1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Arlöv

Bevaka lediga lägenheter i Arlöv

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Arlöv samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Arlöv. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

21 åring...dax att flytta närmre jobbet
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Arlövs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Burlövsbostäder
Burlövsbostäder är det kommunala bostadsbolaget i kommunen och en bra startpunkt för sig som söker boende i Arlöv. Fördelat mellan 20 områden förvaltar man nära 2 500 hyresbostäder i kommunen. Bostadsansökningar tas emot direkt på Burlövsbostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Arlöv


Västerbro
Västerbro är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter bland annat i Arlöv. Samtliga bostäder är fiberanslutna till kommunens stadsnät. Generellt håller lägenheterna hög standard och är nyrenoverade. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


Fastighetsgruppen
Privat fastighetsägare med lägenheter i Arlöv. Bostäderna är belägna på Lundavägen. Storlek om tvåor och treor finns i beståndet. En allmän intresseansökan kan göras på Fastighetsgruppens hemsida.

Telefon: 040-91 20 00
E-post: e-mail@fastighetsgruppen.nu
Hemsida: www.fastighetsgruppen.nu


Svenska Hus
På Dalbyvägen och Lundavägen återfinns familjebolaget Svenska Hus lägenhetsbestånd. Adresserna är centralt belägna och erbjuder närhet till kommunikationer, barnomsorg och butiker. Vakanser kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se