1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trelleborg

Bevaka lediga lägenheter i Trelleborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trelleborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Trelleborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Trelleborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Trelleborgshem
Med cirka 30% av kommunens hyresrätter i sitt bestånd är den kommunala hyresvärden Trelleborgshem största fastighetsägaren i Trelleborg. Beståndet återfinns i Trelleborg, Anderslöv, Smygehamn och Gislöv/Serresjö. Nu söks nya hyresgäster till lägenheter på hemsidan.Privata hyresvärdar i Trelleborg


Fatighetsbolaget Nilpat
Den privata hyresvärden Nilpat har 10 bostadsfastigheter i Trelleborg. Man har mysiga lägenheter upp till sexrummare som hyrs ut och alla lägenheter är centralt belägna i staden. Havsutsikt erbjuds från en del fastigheter och merparten har balkong.

Adress: Strandgatan 2, Trelleborg
Telefon: 0410 - 458 56
E-post: info@nilpat.se
Hemsida: www.nilpat.se


Alsingevallen
Lokal fastighetsägare som förvaltar fastigheter på flertalet adresser i Trelleborg. Utöver bostäder förvaltas även lokaler, däribland centralstationen. Planer finns på att uppföra ett nytt 10-våningshus på Stortorget. Lägenheter upp till fyror erbjuds.

Adress: Liljeborgsgatan 7, Trelleborg
Telefon: 0410-10 335
E-post: info@alsingevallen.se
Hemsida: www.alsingevallen.se


Alstad Förvaltning
Förvaltar bostäder i Trelleborg och tätorterna Alstad samt Anderslöv i kommunen. I Trelleborg återfinns tre fastigheter totalt innehållandes 51 hyresrätter. Lägenheterna är 1-4 rum och kök, samtliga har balkong. På Alstads hemsida kan du fylla i en intresseanmälan.

Adress: Landsvägen 1443, Alstad
Telefon: 040-48 50 12
E-post: info@alstadf.se
Hemsida: www.alstadforvaltning.se


Heimstaden
Heimstaden är en större privat hyresvärd som har bestånd i flera svenska städer. I Trelleborg har man koncentrerat sig på fastigheter i centrala staden där man nu har 14 stycken. Lägenheterna är väl omhändertagna och har som regel ljusa väggar och parkettgolv.

Adress: Gamla Torget 1A, Trelleborg
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Västerbro
Äger ett hundratal lägenheter i Trelleborg och Burlöv kommun. Hyresrätterna håller hög standard då de flesta nyligen renoverats. Som hyresgäst hos Västerbro har du öppen fiber anslutning till Trelleborgs stadsnät.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


SEQ Förvaltning
Familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen. SEQs bas är belägen i Trelleborg där man erbjuder en del av hela bostadsbeståndet. Förutom att man hyr ut lägenheter hjälper man även mindre hyresvärdar med fastighetsförvaltning.

Telefon: 010–178 81 00
E-post: info@seqab.se
Hemsida: https://seqab.se


Bennarbo
Erbjuder 53 lägenheter för uthyrning på Järnvägsgatan och Östergatan. Parkering/garage finns att hyra i anslutning till fastigheterna. Hyresgästerna här ges en vacker utsikt över hamninloppet och vissa balkonger är inglasade.

Telefon: 08-550 346 61
Hemsida: www.bennarbo.com