1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Älvsbyn

Sök lediga lägenheter i Älvsbyn

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Älvsbyn. Du kan fritt söka bland de 2 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Älvsbyn.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Älvsbyns Fastigheter
Det kommunala bostadsbolaget Älvsbyns Fastigheter har det största lägenhetsbeståndet på orten. Hyresvärden har i beståndet runt 460 hyresrätter i Älvsbyn, i olika storlekar, lägen och typer. Lägenheter finns även i Vidsel.Privata hyresvärdar i Älvsbyn


Boningen i Norr
Liten privat hyresvärd med bestånd på en fastigheter i Älvsbyn. I centrala staden på Storgatan ligger Boningens lägenehtsbestånd. Intresseanmälan för lägenheter kan fyllas i på hyresvärdens hemsida. Boningen kontaktar dig när de har ett ledigt objekt enligt dina önskemål.

Telefon: 070-602 38 27
E-post: info@boningen.se
Hemsida: www.boningen.se


Polarrenen
I Älvsbyn har den privata hyresvärden Polarrenen hyreslägenheter i centrum. 23 bostäder, tvåor och treor, finns i beståndet. Hiss finns i fastigheten. Som hyresgäst här har du nära till naturområden, butiker och service.

Adress: Ställverksvägen 12, Älvsbyn
Telefon: 010-450 61 94
E-post: info@polarrenen.se
Hemsida: www.polarrenen.se


RT Förvaltning
RT Förvaltning äger och förvaltar lokaler och lägenheter i Älvsbyn. Bostadsbeståndet består av en villa, flerfamiljshus och mindre fristående flerfamiljshus. Den största lägenheten i beståndet är en fyra på på ungefär 100 kvm, det finns även 1-3 RoK.

Adress: Bäckgatan 3, Älvs
Telefon: 0929-120 30
E-post: info@rtforvaltning.se
Hemsida: www.rtforvaltning.se