1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trollhättan

Alla lediga lägenheter i Trollhättan

Vårt mål är att lista alla lediga lägenheter i Trollhättan och att göra det enkelt för dig att hitta en bostad att hyra. Via oss kan du se alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Trollhättan. Du kan också skicka intresseanmälningar för att hyra bostad till Trollhättans privata hyresvärdar.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Blivande sjuksköterskestudent söker 1a i centrala Trollhättan
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Engelska lärare och Business Analyst på NEVS söker bostad i närheten av Trollhättan
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Nybliven singel söker 1-1,5a i områdena city, stavre, sandhem, hjortmossen, halvorstorp
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 4000 kr

Hyresvärdar


Eidar
Kommunala bostadsbolaget Eidar är den största hyesvärden i Trollhättan med 6 000 lägenheter för uthyrning. Utöver Trollhättan kan man erbjuda hyresrätter i de närliggande orterna Sjuntorp, Upphärad, Velanda och Åsaka. Just nu söker man nya hyresgäster till 11 lediga lägenheter i Trollhättan.

Västerstaden
Västerstaden är en stor hyresvärd i västra Sverige. I Trollhättan har man två stora bostadsfastigheter och kan erbjuda lägenheter för uthyrning i centrum. Du kan se Västerstaden ledig lägenheter i vår lista till höger.

Akelius
Akelius är en av de större privata hyresvärdarna i Trollhättan med 700 hyresrätter för uthyrning. Akelius tar regelbundet in nya hyresgäster och lägenheterna håller i regel mycket hög kvalitet och boendestandard.

Hammarnordic
Privata hyresvärden Hammarnordic söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Trollhättan. Du som söker bostad kan lämna en generell lägenhetsansökan där du beskriver vad du letar efter så tar Hammarnordic kontakt med dig om man får in något som passar dig.

Lundqvist
Med 1 100 lägenheter i centrala Trollhättan är Lundqvist Byggförvaltning en betydande aktör på hyresmarknaden i Trollhättan. Om du vill hyra lägenhet är du välkommen att ringa till Lundqvist Byggförvaltning och boka tid för ett möte där ni kan gå igenom dina bostadsönskemål.Fler privata hyresvärdar i Trollhättan


Bovista
Privata fastighetsbolaget Bovista har 322 lägenheter för uthyrning i Trollhättan. I bostadsområdet Kronogården har man ett stort utbud av lägenheter på Lantmannavägen. Bovista kan även erbjuda ett mindre antal hyresrätter på Slättbergsvägen i bostadsområdet Stavre.

Adress: Lantmannavägen 9, Trollhättan
Telefon: 0520-42 00 04
E-post: trollhattan@bovista.se
Hemsida: www.bovista.se


Bo i Trollhättan
Bo i Trollhättan är ett litet fastighetsbolag med lägenheter i närhet till Drottningtorget i centrala Trollhättan. Om du vill hyra en lägenhet lämnar du en intresseanmälan för bostad på deras hemsida.

Adress: Box 4075, 46104 Trollhättan
E-post: info@boitrollhattan.se
Hemsida: www.boitrollhattan.se


Grafiten Förvaltning
Privata hyresvärden Grafiten Förvaltning har 430 lägenheter för uthyrning i Trollhättan och Vänersborg. Just nu söker man en ny hyresgäst till 1 ledig lägenhet i Trollhättan. Ring till bolaget och anmäl ditt intresse om du vill hyra bostad.

Telefon: 0520-42 05 05
E-post: ulf@grafiten.se
Hemsida: www.grafiten.se


Rubanken
Fastighetsägaren Rubanken har lägenheter för uthyrning på följande centrala adresser i Trollhättan: Drottninggatan, Kungsgatan, Torggatan och Österlånggatan. Totalt uppgår antalet hyresätter i Trollhättan till 66 stycken fördelade mallan 1-5 RoK. Enligt våra uppgifter söker Rubanken nya hyresgäster till ett par lediga lägenheter.

Adress: Österlånggatan 104, Trollhättan
Telefon: 0520-479 009
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Westic Fastigheter
I Trollhättan har Westic Fastigheter 174 lägenheter för uthyrning i flera bostadsfastigheter längsmed Slåttervägen. Just nu ligger en ledig lägenhet ute på Westics hemsida. Du som söker bostad behöver ha en fast inkomst för att kunna bli aktuell som hyresgäst.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


Wallexia Fastigheter
Privata hyresvärden Wallexia Fastigheter kan erbjuda hyresrätter i Trollhättan på följande adresser: Kungsgatan, Kyrkogatan, Polhemsgatan, Spannmålsgatan och Österlånggatan. På Olof Palmes gata i Trollhättan hyr man även ut studentlägenheter.

Adress: Polhemsgatan 6, Trollhättan
Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Stavre Bygg
Privata byggföretaget Stavre Bygg äger, bygger och förvaltar hyresrätter i Trollhättan i egen regi. Man har lägenheter för uthyrning i bostadsområdena Halvorstorp, Sandhem och Stavrelund. Om du vill hyra en lägenhet ringer du och anmäler ditt intresse.

Telefon: 0520-424300
Hemsida: www.stavrebygg.se


Severinssons Fastighetsförvaltning
I Trollhättan kan fastighetsbolaget Severinssons erbjuda 241 hyreslägenheter på centrala adresser. Lägenheter ligger bland annat på Drottninggatan, Kungsgatan och Österlånggatan. Du kan lämna en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Adress: Lilla Håjumsgatan 10, Trollhättan
Telefon: 0522-946 90
E-post: trollhattan@severinssons.se
Hemsida: www.severinssons.se


Krebo
Krebo är ett bostadsbolag för studenter. I Trollhättan har man studentlägenheter för uthyrning på Karlstorpsvägen nära högskolan. Bredband ingår i hyran för alla studentbostäder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad (du måste vara student).

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se