1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Arvidsjaur


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Arvidsjaur. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Arvidsjaur som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Arvidsjaurhem
Det kommunala bostadsbolaget Arvidsjaurhem erbjuder bostäder på orten. Hyresvärden är den största i Arvidsjaur med ett bestånd på 1000 lägenheter. Utanför tätorten Arvidsjaur finns bostäder i Abborrträsk, Moskosel och Glommersträsk i alla storlekar.

Lubor
Lubor är en av de största privata fastighetsägarna i Arvidsjaur. Samtliga 144 lägenheter är centralt belägna i orten. Lägenheter finns både i hyreshus, flerfamiljshus och större villor innefattande två lägenheter.

Adress: Stationsgatan 30C, Arvidsjaur
Telefon: 0960-572 60
E-post: ulrika@lubor.se
Hemsida: www.lubor.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Arvidsjaur utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Arvidsjaur att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Arvidsjaur. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Arvidsjaur?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Arvidsjaur. Hos oss kan du se listor med alla Arvidsjaurs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.