1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ulricehamn

Bevaka lediga lägenheter i Ulricehamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ulricehamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ulricehamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Familj som söker lägenhet i ulricehamn då vi har en dröm om att bo i ulricehamn nära familj och vänner!
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ulricehamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Stubo
Kommunala hyresvärden Stubo är Ulricehamns största hyresvärd med 1 200 lägenheter. Vakanta hyreslägenheter publiceras på Stubos hemsida marknad.stubo.se/ledigt-just-nuPrivata hyresvärdar i Ulricehamn


Larssons Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som i Ulricehamn förvaltar 16 fastigheter med lägenheter. Bostäderna ligger i flerbostadshus nära centrum. Larssons har även radhus till uthyrning i Timmele, 8 km norr om Ulricehamn vilka är populära hos barnfamiljer.

Telefon: 033-25 80 85
E-post: info@larssonsfastigheter.se
Hemsida: www.larssonsfastigheter.se


Lidén Group
Lidén Group är en viktig hyresvärd i Ulricehamn med 152 lägenheter i beståndet. Hyresgäster som önskar kan, mot ett extra påslag på hyran, anmäla intresse för att uppgradera lägenheten med nytt kök och badrum. Lidén Group strävar efter att hyresrätterna skall hålla högsta standard.

Telefon: 0762-46 41 34
E-post: info@lidengroup.se
Hemsida: www.lidengroup.se


Hökerum Fastigheter
Fastighetsbolag med 1 300 hyreslägenheter i egna beståndet, en stor del av dessa finns i Ulricehamn. Merparten av lägenheterna i orten är centralt belägna. För att ansöka om en bostad behöver du skapa ett konto på hyresvärdens hemsida.

Adress: Norra Strandgatan 5A, Ulricehamn
Telefon: 0321-278 40
E-post: info@hokerumfastigheter.se
Hemsida: www.hokerumfastigheter.se


Erik Larsson Bygg
Privat hyresvärd som hyr ut runt 70 lägenheter i Ulricehamn. Bostäderna återfinns i de flesta storlekar och flera har utsikt över Åsunden. På hyresvärdens hemsida kan du som söker bostad i Ulricehamn skicka in en intresseanmälan.

Telefon: 0325 - 618 090
E-post: info@eriklarssonbygg.se
Hemsida: www.eriklarssonbygg.se


Stadsporten
På gågatan Storgatan i centrala Ulricehamn äger Stadsporten lägenheter. De 16 bostäderna är i storlek om 2-3 rum och kök. Om du är intresserad av att hyra en lägenhet hos Stadsporten är du välkommen att skicka ett mail till hyresvärden.

Telefon: 033 20 72 50
E-post: info@stadsporten.se
Hemsida: www.stadsporten.se


Mordenfelds Fastighetsförvaltning
Fastighetsbolaget Mordenfelds värnar om sina hyresgäster och har gjort det till sin prioritet att du som hyresgäst skall trivas med ditt boende. Mordenfelds har lägenheter längsmed Järnvägsgatan, Nygatan, Sanatorievägen och Storgatan i Ulricehamn.

Telefon: 033-412020
E-post: info@mordenfelds.se
Hemsida: www.mordenfelds.se