1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Upplands Väsby

Bevaka lediga lägenheter i Upplands Väsby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Upplands Väsby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Upplands Väsby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Söker 2a i upplandsväsby
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Upplands Väsbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Väsbyhem
Kommunägt bostadsbolag med ett omfattande bestånd av hyresrätter i Upplands Väsby. Totala beståndet består av cirka 4 500 lägenheter vilka är fördelade på stadens olika områden. Nu söks nya hyresgäster till 5 lediga lägenheter på Väsbyhems webbplats.Privata hyresvärdar i Upplands Väsby


Rikshem
I staden förvaltar den privata hyresvärden tre bostadsfastigheter, en beståendes av studentbostäder och resterande två består av hyreslägenheter. Hyreshusen ligger på gångavstånd från centrum och pendelstation. Bostäderna hyrs ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Adress: Maria Krantzons väg 24, Upplands Väsby
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.stockholmnord@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Brabo
Brabo förvaltar 36 hyresrätter med radhuskänsla i Sanda Ängar i utkanten av Upplands Väsby. Samtliga lägenheter har 2 RoK. I slutet av 2019 planeras inflytt för 91 nyproducerad lägenheter, 1-3 RoK, på Dragonvägen. Ansökan om bostad görs på hyresvärdens hemsida.

Adress: Hantverkargatan 21, Stockholm
Telefon: 08 654 29 80
E-post: info@brabostockholm.se
Hemsida: www.brabostockholm.se


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter hyr ut lägenheter till privatpersoner i stadsdelen Ekebo i Upplands Väsby. För hyresgäster med bil finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheterna. All uthyrning av bostäder sker via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Finnjet Fastigheter
Finnjet förvaltar 70 lägenheter och ett antal lokaler i Uppland Väsby. Fastigheten som inbegriper både lokaler och lägenheter ligger på Fruängsvägen. Om du är bostadssökande kan du maila hyresvärden så återkopplar de till dig.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se