1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Arlöv

Sök lediga lägenheter i Arlöv

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Arlöv. Du kan fritt söka bland de 26 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Arlöv.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Burlövsbostäder
Burlövsbostäder är det kommunala bostadsbolaget i kommunen och en bra startpunkt för sig som söker boende i Arlöv. Fördelat mellan 20 områden förvaltar man nära 2 500 hyresbostäder i kommunen. Bostadsansökningar tas emot direkt på Burlövsbostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Arlöv


Västerbro
Västerbro är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter bland annat i Arlöv. Samtliga bostäder är fiberanslutna till kommunens stadsnät. Generellt håller lägenheterna hög standard och är nyrenoverade. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


Fastighetsgruppen
Privat fastighetsägare med lägenheter i Arlöv. Bostäderna är belägna på Lundavägen. Storlek om tvåor och treor finns i beståndet. En allmän intresseansökan kan göras på Fastighetsgruppens hemsida.

Telefon: 040-91 20 00
E-post: e-mail@fastighetsgruppen.nu
Hemsida: www.fastighetsgruppen.nu


Svenska Hus
På Dalbyvägen och Lundavägen återfinns familjebolaget Svenska Hus lägenhetsbestånd. Adresserna är centralt belägna och erbjuder närhet till kommunikationer, barnomsorg och butiker. Vakanser kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se