Information om Burlövsbostäder

Burlövsbostäder är det kommunala bostadsbolaget i Arlöv, en familjevänlig förort till Malmö. Hyresvärden förvaltar 2400 lägenheter med pendlingsavstånd understigande 10 minuter in till Malmö.

I Arlöv är bostadskön / väntetiden för att hyra lägenhet något kortare än i Malmö. Ändå är kommunikationerna in till centrala Malmö minst lika bra och utbudet av fritidsaktiviteter lika högt. Oavsett om ditt arbete ligger i Malmö eller Köpenhamn har du pendlingsavstånd till det från Arlöv.

Om du vill hyra lägenhet hos Burlövsbostäder registrerar du dig som bostadssökande på deras hemsidan. Ju längre tid du varit registrerad som bostadssökande på Burlovsbostader.se desto större är chansen att du blir erbjuden att få komma på visning för de lediga lägenheter du ansöker om att hyra.

Kontakta Burlövsbostäder
Adress: Dalbyvägen 35, Arlöv
Telefon: 040-53 97 00
E-post: uthyrning@burlovsbostader.se
Hemsida: www.burlovsbostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Burlövsbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.burlovsbostader.se.Visa fler lediga lägenheter i Arlöv