1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Ängelholm


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Ängelholm. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Ängelholm som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Ängelholmshem
Ängelholmshem ägs av kommunen och förvaltar runt 3 100 lägenheter i kommunen vilket gör hyresvärden till den största i Ängelholm. Lägenheter hittas i olika storlekar och utföranden, även radhus och trygghetsboenden finns att hyra.

Melin Förvaltning
I Ängelholm, staden intill havet, erbjuder den privata hyresvärden Melin Förvaltning ett omfattande utbud av hyreslägenheter. Utbudet är varierat med både äldre och nybyggda fastigheter, i centrala staden och andra eftertraktade områden.

Leeman & Olsson Fastigheter
Privat fastighetsägare som i Ängelholm förvaltar runt 450 lägenheter och 30 lokaler. Lägenheterna är i storlek 1-6 rum och kök. Bostäderna är belägna i centrala Ängelholm, Rebbelberga, Skälderviken och Centrum södra.

Adress: Åkerslundsgatan 10, Ängelholm
Telefon: 0431-821 25
E-post: info@leemanolsson.se
Hemsida: www.leemanolsson.se


Järneken Fastighetsförvaltning
Äger 39 hyreslägenheter i Ängelholm på Gasverksgatan. Merparten av bostäderna har egen balkong. Man förvaltar även ett bestånd av bostäder i Vejbystrand där man bland annat har 44 marklägenehter med en mindre privat trädgård.

Adress: Storgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-157 93
E-post: martin.lamberth@jarneken.com
Hemsida: www.jarneken.com


Backahill
Familjeägt bostadsbolag med lägenheter i Ängelholm. Äger fastigheter med bostäder och affärslokaler på Storgatan i stadskärnan. Backahill planerar att 2020 bygga 65 nya hyresrätter i staden. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Svenskehögsgatan 11, Ängelholm
Telefon: 0431-415100
E-post: info@backahill.se
Hemsida: www.backahill.se


BroGripen
Privat fastighetsägare med större bestånd av lägenheter i Ängelholm. Lägenheterna återfinns i de flesta storlekar i lugna och trivsamma områden. Vakanser publiceras på BroGripens hemsida där även intresseanmälningar kan göras.

Telefon: 042-14 35 79
E-post: stephanie@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Ängelholm utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Ängelholm att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Ängelholm. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Ängelholm?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Ängelholm. Hos oss kan du se listor med alla Ängelholms hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.