1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Älvsbyn


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Älvsbyn. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Älvsbyn som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Älvsbyns Fastigheter
Det kommunala bostadsbolaget Älvsbyns Fastigheter har det största lägenhetsbeståndet på orten. Hyresvärden har i beståndet runt 460 hyresrätter i Älvsbyn, i olika storlekar, lägen och typer. Lägenheter finns även i Vidsel.

Boningen i Norr
Liten privat hyresvärd med bestånd på en fastigheter i Älvsbyn. I centrala staden på Storgatan ligger Boningens lägenehtsbestånd. Intresseanmälan för lägenheter kan fyllas i på hyresvärdens hemsida. Boningen kontaktar dig när de har ett ledigt objekt enligt dina önskemål.

Telefon: 070-602 38 27
E-post: info@boningen.se
Hemsida: www.boningen.se


Polarrenen
I Älvsbyn har den privata hyresvärden Polarrenen hyreslägenheter i centrum. 23 bostäder, tvåor och treor, finns i beståndet. Hiss finns i fastigheten. Som hyresgäst här har du nära till naturområden, butiker och service.

Adress: Ställverksvägen 12, Älvsbyn
Telefon: 010-450 61 94
E-post: info@polarrenen.se
Hemsida: www.polarrenen.se


RT Förvaltning
RT Förvaltning äger och förvaltar lokaler och lägenheter i Älvsbyn. Bostadsbeståndet består av en villa, flerfamiljshus och mindre fristående flerfamiljshus. Den största lägenheten i beståndet är en fyra på på ungefär 100 kvm, det finns även 1-3 RoK.

Adress: Bäckgatan 3, Älvs
Telefon: 0929-120 30
E-post: info@rtforvaltning.se
Hemsida: www.rtforvaltning.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Älvsbyn utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Älvsbyn att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Älvsbyn. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Älvsbyn?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Älvsbyn. Hos oss kan du se listor med alla Älvsbyns hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.