1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trollhättan

Bevaka lediga lägenheter i Trollhättan

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trollhättan samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Trollhättan. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

JORDNÄRA
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Psykolog söker boende nära centralstation
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 7000 kr

Skötsam tjej söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Söker lägenhet 3:a eller 4:a
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Trollhättans hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Eidar
Trollhättans bostadsbolag Eidar är med sina 6 000 lägenheter den största hyresvärden i kommunen. Här hittas boenden för alla: studenten, barnfamiljen och äldre. Beståndet återfinns i Trollhättan samt orterna Sjuntorp, Upphärad, Velanda och Åsaka.

Västerstaden
Hyresvärden Västerstaden är en av de största privata hyresvärdarna i landet. Om du önskar bo centralt i Trollhättan kan det vara en god idé att ta en titt på Västerstadens hemsida.

Willhem
Privat hyresvärd med 700 lägenheter i centrala Trollhättan. Willhem förvaltar bostäder i centrum, Tingvalla, Karlstorp, Stavre, Hjortmossen och Torsred. Du kan se lägenhetsvakanser i Trollhättan på hyresvärdens hemsida Willhem.se

Hammarnordic
Hammarnordic är en privat hyresvärd som förvaltar lägenheter åt privata fastighetsägare. De har lägenheter för uthyrning i bland annat Trollhättan. För att ansöka om en vakans kan du skicka in en intresseanmälan på en specifik lägenhet.

Lundqvist
Med 1 100 lägenheter i centrala Trollhättan är Lundqvist Byggförvaltning en betydande aktör på hyresmarknaden i Trollhättan. Om du vill hyra lägenhet hänvisar hyresvärden dig till att besöka deras Bokontor för att presentera dig.Fler privata hyresvärdar i Trollhättan


Bo i Trollhättan
Hyresvärden Bo i Trollhättan är ett litet fastighetsbolag med centralt belägna lägenheter nära Drottningtorget. Sökande är välkomna att lämna en intresseanmälan och ange önskat inflyttningsdatum samt en kort personbeskrivning.

E-post: info@boitrollhattan.se
Hemsida: www.boitrollhattan.se


Rubanken
Privata hyresvärden Rubanken förvaltar attraktivt belägna hyresrätter längsmed Drottninggatan, Kungsgatan och Torggatan. Beståndet omfattar totalt 56 lägenheter i storlek 1 till 5 rum och kök. Om du inte erbjudits lägenhetskontrakt inom två månader behöver du förnya din bostadsansökan för att räknas som aktivt sökande.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Westic Fastigheter
I Trollhättan har Westic Fastigheter lägenheter i centrum samt i stadsdelen Kronogården. Beståndet i Krongården omfattar 174 hyresrätter. Samtliga fastigheter ligger nära kollektivtrafikens busshållplatser. Hyresgäster med bil har möjlighet att hyra garageplats.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


Wallexia Fastigheter
Privata hyresvärden Wallexia är en av Trollhättans större fastighetsägare med ett stort lägenhetsbestånd i stadskärnan. Flertalet hyresfastigheter längsmed attraktiva Kungsgatan förvaltas av Wallexia. I beståndet finns även ett mindre utbud av studentlägenheter och studentrum.

Adress: Polhemsgatan 6, Trollhättan
Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Stavre Bygg
Den privata hyresvärden Stavre Bygg har ett lägenhetsbestånd i Trollhättan. De erbjudet fyrfamiljs- och parhus med 2-4 rum och kök. De flesta lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torkskåp. Vid behov av boende är du välkommen att kontakta Stavre Bygg via telefon.

Adress: Åsaka Rödjan, Trollhättan
Telefon: 070-657 44 22
Hemsida: www.stavrebygg.se


Severinssons Fastighetsförvaltning
I Trollhättan förvaltar fastighetsbolaget Severinssons 268 hyreslägenheter, företrädesvis ettor och tvåor. Lägenheterna ligger längsmed Drottninggatan, Kungsgatan och Österlånggatan. För att ansöka om vakanta lägenheter måste du först registrera dig hos hyresvärden.

Adress: Lilla Håjumsgatan 10, Trollhättan
Telefon: 0520-41 14 60
Hemsida: www.severinssons.se


Saxviken Fastigheter
På Drottninggatan i centrala Trollhättan förvaltar Saxviken en bostadsfastighet med lägenheter i storlek från 1 till 7 RoK. Fastigheten har fyra våningsplan och de flesta lägenheter har balkong. Gör en intresseanmälan så återkommer Saxviken till dig med lägenhetsförslag.

Telefon: 010-330 06 88
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


Krebo
Krebo är ett bostadsbolag för studenter. I Trollhättan har man studentlägenheter för uthyrning på Karlstorpsvägen nära högskolan. Bredband ingår i hyran för alla studentbostäder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad (du måste vara student).

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Steiner Fastigheter
Hyresvärden Steiner förvaltar två bostadsfastigheter i Trollhättan med totalt 41 lägenheter. Samtliga lägenheter ligger i stadskärnan. För att bli godkänd som hyresgäst hos Steiner Fastigheter krävs att du har fast inkomst och att du är myndig.

Telefon: 0522–205 50
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Balder
Balder förvaltar hyresrätter i Trollhättan sedan 2005. Beståndet återfinns både i centrala staden och strax utanför. Lägenheter av olika storlekar erbjuds. Intresseanmälan för vakanser lämnas via www.HomeQ.se.

Adress: Staveredsgatan 19, Trollhättan
Telefon: 031-10 95 70
E-post: info@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Parkängen Fastigheter
Parkängen Fastigheter förvaltar en hyresfastighet i Trollhättan med både lägenheter och studentbostäder. Hyresvärden har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Telefon: 0321-266 79
E-post: info@parkangen.com
Hemsida: www.parkangen.com


GEKÅ Fastigheter
I Trollhättan har GEKÅ en fastighet i korsningen mellan Strömslundsgatan och Torsredsvägen. Fastigheten består av åtta lägenheter med 1-3 RoK. Hyresrätterna är fördelade på tre våningar. Ring GEKÅ om du söker boende de tillämpar ingen bostadskö.

Telefon: 0520-89050
E-post: info@gekafastigheter.com
Hemsida: www.gekafastigheter.com


HSB Nordvästra Götaland
HSB har ett fastighetsbestånd i Trollhättan som uppgår till 156 hyresrätter. Vakanser publiceras för 7 dagar på hittabostad.hsb.se där du behöver bevaka vakanserna och skicka intresseanmälan på aktuella objekt. Det är även möjligt att prenumerera på en sökning.

Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: https://www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter/