1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Varberg

Sök lediga lägenheter i Varberg

I Varberg finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Vi listar alla hyresvärdar i Varberg som regelbundet söker nya hyresgäster. Via oss når du 30 lediga lägenheter. Du kan välja mellan att ansöka om bostad hos den stora kommunala hyresvärden Varbergs Bostad eller hos stadens privata hyresvärdar.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Lägenhet med vindsvåning
Åsklostervägen 30
5 rum | 120 m2 | 16000 kr/mån
Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Boende sökes i Varberg
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 10000 kr

Pensionärspar söker läg, eller radhus i Varberg med omnejd
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 8000 kr

Korttidsboende sökes av barnfamilj
Sökes: Första- & andrahand | 65 m2

Hyresvärdar


Varbergs Bostads AB
Om su söker boende i Varberg bör kommunala hyresvärden Varbergs Bostad vara ditt förstahandsval. Med 5 000 lägenheter i Varberg är man stadens största hyresvärd. Just nu finns hos Varbergs Bostad 7 lediga lägenheter för uthyrning.Privata hyresvärdar i Varberg


Fortinova
Fastighetsförvaltaren Fortinova är en av de största privata hyresvärderna i Varberg och söker ofta nya hyresgäster. Lägenheter för uthyrning finns bland annat på Björkängsvägen och Norrgatan. Utöver lägenheter kan du hos Fortinova även hyra garage och förvarslokaler.

Adress: Norrgatan 10, Varberg
Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


Solidhus
Den lilla hyresvärden Solidhus har totalt 200 bostäder för uthyrning längsmed västkusten. I beståndet finns ett blandat utbud av villor och flerfamiljshus. Som hyresgäst betalar du ingen insats utan endast en månatlig hyra. Om Solidhus får in en ledig bostad kan du skicka en ansökan per e-mail om att få hyra den.

Telefon: 0325-61 82 50
E-post: info@solidhus.se
Hemsida: www.solidhus.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Med Hallands län som bas har fastighetsförvaltaren Crendo ett litet utbud av hyreslägenheter i Varberg. Om du lämnar en intresseanmälan blir du registrerad i Crendos databas och kan komma att få erbjudande om lägenhetsvisning om lediga bostäder kommer in. Din bostadsansökan behöver förnyas var 3e månad för att du skall räknas som aktivt sökande.

Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Varbergs Fastigheter
Hyresvärden Varbergs Fastigheter ägs av kommunen och är i första hand inriktat på uthyrning av kommersiella lokaler (butik, kontor) och inte lägenheter. Campus Varberg, Varbergs Stadshotell och Sparbankshallen är alla fastigheter som ägs av kommunens eget fastighetsbolag.

Adress: Norra Vallgatan 14, Varberg
Telefon: 0340-880 00
E-post: vfab@varberg.se
Hemsida: www.varbergsfastighets.se