1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åmål

Alla lediga lägenheter i Åmål

I Åmål är det mycket enkelt att få hyreskontrakt på en lägenhet. Hos oss kan du se alla lediga lägenheter i Åmål och komma i kontakt med samtliga hyresvärdar på orten. Just nu kan du välja bland 11 lediga lägenheter i Åmål. Många av bostäderna kan hyras med omgående inflyttning.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Centralt helst 2a
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar
Privata hyresvärdar i Åmål


Åmåls Kommunfastigheter
Kommunala hyresvärden Åmåls Kommunfastigheter kan erbjuda 1 100 hyresrätter i Åmål och i de närliggande orterna Edsleskog, Fengersfors, Tösse och Ånimskog. Åmåls Kommunfastigheter söker just nu flera nya hyresgäster till sina lägenheter - du hittar alla dessa bostäder i vår lista över lediga lägenheter i Åmål.

Adress: Hjeltegatan 11 A, 662 21 Åmål
Telefon: 0532-77 71 00
E-post: akab@amal.se
Hemsida: www.amalskommunfastigheter.se


Bolia Förvaltning
Fastighetsförvaltaren Bolia har flera lägenheter för uthyrning i Åmål. Om du vill komma på lägenhetsvisning ordnar du detta enklast genom att ringa till bolaget eller skicka ett e-mail och efterhöra om man har några lägenheter som stämmer in på dina önskemål.

Adress: Kyrkogatan 6, Åmål
Telefon: 0532-60 81 80
E-post: info@bolia.se
Hemsida: www.bolia.se


B.O Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med ett mindre utbud av lägenheter och småhus för uthyrning i Åmål. Om du är intresserad av att hyra bostad kan du fylla i ett kontaktformulär så återkommer B.O Fastigheter till dig.

Adress: Björkil 210, 66291 Åmål
Telefon: 0532-15092
Hemsida: www.bofastigheter.com


Två Stenar Fastigheter
Två Stenar är ett av Åmåls större privata fastighetsbolag med 158 hyresrätter i det egna beståndet. Samtliga lägenheter ligger på centrala adresser i Åmål. Om du vill hyra lägenhet fyller du i en ansökningsblankett.

Adress: Mellanbrogatan 5, Åmål
Telefon: 0532 130 60
E-post: info@tvastenar.com
Hemsida: www.tvastenar.com


KJ Fastigheter
Litet privatägt fastighetsbolag med ett mindre utbud av hyreslägenheter i Åmål. Bolaget kan erbjuda ettor och tvåor för uthyrning. Fastigheterna är av äldre datum men KJ Fastigheter har som ambition att rusta upp sina lägenheter.

Telefon: 0730420744
E-post: info@kjfastigheter.se
Hemsida: www.kjfastigheter.se