Lediga lägenheter Arvika FastigheterAllmännyttigt bostadsbolag vars egna bestånd uppgår till 3 000 hyresrätter i kommunen. Beståndet är uppdelat mellan områdena Agneteberg, Degerängen, Dottevik och Prästängen i centrala Arvika samt i Glava, Gunnarskog, Klässbol och Sulvik utanför centralorten. Med fastigheter i dessa områden kan du som bostadssökande välja om du vill bo i centrum med stadens utbud utanför huset eller om du föredrar ett boende i ett naturnära område utanför centrala delarna av staden. Samtliga bostäder har nära till skola, dagis och butiker.

Hyresvärden erbjuder bostäder i vanliga hyreshus men även i marklägenehter med egen uteplats och mindre trädgård. Dessa lägenheter är vanligtvis omtyckta av barnfamiljer. Lägenheter upp till sex rum och kök kan hyras av Arvika Fastigheter. Bolagets äldre fastigheter har ROT-renoverats på senare år för att hålla god standard.

Som bostadssökande i Arvika rekommenderas du registrera dig i hyresvärdens bostadskö via deras hemsida. På hemsidan kan du även se och ansöka om lediga lägenheter när du har registrerat dig. Nu finns 7 lägenheter på hemsidan som kan sökas.

Kontakta Arvika Fastigheter
Adress: Östra Esplanaden 5, Arvika
Telefon: 0570-816 00
E-post: arvika.fastighetsab@arvika.se
Hemsida: www.arvikafastighetsab.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Arvika Fastigheter. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.arvikafastighetsab.se

Visa alla lediga lägenheter i Arvika