1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Tranås

Sök lediga lägenheter i Tranås

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Tranås. Du kan fritt söka bland de 75 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Tranås.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Tranåsbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Tranåsbostäder har i sitt bestånd bostäder, kommunala och kommersiella lokaler. Antalet hyreslägenheter uppgår till 357 stycken. Lägenheter kan ansökas direkt på hyresvärdens hemsida där den sökande med flest köpoäng prioriteras.Privata hyresvärdar i Tranås


Hembla
Det största utbudet av lägenheter bland privata hyresvärdar erbjuds av Hembla. Bostäderna är belägna nära centrala Tranås vilket innebär butiker, kultur och naturområden. Vakanser publiceras på Hemblas hemsida där du behöver vara registrerad för att lämna ditt intresse.

Adress: Missionsgatan 6, Tranås
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Arkon Fastigheter
Privat hyresvärd som har runt 100 lägenheter i Tranås och Sommen, 9 km utanför Tranås. Fastigheterna i Tranås är centralt belägna och inrymmer attraktiva och ljusa lägenheter både i äldre och mer moderna hus. Lägenheter upp till 4 rum och kök uthyres.

Adress: Östra Järnvägsgatan 14, Tranås
Telefon: 0140-162 63
E-post: info@arkon.se
Hemsida: www.arkon.se


SBB
SBB har sedan 2019 ett bestånd av fastigheter i Tranås. Flera av lägenheterna är centralt belägna med närhet till kommunikationer och service. De kommande åren planerar hyresvärden att renovera en stor del av sitt bestånd. Vakanser publiceras på SBBs webbplats.

Adress: Storgatan 41, Tranås
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.tranas@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se/sok-bostad


Norelius Fastighetsförvaltning
Förvaltar 25 lokaler och cirka 150 lägenheter i Tranås. Bostadshusen är mindre och medelstora fastigheter där några har en mindre trädgård runt fastigheten. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad på orten.

Adress: Storgatan 13, Tranås
Telefon: 0140-31 17 97
E-post: info@noreliusfastigheter.se
Hemsida: www.noreliusfastigheter.se


Trabo Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som äger bostäder till uthyrning i attraktiva områden i centrala Tranås. Lägenheterna är väl underhållna, allt för att du ska trivas med ditt boende. Utöver traditionella lägenheter i flerbostadshus erbjuder hyresvärden även boende i radhus.

Adress: Östra Järnvägsgatan 6, Tranås
Telefon: 0140-147 35
E-post: info@trabo.se
Hemsida: www.trabo.se


Kuststaden
I Tranås äger och förvaltar Kuststaden ett lägenhetsbestånd om 300 bostäder. De är belägna i 21 fastigheter på ortens centrala områden. Hyresgäster här har nära till Tranås utbud av butiker, service, barnomsorg samt skola.

Adress: Stigbergsgatan 3, Tranås
Telefon: 020-21 21 66
E-post: info@kuststadenprojekt.se
Hemsida: www.kuststadenprojekt.se


Tranås Lägenheter
I den mysiga staden Tranås hyr man ut lägenheter med närhet till centrum. Man har en fastighet i centrala staden och två stycken som ligger på fem minuters promenad från centrum. Hyresvärden välkomnar bostadsansökningar på sin hemsida.

Telefon: 0705-53 77 71
Hemsida: www.tranaslagenheter.se


Göta Förvaltning
Äger och förvaltar ett mindre bestånd av hyresrätter i Tranås. Fastigheterna innehåller totalt 17 lägenheter och är belägna längs Sveagatan, Forsgatan och Östra vägen. Du kan hitta lägenheter upp till fyror i Götas utbud.

Telefon: 0142-101 01
E-post: info@gotaforvaltning.se
Hemsida: www.gotaforvaltning.se


Wigénsgruppen
På centrala adresser i Tranås erbjuder Wigénsgruppen en variation av bostäder. Beståndet uppgår till 120 hyreslägenheter, allt från mindre studentbostäder till trivsamma paradvåningar. Om du fyller i formulär för bostadsansökan online kontaktas du vid matchande ledig bostad.

Adress: Hjälmarydsvägen 1, Tranås
Telefon: 0140-760 100
E-post: info@wigensgruppen.se
Hemsida: www.wigensgruppen.se