1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ängelholm

Sök lediga lägenheter i Ängelholm

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Ängelholm. Du kan fritt söka bland de 16 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Ängelholm.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Chefssekreterare söker 2-3 rl
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar

Ängelholmshem
Ängelholmshem ägs av kommunen och förvaltar runt 3 100 lägenheter i kommunen vilket gör hyresvärden till den största i Ängelholm. Lägenheter hittas i olika storlekar och utföranden, även radhus och trygghetsboenden finns att hyra.

Melin Förvaltning
I Ängelholm, staden intill havet, erbjuder den privata hyresvärden Melin Förvaltning ett omfattande utbud av hyreslägenheter. Utbudet är varierat med både äldre och nybyggda fastigheter, i centrala staden och andra eftertraktade områden.Fler privata hyresvärdar i Ängelholm


Leeman & Olsson Fastigheter
Privat fastighetsägare som i Ängelholm förvaltar runt 450 lägenheter och 30 lokaler. Lägenheterna är i storlek 1-6 rum och kök. Bostäderna är belägna i centrala Ängelholm, Rebbelberga, Skälderviken och Centrum södra.

Adress: Åkerslundsgatan 10, Ängelholm
Telefon: 0431-821 25
E-post: info@leemanolsson.se
Hemsida: www.leemanolsson.se


Järneken Fastighetsförvaltning
Äger 39 hyreslägenheter i Ängelholm på Gasverksgatan. Merparten av bostäderna har egen balkong. Man förvaltar även ett bestånd av bostäder i Vejbystrand där man bland annat har 44 marklägenehter med en mindre privat trädgård.

Adress: Storgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-157 93
E-post: martin.lamberth@jarneken.com
Hemsida: www.jarneken.com


Backahill
Familjeägt bostadsbolag med lägenheter i Ängelholm. Äger fastigheter med bostäder och affärslokaler på Storgatan i stadskärnan. Backahill planerar att 2020 bygga 65 nya hyresrätter i staden. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Svenskehögsgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-415100
E-post: info@backahill.se
Hemsida: www.backahill.se


BroGripen
Privat fastighetsägare med större bestånd av lägenheter i Ängelholm. Lägenheterna återfinns i de flesta storlekar i lugna och trivsamma områden. Vakanser publiceras på BroGripens hemsida där även intresseanmälningar kan göras.

Telefon: 042-14 35 79
E-post: stephanie@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se