1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Åmål


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Åmål. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Åmål som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Åmåls Kommunfastigheter
Den kommunala fastighetsägaren Åmåls Kommunfastigheter har cirka 1 100 hyresrätter i sitt bestånd. De har lägenheter i centrala Åmål men även i orterna Ånimskog, Fengersfors, Tösse och Edsleskog en bit utanför stadskärnan.

B.O Fastigheter
B.O Fastigheter är en mindre privat hyresvärd med litet bestånd i Åmål. De förvaltar småhus och lägenheter. Du är välkommen att fylla i ett kontaktformulär på deras hemsida om du söker bostad.

Adress: Björkil 210, Åmål
Telefon: 0532-15092
E-post: Beck_1950@hotmail.com
Hemsida: www.bofastigheter.com


Två Stenar Fastigheter
Med 65 lokaler och 156 hyreslägenheter är man bland de större fastighetsägarna på orten. Samtliga fastigheter är centralt belägna med stadens utbud av butiker, transport och service utanför dörren. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där även intresseanmälningar fylls i.

Adress: Mellanbrogatan 5, Åmål
Telefon: 0532 130 60
E-post: info@tvastenar.com
Hemsida: www.tvastenar.com


HSB
Bostadskooperationen HSB förvaltar hyreslägenheter i Åmål. Totalt är det 114 lägenheter som man har till uthyrning, alla är centralt belägna i staden. Bosparande medlemmar och medlemmar har förtur när det kommer till fördelning av vakanser.

Adress: Kungsgatan 24, Åmål
Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Åmål utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Åmål att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Åmål. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Åmål?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Åmål. Hos oss kan du se listor med alla Åmåls hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.