1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trollhättan

Sök lediga lägenheter i Trollhättan

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Trollhättan. Du kan fritt söka bland de 41 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Trollhättan.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Eidar
Trollhättans bostadsbolag Eidar är med sina 6 000 lägenheter den största hyresvärden i kommunen. Här hittas boenden för alla: studenten, barnfamiljen och äldre. Beståndet återfinns i Trollhättan samt orterna Sjuntorp, Upphärad, Velanda och Åsaka.

Västerstaden
Hyresvärden Västerstaden är en av de största privata hyresvärdarna i landet. Om du önskar bo centralt i Trollhättan kan det vara en god idé att ta en titt på Västerstadens hemsida.

Willhem
Willhem är en av de privata hyresvärdarna med störst bestånd i staden. Lägenheterna är fördelade mellan sex områden, både centralt och strax utanför centrum. På Willhems hemsida kan du se lediga lägenheter och som registrerad kan du även ansöka om bostad.

Hammarnordic
Hammarnordic är en privat hyresvärd som förvaltar lägenheter åt privata fastighetsägare. De har lägenheter för uthyrning i bland annat Trollhättan. För att ansöka om en vakans kan du skicka in en intresseanmälan på en specifik lägenhet.

Lundqvist
En av de större fastighetsägarna i staden är Lundqvist Byggförvaltning. De förvaltar runt 1 000 hyreslägenheter i staden, varav majoriteten är centralt belägna. Hyresvärden önskar träffa dig som söker boende och välkomnar dig därför till deras kontor.Fler privata hyresvärdar i Trollhättan


Riksbyggen
Riksbyggen producerar 84 nya hyresrätter i Trollhättan. Första etappen beräknas vara klar augusti 2020 och resterande lägenheter november 2020. Bostäderna har hög standard med tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet. Intresse kan anmälas på Riksbyggens hemsida.

Telefon: 0771 – 860 860
Hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/hyresratter/vastra-gotaland/halltorps-gard/


Studentbostäder i Sverige
Hyresvärd med studentlägenheter nära Högskolan i Trollhättan. Lägenheterna är på 1 RoK och 34 kvm. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn och spishäll. Det finns parkeringsmöjligheter i området och gemensam tvättstuga.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se/karlstorpsvagen


Bo i Trollhättan
Mindre hyresvärd som äger en fastigheter med hyresrätter i Trollhättan. Inte långt från Drottningtorget hittas fastigheten som inrymmer bostäder i varierande storlekar. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan elektroniskt.

E-post: info@boitrollhattan.se
Hemsida: www.boitrollhattan.se


Rubanken
På eftertraktade adresser i Trollhättan äger och förvaltar Rubanken lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Bostäderna håller god standard för att du som hyresgäst ska trivas i din lägenhet. En intresseanmälan kan fyllas i direkt på Rubankens webbplats.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Westic Fastigheter
Förvaltar bostadsfastigheter i centrala Trollhättan och stadsdelen Kronogården som ligger strax utanför centrum och är populär bland familjer. Lägenheter erbjuds upp till fyror. Vakanser publiceras löpande på Westics hemsida där även ansökningar tas emot.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


Wallexia Fastigheter
Har sex fastigheter i Trollhättan med hyreslägenheter. Utöver de har man även 14 studentrum i en fastighet som uthyres till stadens studerande. Samtliga byggnader i beståndet är belägna i centrala staden med närhet till service och kommunikationer.

Adress: Polhemsgatan 6, Trollhättan
Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Stavre Bygg
Den privata hyresvärden Stavre Bygg har ett lägenhetsbestånd i Trollhättan. De erbjudet fyrfamiljs- och parhus med 2-4 rum och kök. De flesta lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torkskåp. Vid behov av boende är du välkommen att kontakta Stavre Bygg via telefon.

Adress: Åsaka Rödjan, Trollhättan
Telefon: 070-657 44 22
Hemsida: www.stavrebygg.se


Severinssons Fastighetsförvaltning
Fastighetsägaren Severinssons Fastighetsförvaltning har i Trollhättan 264 hyreslägenheter för privatpersoner. Man har flest antal tvåor men erbjuder bostäder i storlek från 1-5 rum och kök. Lediga lägenheter kan ses på hyresvärdens hemsida men för att söka behöver du registrera dig.

Adress: Lilla Håjumsgatan 10, Trollhättan
Telefon: 0520-41 14 60
Hemsida: www.severinssons.se


Saxviken Fastigheter
Förvaltar tre fastigheter med hyreslägenheter i Trollhättan. Fastigheterna är belägna på Riddargatan och korsningen Riddargatan /Drottninggatan. Bostäderna har 1-7 rum och kök och majoriteten har egen balkong. Ansökan om bostad sker direkt på Saxvikens hemsida.

Telefon: 010-330 06 88
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


Steiner Fastigheter
Privat fastighetsägare som hyr ut lägenheter i Trollhättan. Förvaltar närmare 100 lägenheter från 1-4 rum och kök, merparten är dock tvåor och treor. Parkeringsplatser och garage finns att hyra i anslutning till fastigheterna.

Telefon: 0522–205 50
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Balder
Balder förvaltar hyresrätter i Trollhättan sedan 2005. Beståndet återfinns både i centrala staden och strax utanför. Lägenheter av olika storlekar erbjuds. Intresseanmälan för vakanser lämnas via www.HomeQ.se.

Adress: Staveredsgatan 19, Trollhättan
Telefon: 031-10 95 70
E-post: info@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Parkängen Fastigheter
Mindre hyresvärd som i Trollhättan äger och förvaltar en fastighet. Den inrymmer både vanliga hyreslägenheter, studentbostäder och lokaler. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på hyresvärdens hemsida. Via mail eller telefon kan intresseanmälan göra. Inget kösystem tillämpas.

Telefon: 0321-266 79
E-post: info@parkangen.com
Hemsida: www.parkangen.com


GEKÅ Fastigheter
I Trollhättan har GEKÅ en fastighet i korsningen mellan Strömslundsgatan och Torsredsvägen. Fastigheten består av åtta lägenheter med 1-3 RoK. Hyresrätterna är fördelade på tre våningar. Ring GEKÅ om du söker boende de tillämpar ingen bostadskö.

Telefon: 0520-89050
E-post: info@gekafastigheter.com
Hemsida: www.gekafastigheter.com


HSB Nordvästra Götaland
HSB har ett fastighetsbestånd i Trollhättan som uppgår till 156 hyresrätter. Vakanser publiceras för 7 dagar på hittabostad.hsb.se där du behöver bevaka vakanserna och skicka intresseanmälan på aktuella objekt. Det är även möjligt att prenumerera på en sökning.

Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: https://www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter/