1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åmål

Sök lediga lägenheter i Åmål

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Åmål. Du kan fritt söka bland de 36 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Åmål.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Åmåls Kommunfastigheter
Den kommunala fastighetsägaren Åmåls Kommunfastigheter har cirka 1 100 hyresrätter i sitt bestånd. De har lägenheter i centrala Åmål men även i orterna Ånimskog, Fengersfors, Tösse och Edsleskog en bit utanför stadskärnan.Privata hyresvärdar i Åmål


B.O Fastigheter
B.O Fastigheter är en mindre privat hyresvärd med litet bestånd i Åmål. De förvaltar småhus och lägenheter. Du är välkommen att fylla i ett kontaktformulär på deras hemsida om du söker bostad.

Adress: Björkil 210, Åmål
Telefon: 0532-15092
E-post: Beck_1950@hotmail.com
Hemsida: www.bofastigheter.com


Två Stenar Fastigheter
Med 65 lokaler och 156 hyreslägenheter är man bland de större fastighetsägarna på orten. Samtliga fastigheter är centralt belägna med stadens utbud av butiker, transport och service utanför dörren. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där även intresseanmälningar fylls i.

Adress: Mellanbrogatan 5, Åmål
Telefon: 0532 130 60
E-post: info@tvastenar.com
Hemsida: www.tvastenar.com


HSB
Bostadskooperationen HSB förvaltar hyreslägenheter i Åmål. Totalt är det 114 lägenheter som man har till uthyrning, alla är centralt belägna i staden. Bosparande medlemmar och medlemmar har förtur när det kommer till fördelning av vakanser.

Adress: Kungsgatan 24, Åmål
Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se