1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ängelholm

Bevaka lediga lägenheter i Ängelholm

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ängelholm samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ängelholm. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Förskollärare söker en 2:a i centrala eller södra Ängelholm
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ängelholms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ängelholmshem
Kommunala fastighetsägaren Ängelholmshem är största hyresvärd i Ängelholms kommun med 3 000 lägenheter i det egna beståndet. På Ängelholmshems hemsida hittar du 1 lediga lägenheter.

Melin Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag och Ängelholms största privata hyresvärd med 800 lägenheter i det egna beståndet. Melin Förvaltning har i hyresgästenkäter genomgående fått mycket bra omdömen av sina hyresgäster. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.Fler privata hyresvärdar i Ängelholm


Exxit Fastighet
85 lägenheter, samtliga i centrala Ängelholm, för uthyrning. Över hälften av hyresrätterna utgörs av tvåor med lägenhetsstorlek om 50-79 m2. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad. Ju mer noggrann och detaljerad du är i din ansökan desto större är din chans att bli hyresgäst.

Telefon: 042-21 26 40
E-post: info@exxit.se
Hemsida: www.exxit.se


Leeman & Olsson Fastigheter
En av de större privata hyresvärdarna i Ängelholm med 300 lägenheter för uthyrning. Nästan alla lägenheter ligger i centrum. Skicka en lägenhetsansökan där du uppger vilken storlek och hyra du kan tänka dig.

Adress: Åkerslundsgatan 10, Ängelholm
Telefon: 0431-821 25
E-post: info@leemanolsson.se
Hemsida: www.leemanolsson.se


Järneken Fastighetsförvaltning
Lägenheter för uthyrning på Storgatan, Gasverksgatan, och Skolgatan i Ängelholm. Totalt har man 88 hyresrätter i Ängelholm. På Järnekens hemsida kan du lämna din e-mail till bolaget och därigenom få information varje gång det lediggörs en lägenhet.

Adress: Storgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-157 71
E-post: martin.lamberth@jarneken.com
Hemsida: www.jarneken.com


Backahill
Hyresvärden Backahill satsar stort på nybyggnation i Ängelholm. Man förvaltar ett blandat utbud av hyreslägenheter och kommersiella fastigheter med kontors- och butiksyta. Backahill söker en ny hyresgäst till en av sina lägenheter.

Adress: Svenskehögsgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-415100
E-post: info@backahill.se
Hemsida: www.backahill.se