1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Trollhättan

Bevaka lediga lägenheter i Trollhättan

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Trollhättan samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Trollhättan. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

28 årig tjej söker 1 eller 2.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Par söker större boende
Sökes: Förstahand | 55 m2

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Trollhättans hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Eidar
Kommunala bostadsbolaget Eidar är den största hyesvärden i Trollhättan med 6 000 lägenheter i det egna beståndet. Utöver Trollhättan förvaltar hyresvärden lägenheter i de närliggande orterna Sjuntorp, Upphärad, Velanda och Åsaka. Just nu söker man nya hyresgäster till 14 lediga lägenheter i Trollhättan.

Västerstaden
Västerstaden är en stor hyresvärd i västra Sverige. I Trollhättan har man två stora bostadsfastigheter i centrum. Västerstadens lediga lägenheter publiceras direkt på hyresvärdens hemsida (www.vasterstaden.se/bostader).

Willhem
Privat hyresvärd med 700 lägenheter i centrala Trollhättan. Willhem förvaltar bostäder i centrum, Tingvalla, Karlstorp, Stavre, Hjortmossen och Torsred. Du kan se lägenhetsvakanser i Trollhättan på hyresvärdens hemsida Willhem.se

Hammarnordic
Privata hyresvärden Hammarnordic söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Trollhättan. Du som söker bostad kan lämna en generell lägenhetsansökan på Hammernordics hemsida så tar kontaktar hyresvärden dig vid vakanser.

Lundqvist
Med 1 100 lägenheter i centrala Trollhättan är Lundqvist Byggförvaltning en betydande aktör på hyresmarknaden i Trollhättan. Om du vill hyra lägenhet hänvisar hyresvärden dig till att besöka deras Bokontor för att presentera dig.Fler privata hyresvärdar i Trollhättan


Bo i Trollhättan
Hyresvärden Bo i Trollhättan är ett litet fastighetsbolag med centralt belägna lägenheter nära Drottningtorget. Sökande är välkomna att lämna en intresseanmälan och ange önskat inflyttningsdatum samt en kort personbeskrivning.

E-post: info@boitrollhattan.se
Hemsida: www.boitrollhattan.se


Rubanken
Privata hyresvärden Rubanken förvaltar attraktivt belägna hyresrätter längsmed Drottninggatan, Kungsgatan och Torggatan. Beståndet omfattar totalt 56 lägenheter i storlek 1 till 5 rum och kök. Om du inte erbjudits lägenhetskontrakt inom två månader behöver du förnya din bostadsansökan för att räknas som aktivt sökande.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Westic Fastigheter
I Trollhättan har Westic Fastigheter lägenheter i centrum samt i stadsdelen Kronogården. Beståndet i Krongården omfattar 174 hyresrätter. Samtliga fastigheter ligger nära kollektivtrafikens busshållplatser. Hyresgäster med bil har möjlighet att hyra garageplats.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


Wallexia Fastigheter
Privata hyresvärden Wallexia är en av Trollhättans större fastighetsägare med ett stort lägenhetsbestånd i stadskärnan. Flertalet hyresfastigheter längsmed attraktiva Kungsgatan förvaltas av Wallexia. I beståndet finns även ett mindre utbud av studentlägenheter och studentrum.

Adress: Polhemsgatan 6, Trollhättan
Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Stavre Bygg
Privata byggföretaget Stavre Bygg äger, bygger och förvaltar hyresrätter i Trollhättan i egen regi. Man har lägenheter för uthyrning i bostadsområdena Halvorstorp, Sandhem och Stavrelund. Om du vill hyra en lägenhet ringer du och anmäler ditt intresse.

Telefon: 070-657 44 22
Hemsida: www.stavrebygg.se


Severinssons Fastighetsförvaltning
I Trollhättan kan fastighetsbolaget Severinssons erbjuda 268 hyreslägenheter, företrädesvis ettor och tvåor. Lägenheterna ligger längsmed Drottninggatan, Kungsgatan och Österlånggatan. För att ansöka om vakanta lägenheter måste du först registrera dig.

Adress: Lilla Håjumsgatan 10, Trollhättan
Telefon: 0520-41 14 60
Hemsida: www.severinssons.se


Saxviken Fastigheter
På Drottninggatan i centrala Trollhättan förvaltar Saxviken en bostadsfastighet med lägenheter i storlek från 1 till 7 RoK. Fastigheten har fyra våningsplan och de flesta lägenheter har balkong. Gör en intresseanmälan så återkommer Saxviken till dig med lägenhetsförslag.

Telefon: 010-330 06 88
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


Krebo
Krebo är ett bostadsbolag för studenter. I Trollhättan har man studentlägenheter för uthyrning på Karlstorpsvägen nära högskolan. Bredband ingår i hyran för alla studentbostäder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad (du måste vara student).

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Steiner Fastigheter
Hyresvärden Steiner förvaltar två bostadsfastigheter i Trollhättan med totalt 41 lägenheter. Samtliga lägenheter ligger i stadskärnan. För att bli godkänd som hyresgäst hos Steiner Fastigheter krävs att du har fast inkomst och att du är myndig.

Telefon: 0522–205 50
E-post: ekonomi@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Parkängen Fastigheter
Parkängen Fastigheter förvaltar en hyresfastighet i Trollhättan med både lägenheter och studentbostäder. Hyresvärden har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Telefon: 0321-266 79
E-post: info@parkangen.com
Hemsida: www.parkangen.com