Information om Åmåls Kommunfastigheter

Hos Åmåls Kommunfastigheter hittar du en variation av boenden, inte bara sett till var de är belägna utan även när de är byggda och dess storlek. I beståndet hittar du nyrenoverade lägenheter men även lägenheter i äldre byggnader. Om du önskar bo naturnära finns naturligtvis den möjligheten också, hyresvärden har lägenheter med utsikt över Vänern.

Majoriteten av lägenheterna är 2-3 rum och kök, men de har även många ettor och fyror. I beståndet finns även en lägenhet med 6 rum och kök. Flera av fastigheterna utanför centrala Åmål ger dig en känsla av du bor i ett radhus omgiven av grönområden.

För att kunna ansöka om vakanser behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida. Att stå i deras bostadskö kostar 100 kr per år. Det finns idag 14 lediga lägenheter hos Åmåls Kommunfastigheter.

Kontakta Åmåls Kommunfastigheter
Adress: Hjeltegatan 11 A, Åmål
Telefon: 0532-77 71 00
E-post: akab@amal.se
Hemsida: www.amalskommunfastigheter.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Åmåls Kommunfastigheter men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.amalskommunfastigheter.seVisa fler lediga lägenheter i Åmål