1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trelleborg

Bevaka lediga lägenheter i Trelleborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trelleborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Trelleborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Pensionär söker en lägenhet på 2 eller 3 rum
Sökes: Första- & andrahand

Pappan till en pojke söker 2a eller 3a i trelleborg
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Trelleborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Trelleborgshem
Med cirka 30% av kommunens hyresrätter i sitt bestånd är den kommunala hyresvärden Trelleborgshem största fastighetsägaren i Trelleborg. Beståndet återfinns i Trelleborg, Anderslöv, Smygehamn och Gislöv/Serresjö. Nu söks nya hyresgäster till 10 lägenheter på hemsidan.Privata hyresvärdar i Trelleborg


Fatighetsbolaget Nilpat
Hyresvärd med 190 lägenheter i storlek från 1-6 RoK. Flera av bostäderna ligger i vackra tegelhus i centrum. Lämna en intresseanmälan så tar hyresvärden kontakt med dig när en matchande lägenhet blir ledig.

Adress: Strandgatan 2, Trelleborg
Telefon: 0410 - 458 56
E-post: info@nilpat.se
Hemsida: www.nilpat.se


Alsingevallen
Lokal fastighetsägare som förvaltar fastigheter på flertalet adresser i Trelleborg. Utöver bostäder förvaltas även lokaler, däribland centralstationen. Planer finns på att uppföra ett nytt 10-våningshus på Stortorget. Lägenheter upp till fyror erbjuds.

Adress: Liljeborgsgatan 7, Trelleborg
Telefon: 0410-10 335
E-post: info@alsingevallen.se
Hemsida: www.alsingevallen.se


Alstad Förvaltning
Förvaltar bostäder i Trelleborg och tätorterna Alstad samt Anderslöv i kommunen. I Trelleborg återfinns tre fastigheter totalt innehållandes 51 hyresrätter. Lägenheterna är 1-4 rum och kök, samtliga har balkong. På Alstads hemsida kan du fylla i en intresseanmälan.

Adress: Landsvägen 1443, Alstad
Telefon: 040-48 50 12
E-post: info@alstadf.se
Hemsida: www.alstadforvaltning.se


Heimstaden
Heimstaden förvaltar cirka 700 lägenheter i centrala Trelleborg. Du når Heimstadens bostadsuthyrare per e-mail om du har frågor kring uthyrningsprocessen. Lägenhetsbeståndet håller mycket hög kvalitet och merparten av bostäderna är nyrenoverade.

Adress: Gamla Torget 1A, Trelleborg
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Västerbro
Äger ett hundratal lägenheter i Trelleborg och Burlöv kommun. Hyresrätterna håller hög standard då de flesta nyligen renoverats. Som hyresgäst hos Västerbro har du öppen fiber anslutning till Trelleborgs stadsnät.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


SEQ Förvaltning
Fatighetsförvaltare med ett stort utbud av framförallt trerumslägenheter i Trelleborg, i beståndet finns även ett mindre antal två- och fyrarumslägenheter.

Telefon: 010–178 81 00
E-post: info@seqab.se
Hemsida: https://seqab.se


Bennarbo
Erbjuder 53 lägenheter för uthyrning på Järnvägsgatan och Östergatan. Parkering/garage finns att hyra i anslutning till fastigheterna. Hyresgästerna här ges en vacker utsikt över hamninloppet och vissa balkonger är inglasade.

Telefon: 08-550 346 61
Hemsida: www.bennarbo.com