1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ulricehamn

Sök lediga lägenheter i Ulricehamn

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Ulricehamn. Du kan fritt söka bland de 18 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Ulricehamn.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Kvinna 45 söker lägenhet i ulricehamn
Sökes: Förstahand

Hyresvärdar

Stubo
Kommunens egna bostadsbolag, Stubo, förvaltar strax över 1 000 hyreslägenheter i Ulricehamns kommun. Utöver bostäder i Ulricehamn hittas beståndet i sju andra småorter i kommunen. För att söka bostad behöver du registrera dig i Stubos bostadskö online.Privata hyresvärdar i Ulricehamn


Larssons Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som i Ulricehamn förvaltar 16 fastigheter med lägenheter. Bostäderna ligger i flerbostadshus nära centrum. Larssons har även radhus till uthyrning i Timmele, 8 km norr om Ulricehamn vilka är populära hos barnfamiljer.

Telefon: 033-25 80 85
E-post: info@larssonsfastigheter.se
Hemsida: www.larssonsfastigheter.se


Lidén Group
Har både mindre hus innehållandes 6 lägenheter upp till större hyresfastigheter. I Ulricehamn kan man erbjuda 165 hyreslägenheter i centrala delarna av staden. Ett fåtal av bostäderna är belägna i markplan med egen ingång. Mot en extra kostnad kan lägenheterna renoveras.

Telefon: 0762-46 41 34
E-post: info@lidengroup.se
Hemsida: www.lidengroup.se


Hökerum Fastigheter
Fastighetsbolag med 1 300 hyreslägenheter i egna beståndet, en stor del av dessa finns i Ulricehamn. Merparten av lägenheterna i orten är centralt belägna. För att ansöka om en bostad behöver du skapa ett konto på hyresvärdens hemsida.

Adress: Norra Strandgatan 5A, Ulricehamn
Telefon: 0321-278 40
E-post: info@hokerumfastigheter.se
Hemsida: www.hokerumfastigheter.se


Erik Larsson Bygg
Privat hyresvärd som hyr ut runt 70 lägenheter i Ulricehamn. Bostäderna återfinns i de flesta storlekar och flera har utsikt över Åsunden. På hyresvärdens hemsida kan du som söker bostad i Ulricehamn skicka in en intresseanmälan.

Telefon: 0325 - 618 090
E-post: info@eriklarssonbygg.se
Hemsida: www.eriklarssonbygg.se


Stadsporten
På gågatan Storgatan i centrala Ulricehamn äger Stadsporten lägenheter. De 16 bostäderna är i storlek om 2-3 rum och kök. Om du är intresserad av att hyra en lägenhet hos Stadsporten är du välkommen att skicka ett mail till hyresvärden.

Telefon: 033 20 72 50
E-post: info@stadsporten.se
Hemsida: www.stadsporten.se


Mordenfelds Fastighetsförvaltning
Privata hyresvärden Mordenfelds förvaltar fem fastigheter med hyreslägenheter i Ulricehamn. Lägenheterna håller hög standard och är belägna på attraktiva lägen i staden. På hyresvärdens hemsida kan du skicka in en allmän intresseanmälan.

Telefon: 033-412020
E-post: info@mordenfelds.se
Hemsida: www.mordenfelds.se