1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Varberg

Bevaka lediga lägenheter i Varberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Varberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Varberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Logistiker 60år önskar hyra boende centralt Varberg snarast
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Varbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Varbergs Bostads AB
Kommunala hyresvärden Varbergs Bostad förvaltar 5100 lägenheter. Hyresvärden planerar framöver för nyproduktion av flera bostadsfastigheter. På Varbergs Bostads hemsida hittar du 34 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Varberg


Crendo Fastighetsförvaltning
Med Hallands län som bas har fastighetsförvaltaren Crendo ett litet utbud av hyreslägenheter i Varberg. Om du lämnar en intresseanmälan blir du registrerad i Crendos databas och kan komma att få erbjudande om lägenhetsvisning om lediga bostäder kommer in. Din bostadsansökan behöver förnyas var 3e månad för att du skall räknas som aktivt sökande.

Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Derome Förvaltning
Derome Förvaltning är Varbergs största privata hyresvärd med 920 lägenheter i beståndet. I stadskärnan har man hundratals tvåor och treor. Din chans att bli erbjuden hyreskontrakt styrs av din kötid.

Adress: Stålgatan 7, Varberg
Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Fortinova
Fastighetsförvaltaren Fortinova är en av de största privata hyresvärderna i Varberg och söker ofta nya hyresgäster. Lägenheter för uthyrning finns bland annat på Björkängsvägen och Norrgatan. Utöver lägenheter kan du hos Fortinova även hyra garage och förvarslokaler.

Adress: Norrgatan 10, Varberg
Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


Maleryd Fastigheter
Hyresvärd med stort utbud av hyreslägenheter i centrala Varberg. Samtliga fastigheter ligger nära stadskärnan. Oavsett om du söker bostad idag eller för framtida behov är du välkommen att lämna in en ansökan till Maleryd Fastigheter.

Adress: Birger Svenssons väg 34 A, Varberg
Telefon: 073-506 86 48
E-post: annette.wenklo@maleryd.se
Hemsida: www.maleryd.se


Solidhus
Den lilla hyresvärden Solidhus har totalt 200 bostäder för uthyrning längsmed västkusten. I beståndet finns ett blandat utbud av villor och flerfamiljshus. Som hyresgäst betalar du ingen insats utan endast en månatlig hyra. Om Solidhus får in en ledig bostad kan du skicka en ansökan per e-mail om att få hyra den.

Telefon: 0325-61 82 50
E-post: info@solidhus.se
Hemsida: www.solidhus.se


Varbergs Fastigheter
Hyresvärden Varbergs Fastigheter ägs av kommunen och är i första hand inriktat på uthyrning av kommersiella lokaler (butik, kontor) och inte lägenheter. Campus Varberg, Varbergs Stadshotell och Sparbankshallen är alla fastigheter som ägs av kommunens eget fastighetsbolag.

Adress: Otto Torells gata 3, Varberg
Telefon: 0340-50 60 00
E-post: vfab@varberg.se
Hemsida: www.varbergsfastighets.se


Varbergs Stenfastigheter
Stor uthyrare av privatbostäder i centrala och södra Varberg. I beståndet finns även ett stort utbud av moderna studentlägenheter. Som bostadssökande är du välkommen att fylla i en intresseanmälan och ange om du söker hyresrätt eller studentbostad.

Adress: Engelbrektsgatan 58, Varberg
Telefon: 0340-197 30
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com