1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Aneby

Bevaka lediga lägenheter i Aneby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Aneby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Aneby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Anebys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Aneby Bostäder
Anebys största hyresvärd med 325 lägenheter, varav 125 är särskilt anpassade för seniorboende. Aneby Bostäder är en bostadsstiftelse som verkar för att säkra ett stort utbud av hyreslägenheter på orten. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på Aneby Bostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Aneby


Stora Torget Fastigheter
Privata hyresvärden Stora Torget Fastigheter har merparten av sitt fastighetsbestånd i Nässjö och endast ett mindre utbud i Aneby. På Järnvägsgatan i centrala Aneby har man en hyresfastighet med lägenheter. Skicka ett e-mail med förfrågan om det finns några lediga lägenheter om du vill hyra bostad.

Telefon: 0380-55 85 00
E-post: bo@stora-torget.se
Hemsida: www.stora-torget.se