1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ängelholm

Alla lediga lägenheter i Ängelholm

I Ängeholm finns ett brett utbud av hyresvärdar som kan erbjuda dig en bostad att hyra. Via oss når du 5 privata hyresvärdar i Ängelholm och det kommunala bostadsbolaget. För dig som söker bostad finns det 17 lediga lägenheter i Ängelholm. Vi rekommenderar att du kontrollerar utbudet hos alla hyresvärdar på orten och skickar in din bostadsansökan till samtliga.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


AndrahandHyresvärdar


Ängelholmshem
Kommunala fastighetsägaren Ängelholmshem är största hyresvärd i Ängelholms kommun med 3 000 lägenheter i det egna beståndet. Just nu söker man 9 nya hyresgäster till lägenheter i centrala Ängelholm och de närliggande småorterna.

Melin Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag och Ängelholms största privata hyresvärd med 800 lägenheter för uthyrning. Melin Förvaltning har i undersökningar genomgående fått mycket bra omdömen av sina hyresgäster. Förnärvarande söker man nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Ängelholm


Exxit Fastighet
85 lägenheter, samtliga i centrala Ängelholm, för uthyrning. Över hälften av hyresrätterna utgörs av tvåor med lägenhetsstorlek om 50-79 m2. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad. Ju mer noggrann och detaljerad du är i din ansökan desto större är din chans att bli hyresgäst.

E-mail info@exxit.se
Telefon 042-21 26 40
Hemsida www.exxit.se


Leeman & Olsson Fastigheter
En av de större privata hyresvärdarna i Ängelholm med 300 lägenheter för uthyrning. Nästan alla lägenheter ligger i centrum. Skicka en lägenhetsansökan där du uppger vilken storlek och hyra du kan tänka dig.

Besöksadress Nytorgsgatan 2, Ängelholm
E-mail info@leemanolsson.se
Telefon 0431-821 25
Hemsida www.leemanolsson.se


Järneken Fastighetsförvaltning
Lägenheter för uthyrning på Storgatan, Gasverksgatan, och Skolgatan i Ängelholm. Totalt har man 88 hyresrätter i Ängelholm. På Järnekens hemsida kan du lämna din e-mail till bolaget och därigenom få information varje gång det lediggörs en lägenhet.

Besöksadress Storgatan 11, Ängelholm
E-mail martin.lamberth@jarneken.com
Telefon 0431-157 71
Hemsida www.jarneken.com


Backahill
Hyresvärden Backahill satsar stort på nybyggnation i Ängelholm. Man förvaltar ett blandat utbud av hyreslägenheter och kommersiella fastigheter med kontors- och butiksyta. Backahill söker en ny hyresgäst till en av sina lägenheter.

Besöksadress Svenskehögsgatan 11, Ängelholm
E-mail info@backahill.se
Telefon 0431-415100
Hemsida www.backahill.se