1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trollhättan

Alla lediga lägenheter i Trollhättan

Vårt mål är att lista alla lediga lägenheter i Trollhättan och att göra det enkelt för dig att hitta en bostad att hyra. Via oss kan du se alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Trollhättan. Du kan också skicka intresseanmälningar för att hyra bostad till Trollhättans privata hyresvärdar.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsHyresvärdar


Eidar
Kommunala bostadsbolaget Eidar är den största hyesvärden i Trollhättan med 6 000 lägenheter för uthyrning. Utöver Trollhättan kan man erbjuda hyresrätter i de närliggande orterna Sjuntorp, Upphärad, Velanda och Åsaka. Just nu söker man nya hyresgäster till 5 lediga lägenheter i Trollhättan.

Västerstaden
Västerstaden är en stor hyresvärd i västra Sverige. I Trollhättan har man två stora bostadsfastigheter och kan erbjuda lägenheter för uthyrning i centrum. Du kan se Västerstaden ledig lägenheter i vår lista till höger.

Willhem
Privat hyresvärd med 700 lägenheter i centrala Trollhättan. Hyreslägenheterna håller hög kvalitet jämförbar med standarden i bostadsrätter. Willhem söker regelbundet efter nya hyresgäster. Sökande skall ha fast inkomst för att kunna bli aktuell som hyresgäst.

Hammarnordic
Privata hyresvärden Hammarnordic söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Trollhättan. Du som söker bostad kan lämna en generell lägenhetsansökan där du beskriver vad du letar efter så tar Hammarnordic kontakt med dig om man får in något som passar dig.

Lundqvist
Med 1 100 lägenheter i centrala Trollhättan är Lundqvist Byggförvaltning en betydande aktör på hyresmarknaden i Trollhättan. Om du vill hyra lägenhet är du välkommen att ringa till Lundqvist Byggförvaltning och boka tid för ett möte där ni kan gå igenom dina bostadsönskemål.Fler privata hyresvärdar i Trollhättan


Bo i Trollhättan
Bo i Trollhättan är ett litet fastighetsbolag med lägenheter i närhet till Drottningtorget i centrala Trollhättan. Om du vill hyra en lägenhet lämnar du en intresseanmälan för bostad på deras hemsida.

Adress: Box 4075, 46104 Trollhättan
E-post: info@boitrollhattan.se
Hemsida: www.boitrollhattan.se


Rubanken
Fastighetsägaren Rubanken har lägenheter för uthyrning på följande centrala adresser i Trollhättan: Drottninggatan, Kungsgatan, Torggatan och Österlånggatan. Totalt uppgår antalet hyresätter i Trollhättan till 66 stycken fördelade mallan 1-5 RoK. Enligt våra uppgifter söker Rubanken nya hyresgäster till ett par lediga lägenheter.

Adress: Vimpelkullegatan 4, Trollhättan
Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Westic Fastigheter
I Trollhättan har Westic Fastigheter 174 lägenheter för uthyrning i flera bostadsfastigheter längsmed Slåttervägen. Just nu ligger en ledig lägenhet ute på Westics hemsida. Du som söker bostad behöver ha en fast inkomst för att kunna bli aktuell som hyresgäst.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


Wallexia Fastigheter
Privata hyresvärden Wallexia Fastigheter kan erbjuda hyresrätter i Trollhättan på följande adresser: Kungsgatan, Kyrkogatan, Polhemsgatan, Spannmålsgatan och Österlånggatan. På Olof Palmes gata i Trollhättan hyr man även ut studentlägenheter.

Adress: Polhemsgatan 6, Trollhättan
Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Stavre Bygg
Privata byggföretaget Stavre Bygg äger, bygger och förvaltar hyresrätter i Trollhättan i egen regi. Man har lägenheter för uthyrning i bostadsområdena Halvorstorp, Sandhem och Stavrelund. Om du vill hyra en lägenhet ringer du och anmäler ditt intresse.

Telefon: 070-657 44 22
Hemsida: www.stavrebygg.se


Severinssons Fastighetsförvaltning
I Trollhättan kan fastighetsbolaget Severinssons erbjuda 241 hyreslägenheter på centrala adresser. Lägenheter ligger bland annat på Drottninggatan, Kungsgatan och Österlånggatan. Du kan lämna en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Adress: Lilla Håjumsgatan 10, Trollhättan
Telefon: 0520-41 14 60
Hemsida: www.severinssons.se


Saxviken Fastigheter
På Drottninggatan i centrala Trollhättan förvaltar Saxviken en bostadsfastighet med lägenheter i storlek från 1 till 7 RoK. Fastigheten har fyra våningsplan och de flesta lägenheter har balkong. Gör en intresseanmälan så återkommer Saxviken till dig med lägenhetsförslag.

Telefon: 010-330 06 88
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


Krebo
Krebo är ett bostadsbolag för studenter. I Trollhättan har man studentlägenheter för uthyrning på Karlstorpsvägen nära högskolan. Bredband ingår i hyran för alla studentbostäder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad (du måste vara student).

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Steiner Fastigheter
Hyresvärden Steiner förvaltar två bostadsfastigheter i Trollhättan med totalt 41 lägenheter. Samtliga lägenheter ligger i stadskärnan. För att bli godkänd som hyresgäst hos Steiner Fastigheter krävs att du har fast inkomst och att du är myndig.

Telefon: 0303–920 00
E-post: ekonomi@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se