1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trollhättan

Bevaka lediga lägenheter i Trollhättan

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trollhättan samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Trollhättan. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Söker 2:a 3:a eller eventuellt 4:a
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 11000 kr

Söker lägenhet 3:a 4:a eller en 5:a!
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Trollhättans hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Eidar
Kommunala bostadsbolaget Eidar är den största hyesvärden i Trollhättan med 6 000 lägenheter i det egna beståndet. Utöver Trollhättan förvaltar hyresvärden lägenheter i de närliggande orterna Sjuntorp, Upphärad, Velanda och Åsaka. Just nu söker man nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter i Trollhättan.

Västerstaden
Västerstaden är en stor hyresvärd i västra Sverige. I Trollhättan har man två stora bostadsfastigheter i centrum. Västerstadens lediga lägenheter publiceras direkt på hyresvärdens hemsida (www.vasterstaden.se/bostader).

Willhem
Privat hyresvärd med 700 lägenheter i centrala Trollhättan. Willhem förvaltar bostäder i centrum, Tingvalla, Karlstorp, Stavre, Hjortmossen och Torsred. Du kan se lägenhetsvakanser i Trollhättan på hyresvärdens hemsida Willhem.se

Hammarnordic
Privata hyresvärden Hammarnordic söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Trollhättan. Du som söker bostad kan lämna en generell lägenhetsansökan på Hammernordics hemsida så tar kontaktar hyresvärden dig vid vakanser.

Lundqvist
Med 1 100 lägenheter i centrala Trollhättan är Lundqvist Byggförvaltning en betydande aktör på hyresmarknaden i Trollhättan. Om du vill hyra lägenhet hänvisar hyresvärden dig till att besöka deras Bokontor för att presentera dig.Fler privata hyresvärdar i Trollhättan


Bo i Trollhättan
Hyresvärden Bo i Trollhättan är ett litet fastighetsbolag med centralt belägna lägenheter nära Drottningtorget. Sökande är välkomna att lämna en intresseanmälan och ange önskat inflyttningsdatum samt en kort personbeskrivning.

E-post: info@boitrollhattan.se
Hemsida: www.boitrollhattan.se


Rubanken
Privata hyresvärden Rubanken förvaltar attraktivt belägna hyresrätter längsmed Drottninggatan, Kungsgatan och Torggatan. Beståndet omfattar totalt 56 lägenheter i storlek 1 till 5 rum och kök. Om du inte erbjudits lägenhetskontrakt inom två månader behöver du förnya din bostadsansökan för att räknas som aktivt sökande.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Westic Fastigheter
I Trollhättan har Westic Fastigheter lägenheter i centrum samt i stadsdelen Kronogården. Beståndet i Krongården omfattar 174 hyresrätter. Samtliga fastigheter ligger nära kollektivtrafikens busshållplatser. Hyresgäster med bil har möjlighet att hyra garageplats.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


Wallexia Fastigheter
Privata hyresvärden Wallexia är en av Trollhättans större fastighetsägare med ett stort lägenhetsbestånd i stadskärnan. Flertalet hyresfastigheter längsmed attraktiva Kungsgatan förvaltas av Wallexia. I beståndet finns även ett mindre utbud av studentlägenheter och studentrum.

Adress: Polhemsgatan 6, Trollhättan
Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Stavre Bygg
Privata byggföretaget Stavre Bygg äger, bygger och förvaltar hyresrätter i Trollhättan i egen regi. Man har lägenheter för uthyrning i bostadsområdena Halvorstorp, Sandhem och Stavrelund. Om du vill hyra en lägenhet ringer du och anmäler ditt intresse.

Telefon: 070-657 44 22
Hemsida: www.stavrebygg.se


Severinssons Fastighetsförvaltning
I Trollhättan förvaltar fastighetsbolaget Severinssons 268 hyreslägenheter, företrädesvis ettor och tvåor. Lägenheterna ligger längsmed Drottninggatan, Kungsgatan och Österlånggatan. För att ansöka om vakanta lägenheter måste du först registrera dig hos hyresvärden.

Adress: Lilla Håjumsgatan 10, Trollhättan
Telefon: 0520-41 14 60
Hemsida: www.severinssons.se


Saxviken Fastigheter
På Drottninggatan i centrala Trollhättan förvaltar Saxviken en bostadsfastighet med lägenheter i storlek från 1 till 7 RoK. Fastigheten har fyra våningsplan och de flesta lägenheter har balkong. Gör en intresseanmälan så återkommer Saxviken till dig med lägenhetsförslag.

Telefon: 010-330 06 88
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


Krebo
Krebo är ett bostadsbolag för studenter. I Trollhättan har man studentlägenheter för uthyrning på Karlstorpsvägen nära högskolan. Bredband ingår i hyran för alla studentbostäder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad (du måste vara student).

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Steiner Fastigheter
Hyresvärden Steiner förvaltar två bostadsfastigheter i Trollhättan med totalt 41 lägenheter. Samtliga lägenheter ligger i stadskärnan. För att bli godkänd som hyresgäst hos Steiner Fastigheter krävs att du har fast inkomst och att du är myndig.

Telefon: 0522–205 50
E-post: ekonomi@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Parkängen Fastigheter
Parkängen Fastigheter förvaltar en hyresfastighet i Trollhättan med både lägenheter och studentbostäder. Hyresvärden har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Telefon: 0321-266 79
E-post: info@parkangen.com
Hemsida: www.parkangen.com