1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ängelholm

Alla lediga lägenheter i Ängelholm

I Ängeholm finns ett brett utbud av hyresvärdar som kan erbjuda dig en bostad att hyra. Via oss når du 5 privata hyresvärdar i Ängelholm och det kommunala bostadsbolaget. För dig som söker bostad finns det 22 lediga lägenheter i Ängelholm. Vi rekommenderar att du kontrollerar utbudet hos alla hyresvärdar på orten och skickar in din bostadsansökan till samtliga.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Inköpare söker 2-rumslägenhet i Ängelholm
Sökes: Förstahand

"Ung" sjukpensionär söker boende (börjar bli akut).
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 7000 kr

Restaurangchef söker lägenhet i Ängelholm
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Ängelholmshem
Kommunala fastighetsägaren Ängelholmshem är största hyresvärd i Ängelholms kommun med 3 000 lägenheter i det egna beståndet. Just nu söker man 10 nya hyresgäster till lägenheter i centrala Ängelholm och de närliggande småorterna.

Melin Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag och Ängelholms största privata hyresvärd med 800 lägenheter för uthyrning. Melin Förvaltning har i undersökningar genomgående fått mycket bra omdömen av sina hyresgäster. Förnärvarande söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Ängelholm


Exxit Fastighet
85 lägenheter, samtliga i centrala Ängelholm, för uthyrning. Över hälften av hyresrätterna utgörs av tvåor med lägenhetsstorlek om 50-79 m2. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad. Ju mer noggrann och detaljerad du är i din ansökan desto större är din chans att bli hyresgäst.

Telefon: 042-21 26 40
E-post: info@exxit.se
Hemsida: www.exxit.se


Leeman & Olsson Fastigheter
En av de större privata hyresvärdarna i Ängelholm med 300 lägenheter för uthyrning. Nästan alla lägenheter ligger i centrum. Skicka en lägenhetsansökan där du uppger vilken storlek och hyra du kan tänka dig.

Adress: Nytorgsgatan 2, Ängelholm
Telefon: 0431-821 25
E-post: info@leemanolsson.se
Hemsida: www.leemanolsson.se


Järneken Fastighetsförvaltning
Lägenheter för uthyrning på Storgatan, Gasverksgatan, och Skolgatan i Ängelholm. Totalt har man 88 hyresrätter i Ängelholm. På Järnekens hemsida kan du lämna din e-mail till bolaget och därigenom få information varje gång det lediggörs en lägenhet.

Adress: Storgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-157 71
E-post: martin.lamberth@jarneken.com
Hemsida: www.jarneken.com


Backahill
Hyresvärden Backahill satsar stort på nybyggnation i Ängelholm. Man förvaltar ett blandat utbud av hyreslägenheter och kommersiella fastigheter med kontors- och butiksyta. Backahill söker en ny hyresgäst till en av sina lägenheter.

Adress: Svenskehögsgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-415100
E-post: info@backahill.se
Hemsida: www.backahill.se