1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åstorp

Alla lediga lägenheter i Åstorp

Åstorp är en liten ort men med ett stort utbud av både hyresrätter och privata hyresvärdar. Som bostadssökande är det du som sitter med korten på handen och fritt väljer vilken hyresvärd du vill bo hos. Via oss når du 4 hyresvärdar i Åstorp - 3 privata och det kommunala bostadsbolaget - som du kan vända dig till om du vill hyra lägenhet. Samtliga hyresvärdar har ett återkommande behov av att ta in nya hyresgäster.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Kvidingebyggen
Kommunal hyresvärd med 400 lägenheter i Åstorps kommun. Kvidingebyggen söker förnärvarande nya hyresgäster till lediga lägenheter.
    Kvidingebyggen kan erbjuda bostäder för uthyrning på följande adresser: Hantverkaregatan, Målaregatan, Nygatan, Ormastorpsgatan, Skolgatan och Torggatan.Privata hyresvärdar i Åstorp


Balder
Fastighetsbolaget Balder är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner. I Åstorp söker man nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter. Om du lämnar en intresseanmälan för att hyra lägenhet får du även förhandsinformation om de lägenheter som kommer att bli tillgängliga framöver.

Adress: Esplanaden 15, 265 34 Åstorp
Telefon: 042-569 40
E-post: info.astorp@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Svedulf
Privat hyresvärd med lägenheter i Åstorp och Örkelljunga. På bolagets hemsida ligger ett formulär för bostadsansökan som du kan fylla i och skicka in per post. Svedulf tar kontakt med dig om en hyreslägenhet blir tillgänglig. På hemsidan kan du även se om det just nu ligger ute någon ledig lägenhet.

Adress: Malmövägen 2, 265 21 Åstorp
Telefon: 042-509 70
E-post: ingmarie.johansson@svedulf.se
Hemsida: www.svedulf.se


Teglet Fastigheter
Hyresvärden Teglet Fastigheter har lägenheter främst i Helsingborg men i 2 bostadsfastigheter i Åstorp har bolaget även 67 lägenheter för uthyrning. Båda fastigheterna ligger med centrala lägen. Lämna en intresseanmälan där du berättar vilken lägenhetsstorlek du söker i Åstorp.

Telefon: 031 774 07 40
E-post: info@teglet.se
Hemsida: www.teglet.se