1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åstorp

Bevaka lediga lägenheter i Åstorp

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Åstorp samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Åstorp. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Åstorps hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 6 av 7 | Visa alla

Kvidingebyggen
Kommunal hyresvärd med 400 lägenheter i Åstorps kommun. Kvidingebyggen förvaltar lägenheter på följande adresser: Hantverkaregatan, Målaregatan, Nygatan, Ormastorpsgatan, Skolgatan och Torggatan.Privata hyresvärdar i Åstorp


Euroimp
Privat hyresvärd med ett bestånd om 220 lägenheter i Åstorp. Hyresvärden äger merparten av alla lägenheter på Hantverkaregatan i Åstorp. Du kan lämna en intresseanmälan och ange önskemål på lägenhetens storlek om du vill hyra bostad.

Adress: Bronsgatan 5, Åstorp
Telefon: 042 - 500 10
E-post: info@euroimp.se
Hemsida: www.euroimp.se


Balder
Fastighetsbolaget Balder är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner. I Åstorp söker man nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter. Om du lämnar en intresseanmälan för att hyra lägenhet får du även förhandsinformation om de lägenheter som kommer att bli tillgängliga framöver.

Adress: Esplanaden 15, 265 34 Åstorp
Telefon: 042-569 40
E-post: info.astorp@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Svedulf
Privat hyresvärd med lägenheter i Åstorp och Örkelljunga. På bolagets hemsida ligger ett formulär för bostadsansökan som du kan fylla i och skicka in per post. Svedulf tar kontakt med dig om en hyreslägenhet blir tillgänglig. På hemsidan kan du även se om det just nu ligger ute någon ledig lägenhet.

E-post: hyresansokan@svedulf.se
Hemsida: www.svedulf.se


Fazenda Fastigheter
Fastighetsägare med lägenheter i centrala Åstorp. Förvaltar hyresrätter på Storgatan samt Esplanaden. Lägenheter finns i storlek från 2 till 4 rum. Samtliga lägenheter har balkong och på fastighetens baksida finns en liten innergård med trädgård.

Telefon: 0418-30 12 13
E-post: info@fazenda.se
Hemsida: www.fazenda.se


Dilum
Familjeägd hyresvärd med ett mindre lägenhetsbestånd på Esplanaden i Åstorp. Lägenheter finns i storlek från tvåor om 59 kvm till treor om 87 kvm. Lediga lägenheter förmedlas till sökande med längst kötid.

Telefon: 0738 – 29 35 77
E-post: dilum@telia.com
Hemsida: www.dilum.se