1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Varberg

Bevaka lediga lägenheter i Varberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Varberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Varberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Varbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Varbergs Bostads AB
Ledande aktören på bostadsmarknaden i Varberg, det kommunala fastighetsbolaget Varbergs Bostad har strax över 5 000 hyresrätter i kommunen. Boenden erbjuds både inne i Varbergs områden och andra orter i kommunen.Privata hyresvärdar i Varberg


Crendo Fastighetsförvaltning
Crendo förvaltar i Varberg en fastighet på attraktiva Kyrkogatan mitt i stadskärnan. Lägenheterna har hög standard och mellan 2 och 5 rum och kök. Varje lägenhet är utrustad med egen tvättmaskin och torktumlare.

Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Derome Förvaltning
Derome Förvaltning är Varbergs största privata hyresvärd med 920 lägenheter i beståndet. I stadskärnan har man hundratals tvåor och treor. Din chans att bli erbjuden hyreskontrakt styrs av din kötid.

Adress: Stålgatan 7, Varberg
Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Fortinova
Fortinova har fokuserat sitt fastighetsbestånd till Västkusten med majoriteten av lägenheterna i Varberg. Här kan du välja att bo i centrala orten eller strax utanför. Hyresvärden önskar att blivande hyresgäster är rök- och djurfria.

Adress: Norrgatan 10, Varberg
Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


Maleryd Fastigheter
Hyresvärd med stort utbud av hyreslägenheter i centrala Varberg. Samtliga fastigheter ligger nära stadskärnan. Oavsett om du söker bostad idag eller för framtida behov är du välkommen att lämna in en ansökan till Maleryd Fastigheter.

Adress: Birger Svenssons väg 34 A, Varberg
Telefon: 0340-150 16
E-post: annette.wenklo@maleryd.se
Hemsida: www.maleryd.se


Varbergs Stenfastigheter
Stor uthyrare av privatbostäder i centrala och södra Varberg. I beståndet finns även ett stort utbud av moderna studentlägenheter. Som bostadssökande är du välkommen att fylla i en intresseanmälan och ange om du söker hyresrätt eller studentbostad.

Adress: Vagnvägen 14, Varberg
Telefon: 0340-197 30
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com


Meras Bostäder
I Varberg förvaltar Meras Bostäder sex fastigheter med hyreslägenheter och ett fåtal studentlägenheter. Samtliga fastigheter ligger på gång- eller cykelavstånd från Varbergs centrum. Lägenheter upp till fyror finns i beståndet.

Telefon: 0300-10157
E-post: info@meras.se
Hemsida: www.meras.se


Ullsaxen
I centrala Varberg hittas Ullsaxens fastigheter som omfattar både lägenheter och lokaler. I Varbergsbeståndet finns 60 lägenheter i storlek upp till fyrarummare. Om du önskar bli hyresgäst hos Ullsaxen är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0340-15480
E-post: info@ullsaxen.se
Hemsida: www.ullsaxen.se


Martinssons Fastigheter
Erbjuder ett omfattande utbud av lägenheter i Varberg. Utöver bostäder i centrum förvaltas även ett bostadsområde i närliggande Breared vilket uppskattas av barnfamiljer. Hyresvärden har sällan lediga lägenheter men tar emot intresseanmälningar på sin hemsida.

Adress: Borgmästaregatan 12, Varberg
Telefon: 0340 - 100 92
E-post: info@martinssonsfastigheter.se
Hemsida: www.martinssonsfastigheter.se


Lubben Fastigheter
Privat fastighetsägare med med ett bestånd i Varberg som uppgår till 128 hyreslägenheter. Bostäderna är fördelade mellan Danska Vägen och Ringvägen vilka båda ligger på gångavstånd från stadskärnan. På hyresvärdens hemsida kan du skicka in en generell intresseanmälan.

Telefon: 0340-927 27
E-post: info@lubben.se
Hemsida: www.lubben.se