1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Arlöv

Bevaka lediga lägenheter i Arlöv

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Arlöv samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Arlöv. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Arlövs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Burlövsbostäder
Burlövsbostäder är det kommunala bostadsbolaget i kommunen och en bra startpunkt för sig som söker boende i Arlöv. Fördelat mellan 20 områden förvaltar man nära 2 500 hyresbostäder i kommunen. Bostadsansökningar tas emot direkt på Burlövsbostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Arlöv


Västerbro
Privat hyresvärd i Burlövs kommun med ett stort utbud av hyresrätter. Alla lägenheter är fiberanslutna till Burlövs stadsnät. Nästan alla av hyresvärdens lägenheter är nyrenoverade och håller hög standard.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


Fastighetsgruppen
Privat fastighetsägare med lägenheter i Arlöv. Bostäderna är belägna på Lundavägen. Storlek om tvåor och treor finns i beståndet. En allmän intresseansökan kan göras på Fastighetsgruppens hemsida.

Telefon: 040-91 20 00
E-post: e-mail@fastighetsgruppen.nu
Hemsida: www.fastighetsgruppen.nu


Svenska Hus
På Dalbyvägen och Lundavägen återfinns familjebolaget Svenska Hus lägenhetsbestånd. Adresserna är centralt belägna och erbjuder närhet till kommunikationer, barnomsorg och butiker. Vakanser kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se