1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Varberg

Sök lediga lägenheter i Varberg

I Varberg finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Vi listar alla hyresvärdar i Varberg som regelbundet söker nya hyresgäster. Via oss når du 40 lediga lägenheter. Du kan välja mellan att ansöka om bostad hos den stora kommunala hyresvärden Varbergs Bostad eller hos stadens privata hyresvärdar.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Söker lgh i Varberg, gärna centralt
Sökes: Förstahand | 90 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Varbergs Bostads AB
Om su söker boende i Varberg bör kommunala hyresvärden Varbergs Bostad vara ditt förstahandsval. Med 5 000 lägenheter i Varberg är man stadens största hyresvärd. Just nu finns hos Varbergs Bostad 15 lediga lägenheter för uthyrning.Privata hyresvärdar i Varberg


Fortinova
Fastighetsförvaltaren Fortinova är en av de största privata hyresvärderna i Varberg och söker ofta nya hyresgäster. Lägenheter för uthyrning finns bland annat på Björkängsvägen och Norrgatan. Utöver lägenheter kan du hos Fortinova även hyra garage och förvarslokaler.

Adress: Norrgatan 10, Varberg
Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


Solidhus
Den lilla hyresvärden Solidhus har totalt 200 bostäder för uthyrning längsmed västkusten. I beståndet finns ett blandat utbud av villor och flerfamiljshus. Som hyresgäst betalar du ingen insats utan endast en månatlig hyra. Om Solidhus får in en ledig bostad kan du skicka en ansökan per e-mail om att få hyra den.

Telefon: 0325-61 82 50
E-post: info@solidhus.se
Hemsida: www.solidhus.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Med Hallands län som bas har fastighetsförvaltaren Crendo ett litet utbud av hyreslägenheter i Varberg. Om du lämnar en intresseanmälan blir du registrerad i Crendos databas och kan komma att få erbjudande om lägenhetsvisning om lediga bostäder kommer in. Din bostadsansökan behöver förnyas var 3e månad för att du skall räknas som aktivt sökande.

Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Varbergs Fastigheter
Hyresvärden Varbergs Fastigheter ägs av kommunen och är i första hand inriktat på uthyrning av kommersiella lokaler (butik, kontor) och inte lägenheter. Campus Varberg, Varbergs Stadshotell och Sparbankshallen är alla fastigheter som ägs av kommunens eget fastighetsbolag.

Adress: Norra Vallgatan 14, Varberg
Telefon: 0340-50 60 00
E-post: vfab@varberg.se
Hemsida: www.varbergsfastighets.se


Derome Förvaltning
Derome Förvaltning är Varbergs största privata hyresvärd med 920 lägenheter i beståndet. I stadskärnan har man hundratals tvåor och treor. Din chans att bli erbjuden hyreskontrakt styrs av din kötid.

Adress: Kardanvägen 21, Varberg
Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se