1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trelleborg

Alla lediga lägenheter i Trelleborg

Söker du en egen bostad i Trelleborg? Utöver det kommunala bostadsbolaget Trelleborgshem finns även många privata hyresvärdar som kan erbjuda dig bostad. Via oss når du 5 privata hyresvärdar i Trelleborg som gärna tar emot din ansökan om att få hyra bostad. Om du ansöker hos samtliga hyresvärdar har du stor chans att få ett förstahandskontrakt på en hyreslägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Vi är ett par
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2 | Maxhyra 9000 kr

Malmö eller gotenborg
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2

Söker akut lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Lastbilschaufför söker akut boende
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Trelleborgshem
Kommunala hyresvärden Trelleborgshem har ett par bostadsfastigheter i Smygehamn och Anderslöv men bolagets absoluta fokus ligger på uthyrning av lägenheter i Trelleborg. Totalt har Trelleborgshem 1 800 hyresrätter.
   Om du söker boende hittar du hos Trelleborgshem 3 lediga lägenheter för uthyrning. Tänk på att många har registrerat sig som bostadssökande hos Trelleborgshem och att söktrycket på varje enskild ledig lägenhet kan vara högt.

Akelius
Största privata hyresvärden i Trelleborg med ett stort utbud av lägenheter. När en befintlig hyresgäst flyttar ut brukar Akelius totalrenovera lägenheten. Hos Akelius hittar du som söker bostad många lägenheter med nytt kök och badrum. Just nu söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Trelleborg


Abitare
Liten fastighetsägare med såväl kontors- och butikslokaler som lägenheter för uthyrning i Trelleborg. Man söker nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter (en tvåa och en trea).

Besöksadress Algatan 27, 23 142 Trelleborg
E-post info@abitare.se
Telefon 040-627 07 00
Hemsida www.abitare.se


Alsingevallen
Hyresvärd med fastigheter på centrala adresser i Trelleborg, bland annat Gamla Torget och Kontinentgatan. Lämna en intresseanmälan så tar man kontakt med dig när det finns en tillgänglig lägenhet.

Besöksadress Liljeborgsgatan 7, Trelleborg
E-post info@alsingevallen.se
Telefon 0410-10 335
Hemsida www.alsingevallen.se


Alstad Förvaltning
63 lägenheter i Trelleborg fördelade mellan 4 bostadsfastigheter. Just nu söker man nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter. Du kan även fylla i en intresseanmälan där du kan ange på vilken adress du vill bo och vilken lägenhetsstorlek som du letar efter.

Besöksadress Landsvägen 17, Alstad
E-post info@alstadf.se
Telefon 040-48 50 12
Hemsida www.alstadforvaltning.se


Västerbro
Hyreslägenheter på Algatan, Hedvägen, JW Wulffsgatan, Kapellgatan, och Österlidsvägen i Trelleborg. Är du intresserad av att hyra bostad är du välkommen att lämna en intresseanmälan.

E-post info@vasterbro.se
Telefon 0703-106464
Hemsida www.vasterbro.se


SEQ Förvaltning
Fatighetsförvaltare med ett stort utbud av trerumslägenheter i Trelleborg, kan också erbjuda ett mindre antal två- och fyrrumslägenheter för uthyrning.

Besöksadress Algatan 27, 23 142 Trelleborg
E-post seqinfo@abitare.se
Telefon 040-627 07 00
Hemsida www.seqab.se