1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åstorp

Sök lediga lägenheter i Åstorp

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Åstorp. Du kan fritt söka bland de 12 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Åstorp.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Kvidingebyggen
På orten har det kommunala bostadsbolaget Kvidingebyggen ungefär 430 hyreslägenheter. Boenden finns i både markplan och flerfamiljshus. Förutom lägenheter i Åstorp har hyresvärden även lägenheter i Hyllinge och Kvidinge.Privata hyresvärdar i Åstorp


Balder
Balders bostäder på orten finns i varierande storlekar och utformanden. I områdena Dala, Tingdal och Hyllinge återfinns hyresvärdens fastigheter i kommunen. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där du även kan göra intresseanmälningar.

Adress: Esplanaden 15, Åstorp
Telefon: 042-569 40
E-post: info.astorp@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Euroimp
Stort bestånd av hyreslägenheter i Åstorp vilket innefattar både vanliga hyresrätter i flerfamiljshus och lägenheter i markplan. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en allmän intresseanmälan och låta hyresvärden kontakta dig när de har en lämplig ledig lägenhet för dig.

Adress: Bronsgatan 5, Åstorp
Telefon: 042 - 500 26
E-post: info@euroimp.se
Hemsida: www.euroimp.se


Willhem
Wilhem har som en av de större fastighetsägarna i landet även lägenheter i Åstorp. I två fastigheter är hyresvärdens bestånd på orten belägna. Lediga lägenheter läggs ut på hyresvärdens hemsida där de även kan ansökas.

Telefon: 042-400 53 00
Hemsida: www.willhem.se


Dilum
Familjeföretag som äger och producerar fastigheter med bostäder och lokaler. I Åstorp förvaltar man åtta lägenheter som ligger i ett stilla och trivsamt område med gångavstånd till mataffär, vårdcentral och centrum. Man önskar i första hand äldre hyresgäster.

Telefon: 0738 – 29 35 77
E-post: info@dilum.se
Hemsida: www.dilum.se


Pedina
På Storgatan/Esplanaden har Pedina 28 hyresrätter. Lägenheterna som är 2-4 RoK är anpassade för hyresgäster som fyllt 55 år. På baksidan av fastigheten finns en liten trädgård/uteplats. Vid intresse av att hyra bostad är du välkommen att maila hyresvärden.

Telefon: 0418-30 12 13
E-post: info@pedina.se
Hemsida: www.pedina.se