1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ängelholm

Bevaka lediga lägenheter i Ängelholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ängelholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ängelholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Läkare och Optiker söker lägenhet i Ängelholm
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 11000 kr

undersköterska söker 2,5 eller 3 rok
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ängelholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ängelholmshem
Ängelholmshem ägs av kommunen och förvaltar runt 3 100 lägenheter i kommunen vilket gör hyresvärden till den största i Ängelholm. Lägenheter hittas i olika storlekar och utföranden, även radhus och trygghetsboenden finns att hyra.

Melin Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag och Ängelholms största privata hyresvärd med 800 lägenheter i det egna beståndet. Melin Förvaltning har i hyresgästenkäter genomgående fått mycket bra omdömen av sina hyresgäster. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.Fler privata hyresvärdar i Ängelholm


Leeman & Olsson Fastigheter
Privat fastighetsägare som i Ängelholm förvaltar runt 450 lägenheter och 30 lokaler. Lägenheterna är i storlek 1-6 rum och kök. Bostäderna är belägna i centrala Ängelholm, Rebbelberga, Skälderviken och Centrum södra.

Adress: Åkerslundsgatan 10, Ängelholm
Telefon: 0431-821 25
E-post: info@leemanolsson.se
Hemsida: www.leemanolsson.se


Järneken Fastighetsförvaltning
Lägenheter för uthyrning på Storgatan, Gasverksgatan och Skolgatan i Ängelholm. Totalt har man 88 hyresrätter i Ängelholm. På Järnekens hemsida kan du lämna din e-mail till bolaget och därigenom få information varje gång det lediggörs en lägenhet.

Adress: Storgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-157 93
E-post: martin.lamberth@jarneken.com
Hemsida: www.jarneken.com


Backahill
Familjeägt bostadsbolag med lägenheter i Ängelholm. Äger fastigheter med bostäder och affärslokaler på Storgatan i stadskärnan. Backahill planerar att 2020 bygga 65 nya hyresrätter i staden. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Svenskehögsgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-415100
E-post: info@backahill.se
Hemsida: www.backahill.se


BroGripen
Privat fastighetsägare med större bestånd av lägenheter i Ängelholm. Lägenheterna återfinns i de flesta storlekar i lugna och trivsamma områden. Vakanser publiceras på BroGripens hemsida där även intresseanmälningar kan göras.

Telefon: 042-14 35 79
E-post: stephanie@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se