Lediga lägenheter Aneby BostäderAneby Bostäder är en stiftelse vilka erbjuder kommunens största utbud av hyreslägenheter. Bland beståndets 470 lägenheter finns något för de flesta. På Järnvägsgatan återfinns fastighetsägarens nyaste lägenheter som färdigställdes 2019. 32 lägenheter, fördelade på 4 fastigheter hittas här. Alla har hög standard med bland annat diskmaskin i lägenheten. I området finns tvåor och treor.

Fastighetsägarens trygghetsboende är beläget på Österlånggatan. Lägenheterna som är på 1-2 rum och kök, är anpassade för hyresgäster som fyllt 70 år. Fastigheten är försedd med hiss. I närheten av fastigheten finns gemensamhetslokal och matsal där lunch serveras varje dag.

För att kunna bli hyresgäst hos Aneby Bostäder behöver du registrera dig i hyresvärdens bostadskö vilket du gör på deras hemsida. I samband med registrering fyller du i vad som eftersöks. När ett matchande objekt bli vakant får du ett mail, vid intresse behöver du göra en intresseanmälan via hemsidan. Minst en gång varje halvår behöver du logga in på ditt konto för att behålla din köplats.

Hos Aneby Bostäder hittas lediga lägenheter.

Kontakta Aneby Bostäder
Adress: Storgatan 39A, Aneby
Telefon: 0380 - 45 000
E-post: epost@anebybostader.se
Hemsida: www.anebybostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Aneby Bostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.anebybostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Aneby