1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ängelholm

Alla lediga lägenheter i Ängelholm

I Ängeholm finns ett brett utbud av hyresvärdar som kan erbjuda dig en bostad att hyra. Via oss når du 5 privata hyresvärdar i Ängelholm och det kommunala bostadsbolaget. För dig som söker bostad finns det 12 lediga lägenheter i Ängelholm. Vi rekommenderar att du kontrollerar utbudet hos alla hyresvärdar på orten och skickar in din bostadsansökan till samtliga.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Kv pensionär, lugn, röker o dricker ej, använder hörlurar vid musiklyssning och sena TV-program
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 13000 kr

Söker 3 rok. 1 vuxen och 2 barn
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Ängelholmshem
Kommunala fastighetsägaren Ängelholmshem är största hyresvärd i Ängelholms kommun med 3 000 lägenheter i det egna beståndet. Just nu söker man 1 nya hyresgäster till lägenheter i Ängelholm. Du kan även anmäla ditt intresse för nyproduktion.

Melin Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag och Ängelholms största privata hyresvärd med 800 lägenheter för uthyrning. Melin Förvaltning har i hyresgästenkäter genomgående fått mycket bra omdömen av sina hyresgäster. Förnärvarande söker man nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Ängelholm


Exxit Fastighet
85 lägenheter, samtliga i centrala Ängelholm, för uthyrning. Över hälften av hyresrätterna utgörs av tvåor med lägenhetsstorlek om 50-79 m2. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad. Ju mer noggrann och detaljerad du är i din ansökan desto större är din chans att bli hyresgäst.

Telefon: 042-21 26 40
E-post: info@exxit.se
Hemsida: www.exxit.se


Leeman & Olsson Fastigheter
En av de större privata hyresvärdarna i Ängelholm med 300 lägenheter för uthyrning. Nästan alla lägenheter ligger i centrum. Skicka en lägenhetsansökan där du uppger vilken storlek och hyra du kan tänka dig.

Adress: Åkerslundsgatan 10, Ängelholm
Telefon: 0431-821 25
E-post: info@leemanolsson.se
Hemsida: www.leemanolsson.se


Järneken Fastighetsförvaltning
Lägenheter för uthyrning på Storgatan, Gasverksgatan, och Skolgatan i Ängelholm. Totalt har man 88 hyresrätter i Ängelholm. På Järnekens hemsida kan du lämna din e-mail till bolaget och därigenom få information varje gång det lediggörs en lägenhet.

Adress: Storgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-157 71
E-post: martin.lamberth@jarneken.com
Hemsida: www.jarneken.com


Backahill
Hyresvärden Backahill satsar stort på nybyggnation i Ängelholm. Man förvaltar ett blandat utbud av hyreslägenheter och kommersiella fastigheter med kontors- och butiksyta. Backahill söker en ny hyresgäst till en av sina lägenheter.

Adress: Svenskehögsgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-415100
E-post: info@backahill.se
Hemsida: www.backahill.se