1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ulricehamn

Alla lediga lägenheter i Ulricehamn

Via oss är det enkelt att få hyreskontrakt på en lägenhet i Ulricehamn. Via oss når du 7 hyresvärdar i Ulricehamn och i vår lista över lediga lägenheter hittar du 21 bostäder. Vi registrerar alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Ulricehamn.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Lugn kille på 52 år söker en lägenhet
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 5000 kr

Liten familj söker bostad i Ulricehamn
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 6000 kr

Ett par söker 2-3:a i Ulricehamn
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Stubo
Kommunala hyresvärden Stubo är Ulricehamns största hyresvärd med 1 200 lägenheter för uthyrning. Just nu söker Stubo nya hyresgäster till flera lediga lägenheter. Du hittar dessa lägenheter i vår lista över lediga lägenheter i Ulricehamn.Privata hyresvärdar i Ulricehamn


Fastighetsmagasinet
Fastighetsmagasinet är en av de stora hyresvärdarna i Ulricehamn med 15 bostadsfastigheter med upp till 10 lägenheter i varje fastighet. Söker just nu nya hyresgäster för omgående inflyttning till ett par lediga lägenheter.

Besöksadress Storgatan 69, Ulricehamn
Telefon 0321 - 150 04
Hemsida www.fastighetsmagasinet.se


Hökerum Bygg
Fastighets- och byggbolaget Hökerum både bygger och förvaltar bostadsfastigheter. Mycket av Hökerums nyproduktion säljs som bostadsrätter men man har valt att behålla ett par fastigheter i egen regi och hyr ut lägenheter i dessa till privatpersoner. Skicka en intresseanmälan för att hyra bostad så tar man kontakt med dig.

Besöksadress Boråsvägen 15 C, Ulricehamn
Telefon 0321-278 40
Hemsida www.hokerumbygg.se


Larssons Fastigheter
Med 36 bostadsfastigheter i Ulricehamn är hyresvärden Larssons Fastigheter en av de största privata hyresvärdarna på orten med flera hundra lägenheter för uthyrning. Just nu söker man nya hyresgäster till flera lediga lägenheter.

E-post info@larssonsfastigheter.se
Telefon 033-25 80 85
Hemsida www.larssonsfastigheter.se


Majblommans Fastigheter
Majblommans Fastigheter, ett dotterbolag till Varbergs Stenfastigheter, kan erbjuda 350 lägenheter för uthyrning i Ulricehamn. De flesta av lägenheterna ligger i stadskärnan. Om du vill hyra bostad kan du lämna en intresseanmälan.

Besöksadress Storgatan 19, Ulricehamn
E-post info@majblommans.com
Telefon 0321-150 82
Hemsida www.majblommans.com


Erik Larsson Bygg
Erik Larsson Bygg är ett byggföretag som valt att behålla en del av sina prodcuerade bostadsfastigheter i egen regi. Idag äger man 180 lägenheter för uthyrning i Ulricehamn, Tranemo samt Varberg. Vill du hyra bostad kan du lämna en intresseanmälan där du berättar i vilken fastighet du vill bo i.

E-post info@eriklarssonbygg.se
Telefon 0325 - 618 090
Hemsida www.eriklarssonbygg.se


Mordenfelds Fastighetsförvaltning
Fastighetsbolaget Mordenfelds värnar om sina hyresgäster och har gjort det till sin prioritet att du som hyresgäst skall trivas med ditt boende. Mordenfelds har lägenheter för uthyrning på Järnvägsgatan, Nygatan, Sanatorievägen och Storgatan i Ulricehamn och söker just nu nya hyresgäster.

E-post sune@mordenfelds.se
Telefon 033-412020
Hemsida www.mordenfelds.se