1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trelleborg

Bevaka lediga lägenheter i Trelleborg

Söker du en egen bostad i Trelleborg? Utöver det kommunala bostadsbolaget Trelleborgshem finns flera privata hyresvärdar som du kan vända dig till. Via oss ser du kontaktuppgifter till 6 privata hyresvärdar i Trelleborg. Vi bevakar och visar utbudet av första- och andrahandskontrakt från Trelleborgs hyresvärdar och privata uthyrare.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Familj söker 3:a eller 4:a
Sökes: Förstahand | 3 rum

Familj söker större
Sökes: Första- & andrahand | 4 rum

Kvinnlig lärare (just nu mammaledig med nyfött barn) söker 2-rumslägenhet på 1:a eller 2:a våningen
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Trelleborgshem
Kommunala hyresvärden Trelleborgshem har ett par bostadsfastigheter i Smygehamn och Anderslöv men bolagets absoluta fokus ligger på uthyrning av lägenheter i Trelleborg. Totalt har Trelleborgshem 1 800 hyresrätter.
   Om du söker boende hittar du hos Trelleborgshem 32 lediga lägenheter för uthyrning. Tänk på att många har registrerat sig som bostadssökande hos Trelleborgshem och att söktrycket på varje enskild ledig lägenhet kan vara högt.Privata hyresvärdar i Trelleborg


Fatighetsbolaget Nilpat
Hyresvärd med 190 lägenheter i storlek från 1-6 RoK. Flera av bostäderna ligger i vackra tegelhus i centrum. Lämna en intresseanmälan så tar hyresvärden kontakt med dig när en matchande lägenhet blir ledig.

Adress: Strandgatan 2, Trelleborg
Telefon: 0410 - 458 56
E-post: info@nilpat.se
Hemsida: www.nilpat.se


Alsingevallen
Hyresvärd med fastigheter på centrala adresser i Trelleborg, bland annat Gamla Torget och Kontinentgatan. Lämna en intresseanmälan så tar man kontakt med dig när det finns en tillgänglig lägenhet.

Adress: Liljeborgsgatan 7, Trelleborg
Telefon: 0410-10 335
E-post: info@alsingevallen.se
Hemsida: www.alsingevallen.se


Alstad Förvaltning
Hyresvärd med 3 bostadsfastigheter med 51 hyresrätter i Trelleborg. Samtliga lägenheter över markplan har balkong. Vill du hyra bostad fyller du i en intresseanmälan och anger önskad lägenhetsstorlek.

Adress: Landsvägen 1443, Alstad
Telefon: 040-48 50 12
E-post: info@alstadf.se
Hemsida: www.alstadforvaltning.se


Heimstaden
Heimstaden förvaltar cirka 700 lägenheter i centrala Trelleborg. Du når Heimstadens bostadsuthyrare per e-mail om du har frågor kring uthyrningsprocessen. Lägenhetsbeståndet håller mycket hög kvalitet och merparten av bostäderna är nyrenoverade.

Adress: Gamla Torget 1A, Trelleborg
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: fredrik.palmer@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Västerbro
Hyreslägenheter på Algatan, Hedvägen, JW Wulffsgatan, Kapellgatan, och Österlidsvägen i Trelleborg. Är du intresserad av att hyra bostad är du välkommen att lämna en intresseanmälan.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


SEQ Förvaltning
Fatighetsförvaltare med ett stort utbud av trerumslägenheter i Trelleborg, kan också erbjuda ett mindre antal två- och fyrrumslägenheter för uthyrning.

Telefon: 010–178 81 00
E-post: info@seqab.se
Hemsida: www.seqab.se