslutna till bredband via ADSL. Din hyresansökan skickar du in via e-post.

Telefon: 0142-101 01
E-post: info@gotaforvaltning.se
Hemsida: www.gotaforvaltning.se


Wigénsgruppen
Förvaltar 120 hyresrätter i centrala Tranås inkluderande studentbostäder. Lägenheterna ligger på bästa läge längsmed Lilla Sveagatan, Vasagatan och Storgatan. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Wigénsgruppen dig vid lägenhetsvakanser.

Adress: Hjälmarydsvägen 1, Tranås
Telefon: 0140-760 100
E-post: info@wigensgruppen.se
Hemsida: www.wigensgruppen.se