1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Arlöv

Bevaka lediga lägenheter i Arlöv

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Arlöv samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Arlöv. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Par som söker lägenhet
Sökes: Förstahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Arlövs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Burlövsbostäder
I tätorten Arlöv och Burlövs kommun förvaltar Burlövsbostäder 2400 lägenheter. Härifrån tar det 6 minuter med bil in till Malmö. Hyrorna är ofta lägre än för jämförbara lägenheter i Malmö.

För att börja samla köpoäng behöver du registrera dig som bostadssökande på Burlövsbostäder hemsida. Du måste logga in minst en gång var sjätte månad för att fortsätta räknas som bostadssökande.

Du hittar 8 lediga lägenheter på Burlövsbostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Arlöv


Västerbro
Privat hyresvärd i Burlövs kommun med ett stort utbud av hyresrätter. Alla lägenheter är fiberanslutna till Burlövs stadsnät. Nästan alla av hyresvärdens lägenheter är nyrenoverade och håller hög standard.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


Fastighetsgruppen
Privat fastighetsägare med lägenheter i Arlöv. Bostäderna är belägna på Lundavägen. Storlek om tvåor och treor finns i beståndet. En allmän intresseansökan kan göras på Fastighetsgruppens hemsida.

Telefon: 040-91 20 00
E-post: e-mail@fastighetsgruppen.nu
Hemsida: www.fastighetsgruppen.nu


Svenska Hus
På Dalbyvägen och Lundavägen återfinns familjebolaget Svenska Hus lägenhetsbestånd. Adresserna är centralt belägna och erbjuder närhet till kommunikationer, barnomsorg och butiker. Vakanser kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se