1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Åstorp


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Åstorp. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Åstorp som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Kvidingebyggen
På orten har det kommunala bostadsbolaget Kvidingebyggen ungefär 430 hyreslägenheter. Boenden finns i både markplan och flerfamiljshus. Förutom lägenheter i Åstorp har hyresvärden även lägenheter i Hyllinge och Kvidinge.

Balder
Balders bostäder på orten finns i varierande storlekar och utformanden. I områdena Dala, Tingdal och Hyllinge återfinns hyresvärdens fastigheter i kommunen. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där du även kan göra intresseanmälningar.

Adress: Esplanaden 15, Åstorp
Telefon: 042-569 40
E-post: info.astorp@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Euroimp
Stort bestånd av hyreslägenheter i Åstorp vilket innefattar både vanliga hyresrätter i flerfamiljshus och lägenheter i markplan. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en allmän intresseanmälan och låta hyresvärden kontakta dig när de har en lämplig ledig lägenhet för dig.

Adress: Bronsgatan 5, Åstorp
Telefon: 042 - 500 26
E-post: info@euroimp.se
Hemsida: www.euroimp.se


Willhem
Wilhem har som en av de större fastighetsägarna i landet även lägenheter i Åstorp. I två fastigheter är hyresvärdens bestånd på orten belägna. Lediga lägenheter läggs ut på hyresvärdens hemsida där de även kan ansökas.

Telefon: 042-400 53 00
Hemsida: www.willhem.se


Dilum
Familjeföretag som äger och producerar fastigheter med bostäder och lokaler. I Åstorp förvaltar man åtta lägenheter som ligger i ett stilla och trivsamt område med gångavstånd till mataffär, vårdcentral och centrum. Man önskar i första hand äldre hyresgäster.

Telefon: 0738 – 29 35 77
E-post: info@dilum.se
Hemsida: www.dilum.se


Pedina
På Storgatan/Esplanaden har Pedina 28 hyresrätter. Lägenheterna som är 2-4 RoK är anpassade för hyresgäster som fyllt 55 år. På baksidan av fastigheten finns en liten trädgård/uteplats. Vid intresse av att hyra bostad är du välkommen att maila hyresvärden.

Telefon: 0418-30 12 13
E-post: info@pedina.se
Hemsida: www.pedina.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Åstorp utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Åstorp att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Åstorp. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Åstorp?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Åstorp. Hos oss kan du se listor med alla Åstorps hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.