1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trelleborg

Sök lediga lägenheter i Trelleborg

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Trelleborg. Du kan fritt söka bland de 55 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Trelleborg.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Trelleborgshem
Med cirka 30% av kommunens hyresrätter i sitt bestånd är den kommunala hyresvärden Trelleborgshem största fastighetsägaren i Trelleborg. Beståndet återfinns i Trelleborg, Anderslöv, Smygehamn och Gislöv/Serresjö. Nu söks nya hyresgäster till 5 lägenheter på hemsidan.Privata hyresvärdar i Trelleborg


Fatighetsbolaget Nilpat
Den privata hyresvärden Nilpat har 10 bostadsfastigheter i Trelleborg. Man har mysiga lägenheter upp till sexrummare som hyrs ut och alla lägenheter är centralt belägna i staden. Havsutsikt erbjuds från en del fastigheter och merparten har balkong.

Adress: Strandgatan 2, Trelleborg
Telefon: 0410 - 458 56
E-post: info@nilpat.se
Hemsida: www.nilpat.se


Alsingevallen
Lokal fastighetsägare som förvaltar fastigheter på flertalet adresser i Trelleborg. Utöver bostäder förvaltas även lokaler, däribland centralstationen. Planer finns på att uppföra ett nytt 10-våningshus på Stortorget. Lägenheter upp till fyror erbjuds.

Adress: Liljeborgsgatan 7, Trelleborg
Telefon: 0410-10 335
E-post: info@alsingevallen.se
Hemsida: www.alsingevallen.se


Alstad Förvaltning
Förvaltar bostäder i Trelleborg och tätorterna Alstad samt Anderslöv i kommunen. I Trelleborg återfinns tre fastigheter totalt innehållandes 51 hyresrätter. Lägenheterna är 1-4 rum och kök, samtliga har balkong. På Alstads hemsida kan du fylla i en intresseanmälan.

Adress: Landsvägen 1443, Alstad
Telefon: 040-48 50 12
E-post: info@alstadf.se
Hemsida: www.alstadforvaltning.se


Heimstaden
Heimstaden är en större privat hyresvärd som har bestånd i flera svenska städer. I Trelleborg har man koncentrerat sig på fastigheter i centrala staden där man nu har 14 stycken. Lägenheterna är väl omhändertagna och har som regel ljusa väggar och parkettgolv.

Adress: Gamla Torget 1A, Trelleborg
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Västerbro
Äger ett hundratal lägenheter i Trelleborg och Burlöv kommun. Hyresrätterna håller hög standard då de flesta nyligen renoverats. Som hyresgäst hos Västerbro har du öppen fiber anslutning till Trelleborgs stadsnät.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


SEQ Förvaltning
Familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen. SEQs bas är belägen i Trelleborg där man erbjuder en del av hela bostadsbeståndet. Förutom att man hyr ut lägenheter hjälper man även mindre hyresvärdar med fastighetsförvaltning.

Telefon: 010–178 81 00
E-post: info@seqab.se
Hemsida: https://seqab.se


Bennarbo
Erbjuder 53 lägenheter för uthyrning på Järnvägsgatan och Östergatan. Parkering/garage finns att hyra i anslutning till fastigheterna. Hyresgästerna här ges en vacker utsikt över hamninloppet och vissa balkonger är inglasade.

Telefon: 08-550 346 61
Hemsida: www.bennarbo.com