1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ulricehamn

Bevaka lediga lägenheter i Ulricehamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ulricehamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ulricehamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Pensionär söker 1 - 2 rok i Ulricehamn
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ulricehamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Stubo
Kommunala hyresvärden Stubo är Ulricehamns största hyresvärd med 1 200 lägenheter. Vakanta hyreslägenheter publiceras på Stubos hemsida marknad.stubo.se/ledigt-just-nuPrivata hyresvärdar i Ulricehamn


Larssons Fastigheter
Med 36 bostadsfastigheter i Ulricehamn är hyresvärden Larssons Fastigheter en av de största privata hyresvärdarna på orten med flera hundra lägenheter för uthyrning. Hyresvärden söker regelbundet efter nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Telefon: 033-25 80 85
E-post: info@larssonsfastigheter.se
Hemsida: www.larssonsfastigheter.se


Lidén Group
Lidén Group är en viktig hyresvärd i Ulricehamn med 152 lägenheter i beståndet. Hyresgäster som önskar kan, mot ett extra påslag på hyran, anmäla intresse för att uppgradera lägenheten med nytt kök och badrum. Lidén Group strävar efter att hyresrätterna skall hålla högsta standard.

Telefon: 0762-46 41 34
E-post: info@lidengroup.se
Hemsida: www.lidengroup.se


Hökerum Fastigheter
Hökerum Fastigheter förvaltar 1 100 hyreslägenheter med ett stort utbud i Ulricehamn. Av uthyrningspolicyn framkommer att sökande skall ha fast inkomst och goda referenser. Hyresvärden ställer krav på att max två personer per rum får vara folkbokförda i lägenheterna.

Adress: Norra Strandgatan 5A, Ulricehamn
Telefon: 0321-278 40
Hemsida: www.hokerumfastigheter.se


Erik Larsson Bygg
Erik Larsson Bygg är ett byggföretag som valt att behålla en del av sina prodcuerade bostadsfastigheter i egen regi. Idag äger man 180 lägenheter för uthyrning i Ulricehamn, Tranemo samt Varberg. Vill du hyra bostad kan du lämna en intresseanmälan där du berättar i vilken fastighet du vill bo i.

Telefon: 0325 - 618 090
E-post: info@eriklarssonbygg.se
Hemsida: www.eriklarssonbygg.se


Fastighetsmagasinet
Fastighetsmagasinet är en av de stora hyresvärdarna i Ulricehamn med 15 bostadsfastigheter med upp till 10 lägenheter i varje fastighet. Intresseanmälan för att hyra bostad kan lämnas per telefon.

Adress: Storgatan 69, Ulricehamn
Telefon: 0321 - 150 04
Hemsida: www.fastighetsmagasinet.se


Mordenfelds Fastighetsförvaltning
Fastighetsbolaget Mordenfelds värnar om sina hyresgäster och har gjort det till sin prioritet att du som hyresgäst skall trivas med ditt boende. Mordenfelds har lägenheter längsmed Järnvägsgatan, Nygatan, Sanatorievägen och Storgatan i Ulricehamn.

Telefon: 033-412020
E-post: sune@mordenfelds.se
Hemsida: www.mordenfelds.se