Lediga lägenheter Älvsbyns FastigheterMed närmare 460 lägenheter i Älvsbyn och Vidsel finns det lägenheter för alla hos Älvsbyns Fastigheter. De har lägenheter från 1 rum i centralaste staden, upp till 4 rum och kök, med lekplats utanför fönstret.

För dig under 28 år erbjuder hyresvärden Ungdomsrabatt. Älvsbyns Fastigheter kan ge Ungdomsrabatt på 30 hyreskontrakt. Som hyresgäst innebär det att du ställs i kö till rabatten när du fått en lägenhet. Rabatten är giltig som längst i fyra år, eller tills du fyller 28 år. Första året reduceras din hyra med 40%, den minskar sedan för varje år.

Hos Älvsbyns Fastigheter har du möjlighet att bo i en lägenhet som är en blandning mellan hyres- och bostadsrätt, nämligen kooperativ hyresrätt. Lägenheterna kan inte köpas eller säljas utan du blir medlem och hyr lägenheten av den kooperativa hyresrättsföreningen.

För att ställa dig i hyresvärdens bostadskö kan du fylla i ett formulär på deras hemsida alternativt skriva ut och posta blanketten. Din ansökan är giltig i ett år, sedan behöver du göra en ny om du fortfarande söker bostad. Du kommer kontaktas av fastighetsförvaltaren när en bostad enligt dina kriterier blir tillgänglig.

Hos Älvsbyns Fastigheter finns det lediga bostäder.

Kontakta Älvsbyns Fastigheter
Adress: Betonggatan 6, Älvsbyn
Telefon: 0929-723 40
E-post: info@fastigheter.alvsbyn.se
Hemsida: www.alvsbynsfastigheter.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Älvsbyns Fastigheter men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.alvsbynsfastigheter.se

Visa alla lediga lägenheter i Älvsbyn