1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trelleborg

Bevaka lediga lägenheter i Trelleborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trelleborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Trelleborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Assistent
Sökes: Första- & andrahand | 5 rum

Kvinnlig lärare (just nu mammaledig med nyfött barn) söker 2-rumslägenhet på 1:a eller 2:a våningen
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Trelleborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Trelleborgshem
Kommunala hyresvärden Trelleborgshem har ett par bostadsfastigheter i Smygehamn och Anderslöv men bolagets absoluta fokus ligger på förvaltning av lägenheter i Trelleborg. Totalt äger Trelleborgshem 1 800 hyresrätter. På hyresvärdens hemsida hittar du 14 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Trelleborg


Fatighetsbolaget Nilpat
Hyresvärd med 190 lägenheter i storlek från 1-6 RoK. Flera av bostäderna ligger i vackra tegelhus i centrum. Lämna en intresseanmälan så tar hyresvärden kontakt med dig när en matchande lägenhet blir ledig.

Adress: Strandgatan 2, Trelleborg
Telefon: 0410 - 458 56
E-post: info@nilpat.se
Hemsida: www.nilpat.se


Alsingevallen
Hyresvärd med fastigheter på centrala adresser i Trelleborg, bland annat Gamla Torget och Kontinentgatan. Lämna en intresseanmälan så tar man kontakt med dig när det finns en tillgänglig lägenhet.

Adress: Liljeborgsgatan 7, Trelleborg
Telefon: 0410-10 335
E-post: info@alsingevallen.se
Hemsida: www.alsingevallen.se


Alstad Förvaltning
Hyresvärd med 3 bostadsfastigheter med 51 hyresrätter i Trelleborg. Samtliga lägenheter över markplan har balkong. Vill du hyra bostad fyller du i en intresseanmälan och anger önskad lägenhetsstorlek.

Adress: Landsvägen 1443, Alstad
Telefon: 040-48 50 12
E-post: info@alstadf.se
Hemsida: www.alstadforvaltning.se


Heimstaden
Heimstaden förvaltar cirka 700 lägenheter i centrala Trelleborg. Du når Heimstadens bostadsuthyrare per e-mail om du har frågor kring uthyrningsprocessen. Lägenhetsbeståndet håller mycket hög kvalitet och merparten av bostäderna är nyrenoverade.

Adress: Gamla Torget 1A, Trelleborg
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: fredrik.palmer@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Västerbro
Hyreslägenheter på Algatan, Hedvägen, JW Wulffsgatan, Kapellgatan, och Österlidsvägen i Trelleborg. Är du intresserad av att hyra bostad är du välkommen att lämna en intresseanmälan.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


SEQ Förvaltning
Fatighetsförvaltare med ett stort utbud av framförallt trerumslägenheter i Trelleborg, i beståndet finns även ett mindre antal två- och fyrarumslägenheter.

Telefon: 010–178 81 00
E-post: info@seqab.se
Hemsida: www.seqab.se