1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åstorp

Bevaka lediga lägenheter i Åstorp

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Åstorp samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Åstorp. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Åstorps hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kvidingebyggen
På orten har det kommunala bostadsbolaget Kvidingebyggen ungefär 430 hyreslägenheter. Boenden finns i både markplan och flerfamiljshus. Förutom lägenheter i Åstorp har hyresvärden även lägenheter i Hyllinge och Kvidinge.Privata hyresvärdar i Åstorp


Balder
Balders bostäder på orten finns i varierande storlekar och utformanden. I områdena Dala, Tingdal och Hyllinge återfinns hyresvärdens fastigheter i kommunen. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där du även kan göra intresseanmälningar.

Adress: Esplanaden 15, Åstorp
Telefon: 042-569 40
E-post: info.astorp@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Euroimp
Stort bestånd av hyreslägenheter i Åstorp vilket innefattar både vanliga hyresrätter i flerfamiljshus och lägenheter i markplan. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en allmän intresseanmälan och låta hyresvärden kontakta dig när de har en lämplig ledig lägenhet för dig.

Adress: Bronsgatan 5, Åstorp
Telefon: 042 - 500 26
E-post: info@euroimp.se
Hemsida: www.euroimp.se


Willhem
Wilhem har som en av de större fastighetsägarna i landet även lägenheter i Åstorp. I två fastigheter är hyresvärdens bestånd på orten belägna. Lediga lägenheter läggs ut på hyresvärdens hemsida där de även kan ansökas.

Telefon: 042-400 53 00
Hemsida: www.willhem.se


Dilum
Familjeföretag som äger och producerar fastigheter med bostäder och lokaler. I Åstorp förvaltar man åtta lägenheter som ligger i ett stilla och trivsamt område med gångavstånd till mataffär, vårdcentral och centrum. Man önskar i första hand äldre hyresgäster.

Telefon: 0738 – 29 35 77
E-post: info@dilum.se
Hemsida: www.dilum.se


Pedina
På Storgatan/Esplanaden har Pedina 28 hyresrätter. Lägenheterna som är 2-4 RoK är anpassade för hyresgäster som fyllt 55 år. På baksidan av fastigheten finns en liten trädgård/uteplats. Vid intresse av att hyra bostad är du välkommen att maila hyresvärden.

Telefon: 0418-30 12 13
E-post: info@pedina.se
Hemsida: www.pedina.se