1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åstorp

Alla lediga lägenheter i Åstorp

Åstorp är en liten ort men med ett stort utbud av både hyresrätter och privata hyresvärdar. Som bostadssökande är det du som sitter med korten på handen och fritt väljer vilken hyresvärd du vill bo hos. Via oss når du 7 hyresvärdar i Åstorp - 6 privata och det kommunala bostadsbolaget - som du kan vända dig till om du vill hyra lägenhet. Samtliga hyresvärdar har ett återkommande behov av att ta in nya hyresgäster.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Pedagog söker 2a eller 3a
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 13000 kr

Hyresvärdar


Visar 6 av 7 | Visa alla

Kvidingebyggen
Kommunal hyresvärd med 400 lägenheter i Åstorps kommun. Kvidingebyggen söker förnärvarande nya hyresgäster till lediga lägenheter.
    Kvidingebyggen kan erbjuda bostäder för uthyrning på följande adresser: Hantverkaregatan, Målaregatan, Nygatan, Ormastorpsgatan, Skolgatan och Torggatan.Privata hyresvärdar i Åstorp


Euroimp
Privat hyresvärd med ett bestånd om 220 lägenheter i Åstorp. Hyresvärden äger merparten av alla lägenheter på Hantverkaregatan i Åstorp. Du kan lämna en intresseanmälan och ange önskemål på lägenhetens storlek om du vill hyra bostad.

Adress: Bronsgatan 5, Åstorp
Telefon: 042 - 500 10
E-post: info@euroimp.se
Hemsida: www.euroimp.se


Balder
Fastighetsbolaget Balder är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner. I Åstorp söker man nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter. Om du lämnar en intresseanmälan för att hyra lägenhet får du även förhandsinformation om de lägenheter som kommer att bli tillgängliga framöver.

Adress: Esplanaden 15, 265 34 Åstorp
Telefon: 042-569 40
E-post: info.astorp@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Svedulf
Privat hyresvärd med lägenheter i Åstorp och Örkelljunga. På bolagets hemsida ligger ett formulär för bostadsansökan som du kan fylla i och skicka in per post. Svedulf tar kontakt med dig om en hyreslägenhet blir tillgänglig. På hemsidan kan du även se om det just nu ligger ute någon ledig lägenhet.

E-post: hyresansokan@svedulf.se
Hemsida: www.svedulf.se


Fazenda Fastigheter
Fastighetsägare med lägenheter i centrala Åstorp. Förvaltar hyresrätter på Storgatan samt Esplanaden. Lägenheter finns i storlek från 2 till 4 rum. Samtliga lägenheter har balkong och på fastighetens baksida finns en liten innergård med trädgård.

Telefon: 0418-30 12 13
E-post: info@fazenda.se
Hemsida: www.fazenda.se


Dilum
Familjeägd hyresvärd med ett mindre lägenhetsbestånd på Esplanaden i Åstorp. Lägenheter finns i storlek från tvåor om 59 kvm till treor om 87 kvm. Lediga lägenheter förmedlas till sökande med längst kötid.

Telefon: 0738 – 29 35 77
E-post: dilum@telia.com
Hemsida: www.dilum.se