1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Upplands Väsby

Sök lediga lägenheter i Upplands Väsby

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Upplands Väsby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Upplands Väsby.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Kille söker 1 eller 2 a i upplands väsby.
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 6000 kr

Söker 2a i upplandsväsby
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Väsbyhem
Kommunägt bostadsbolag med ett omfattande bestånd av hyresrätter i Upplands Väsby. Totala beståndet består av cirka 4 500 lägenheter vilka är fördelade på stadens olika områden. Nu söks nya hyresgäster till 18 lediga lägenheter på Väsbyhems webbplats.Privata hyresvärdar i Upplands Väsby


Rikshem
I staden förvaltar den privata hyresvärden tre bostadsfastigheter, en beståendes av studentbostäder och resterande två består av hyreslägenheter. Hyreshusen ligger på gångavstånd från centrum och pendelstation. Bostäderna hyrs ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Adress: Maria Krantzons väg 24, Upplands Väsby
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.stockholmnord@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Brabo
Brabo förvaltar 36 hyresrätter med radhuskänsla i Sanda Ängar i utkanten av Upplands Väsby. Samtliga lägenheter har 2 RoK. I slutet av 2019 planeras inflytt för 91 nyproducerad lägenheter, 1-3 RoK, på Dragonvägen. Ansökan om bostad görs på hyresvärdens hemsida.

Adress: Hantverkargatan 21, Stockholm
Telefon: 08 654 29 80
E-post: info@brabostockholm.se
Hemsida: www.brabostockholm.se


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter hyr ut lägenheter till privatpersoner i stadsdelen Ekebo i Upplands Väsby. För hyresgäster med bil finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheterna. All uthyrning av bostäder sker via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Finnjet Fastigheter
Finnjet förvaltar 70 lägenheter och ett antal lokaler i Uppland Väsby. Fastigheten som inbegriper både lokaler och lägenheter ligger på Fruängsvägen. Om du är bostadssökande kan du maila hyresvärden så återkopplar de till dig.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se