1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Upplands Väsby

Bevaka lediga lägenheter i Upplands Väsby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Upplands Väsby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Upplands Väsby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Upplands Väsbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Väsbyhem
Väsbyhem har en helt egen bostadskö med just nu 4 lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Varje tisdag publiceras nya lägenheter för uthyrning. Du kan registrera dig som bostadssökande på Vasbyhem.se om du vill ansöka.Privata hyresvärdar i Upplands Väsby


Rikshem
Rikshem är, efter uppköp av det allmännyttiga bostadsbolaget Bo i Väsby, den största privata hyresvärden i Upplands Väsby. I beståndet finns 650 hyresrätter varav 54 studentlägenheter. Rikshem planerar även för nyproduktion av 200 hyresrätter i Upplands Väsby.

Adress: Maria Krantzons väg 24, Upplands Väsby
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.stockholmnord@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Brabo
Brabo förvaltar 36 hyresrätter med radhuskänsla i Sanda Ängar i utkanten av Upplands Väsby. Samtliga lägenheter har 2 RoK. I slutet av 2019 planeras inflytt för 91 nyproducerad lägenheter, 1-3 RoK, på Dragonvägen. Ansökan om bostad görs på hyresvärdens hemsida.

Adress: Hantverkargatan 21, Stockholm
Telefon: 08 654 29 80
E-post: info@brabostockholm.se
Hemsida: www.brabostockholm.se


Stena Fastigheter
I stadsdelen Ekebo, centralt i Upplands Väsby, förvaltar Stena Fastigheter ett stort antal bostadsfastigheter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Du som bostadssökande kan välja mellan en till fyrarumslägenheter. I bostadsområdet finns stora grönområden.

Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Finnjet Fastigheter
Finnjet förvaltar 70 lägenheter och ett antal lokaler i Uppland Väsby. Fastigheten som inbegriper både lokaler och lägenheter ligger på Fruängsvägen. Om du är bostadssökande kan du maila hyresvärden så återkopplar de till dig.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se