1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Arlöv

Bevaka lediga lägenheter i Arlöv

Förstaden Arlöv ligger med utmärkta kommunala kommunikationer in till Malmö. Här är söktrycket på lägenheter något mindre än i Malmö. I Arlöv ser du via oss kontaktuppgifter till 4 hyresvärdar och kan bevaka utbudet av lägenheter. Din ansökan lämnar du till den enskilde uthyraren av lägenheten.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Burlövsbostäder
I tätorten Arlöv och Burlövs kommun förvaltar Burlövsbostäder 2400 lägenheter. Härifrån tar det 6 minuter med bil in till Malmö. Hyrorna är ofta lägre än för jämförbara lägenheter i Malmö.

För att börja samla köpoäng behöver du registrera dig som bostadssökande på Burlövsbostäder hemsida. Du måste logga in minst en gång var sjätte månad för att fortsätta räknas som bostadssökande.

Du hittar 1 lediga lägenheter på Burlövsbostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Arlöv


Västerbro
Privat hyresvärd i Burlövs kommun med ett stort utbud av hyresrätter. Alla lägenheter är fiberanslutna till Burlövs stadsnät. Nästan alla av hyresvärdens lägenheter är nyrenoverade och håller hög standard.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


Fastighetsgruppen
På Lundavägen i Arlöv har Fastighetsgruppen hyreslägenheter (tvåor och treor) för uthyrning. Tvåorna är från 42 m² till 68 m² stora. Treorna är 74 m² till 79 m².

Telefon: 040-91 20 00
E-post: e-mail@fastighetsgruppen.nu
Hemsida: www.fastighetsgruppen.nu


Brinkeberg Fastigheter
I Aralöv förvaltar Brinkeberg Fastigheter lägenheter för uthyrning på Dalbyvägen och Lundavägen. På hemsidan kan du ladda ned och skriva ut en intresseanmälan för att hyra lägenhet som du sedan skickar in med vanlig post till Brinkeberg Fastigheter.

Telefon: 031-743 06 90
E-post: info@brinkeberg.se
Hemsida: www.brinkeberg.se