1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Arboga

Bevaka lediga lägenheter i Arboga

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Arboga samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Arboga. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Arbogas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Arbogabostäder
Arbogabostäder är kommunens bostadsbolag som förvaltar närmare 250 lägenheter. Enstaka lägenheter är belägna i orterna Götlunda och Medåker, resterande i Arboga. Intresseanmälan på lediga objekt kan göras på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Arboga


Byggnadsfirman Lund
Det fastighetsbolag med störst lägenhetsbestånd i Arboga. Boenden finns i lägenheter, radhus och småhus. Hyresvärden har fastigheter på ett antal områden på orten. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan så kontaktas du när matchande objekt är tillgängligt.

Adress: Herrgårdsgatan 21, Arboga
Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Sturestadens Fastigheter
Erbjuder nya och fräscha boenden i Arboga. I ett sjuvåningshus på Ljungdahls­backen ligger 28 lägenheter. I området Spirean hittas enplansvillor för uthyrning, de senaste uppförda 2017. Samtliga har egen uteplats och mindre tomt. Förvaltar även ett seniorboende.

Adress: Herrgårdsgatan 21, Arboga
Telefon: 0589 - 61 01 60
E-post: info@sturestaden.se
Hemsida: www.sturestaden.se


Gladsheim Fastigheter
Privat hyresvärd grundad 2018 genom förvärv av hyresbestånd i Arboga. Gladsheims ambition är att nyrenovera samtliga lägenheter. Merparten av de lediga lägenheterna har inför uthyrning renoverats med nytt badrum, genomgående parkettgolv och nya vitvaror i köket.

Telefon: 0221–820 28
E-post: info@gladsheim.se
Hemsida: www.gladsheim.se


Hembla
Med 549 hyreslägenheter i beståndet är Hembla ortens största privata hyresvärd. Bostäderna är centralt belägna eller med promenadavstånd till centrum. För barn och övriga hyresgäster bjuder bostadsområdena på innergårdar med gräsmattor och lekplatser att nyttja.

Adress: Kapellgatan 29 A, Arboga
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Mälarstranden Bostäder
Privat hyresvärd som renoverar och förvaltar fastigheter och lägenheter i Arboga. Lägenheterna är tvåor och treor, alla belägna max tio minuters promenad från stationen och centrum. På hyresvärdens hemsida kan en generell intresseanmälan för bostad fyllas i.

E-post: hej@malarstranden.se
Hemsida: www.malarstranden.se


JKJ Förvaltning
I centrala orten förvaltar JKJ Förvaltning en fastighet med 11 lägenehter. Fastigheten byggdes 1991 och ligger i korsningen Trädgårdsgatan-Garvaregränd. Området är lugnt och trivsamt. Du som väljer att bo här får närhet till ortens butiker och kommunikation.

Telefon: 076-212 51 78
E-post: info@jkjforvaltning.se
Hemsida: www.jkjforvaltning.se