Lediga lägenheter BurlövsbostäderDen kommunala hyresvärden är med sitt fastighetsbestånd på 2 490 hyreslägenheter kommunens största bostadsbolag. Man förvaltar även lokaler, parkeringsplatser och garage i kommunen. Beståndet är fördelat mellan 40 fastigheter i 20 områden i kommunen.

Burlövsbostäder förvaltar från små ettor väl lämpade för singelhushåll upp till femrumslägenheter lämpade för barnfamiljer. Förutom lägenheter i hyreshus finns även möjlighet att hyra lägenhet i markplan eller radhus med mindre trädgård och uteplats.

För personer som fyllt 55 år och inte har några barn boende hos sig erbjuder Burlövsbostäder 109 lägenheter. På fem adresser i lugna områden kan du som är 55+ hyra en lägenhet eller radhus med fint läge.

För att kunna söka bostad hos hyresvärden behöver du registrera dig som sökande på deras hemsida. Därefter behöver du minst en gång om året uppdatera din kötid genom att logga in på dina sidor. Som registrerad kan du se och skicka in intresseanmälningar på vakanser. De tre sökande med längst kötid som uppfyller hyresvärdens krav välkomnas på visning av bostaden.

Nu hittas vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.

Kontakta Burlövsbostäder
Adress: Dalbyvägen 35, Arlöv
Telefon: 040-53 97 00
E-post: info@burlovsbostader.se
Hemsida: www.burlovsbostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Burlövsbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.burlovsbostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Arlöv