1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Arlöv


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Arlöv. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Arlöv som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Burlövsbostäder
Burlövsbostäder är det kommunala bostadsbolaget i kommunen och en bra startpunkt för sig som söker boende i Arlöv. Fördelat mellan 20 områden förvaltar man nära 2 500 hyresbostäder i kommunen. Bostadsansökningar tas emot direkt på Burlövsbostäders hemsida.

Fastighetsgruppen
Privat fastighetsägare med lägenheter i Arlöv. Bostäderna är belägna på Lundavägen. Storlek om tvåor och treor finns i beståndet. En allmän intresseansökan kan göras på Fastighetsgruppens hemsida.

Telefon: 040-91 20 00
E-post: e-mail@fastighetsgruppen.nu
Hemsida: www.fastighetsgruppen.nu


Västerbro
Västerbro är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter bland annat i Arlöv. Samtliga bostäder är fiberanslutna till kommunens stadsnät. Generellt håller lägenheterna hög standard och är nyrenoverade. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0703-106464
E-post: info@vasterbro.se
Hemsida: www.vasterbro.se


Svenska Hus
På Dalbyvägen och Lundavägen återfinns familjebolaget Svenska Hus lägenhetsbestånd. Adresserna är centralt belägna och erbjuder närhet till kommunikationer, barnomsorg och butiker. Vakanser kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Arlöv utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Arlöv att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Arlöv. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Arlöv?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Arlöv. Hos oss kan du se listor med alla Arlövs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.