Information om Ängelholmshem

Sedan mitten av 1900-talet har Ängelholmshem varit verksam på marknaden. Det är kommunen som äger bolaget, vilket är ett allmännyttigt bostadsbolag. I egna beståndet finns 3 100 lägenheter, man är därmed den största hyresvärden i kommunen.

Majoriteten av beståndet är beläget i Ängelholm men boenden hittas även i Össjö, Munka Ljungby, Strövelstorp, Hjärnarp och Kulltorp. Lägenehterna som erbjuds har upp till 5 rum och kök och är belägna i hyreshus, flerfamiljshus eller radhus. I beståndet har Ängelholmshem även ett trygghetsboende för hyresgäster över 70 år.

Ängelholmshem har flera nybyggnadsprojekt på gång de kommande åren. För att bli aktuell som hyresvärd till de kommande lägenheterna, och befintliga bostäder, behöver du registrera dig som bostadssökande på hyresvärdens hemsida. Du kan därefter både se och ansöka om vakanta lägenheter. Just nu finns det 29 lediga lägenheter att söka på hyresvärdens hemsida.

Kontakta Ängelholmshem
Adress: Thulingatan 1B, Ängelholm
Telefon: 0431-43 60 00
E-post: info@angelholmshem.se
Hemsida: www.angelholmshem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Ängelholmshem men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.angelholmshem.seVisa fler lediga lägenheter i Ängelholm