Information om Melin Förvaltning

Med cirka 900 hyreslägenheter i sitt bestånd är den privata hyresvärden Melin Förvaltning den största privata fastighetsägaren i Ängelholm. Man strävar efter att erbjuda eftertraktade bostäder och lokaler i och runt Ängelholm.

Majoriteten av beståndet är belägna centralt i Ängelholm men man erbjuder även lägenheter i Norra centrum, Nya Torg, Sockerbruket och Södra centrum. Ett mindre antal radhus med egen täppa kan hittas i beståndet, som i övrigt består av lägenheter i flerfamiljshus.

Om du önskar hyra en av Melin Förvaltnings attraktiva bostäder behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida eller på deras kontor. Din ansökan behöver uppdateras var sjätte månad för att du ska behålla din köplats. Lediga lägenheter publiceras på hemsidan på torsdagar där du som registrerat dig kan skicka in en intresseanmälan.

Kontakta Melin Förvaltning
Adress: Kamengatan 4, Ängelholm
Telefon: 0431-835 00
E-post: info@melinforvaltning.se
Hemsida: www.melinforvaltning.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Melin Förvaltning men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.melinforvaltning.seVisa fler lediga lägenheter i Ängelholm