Information om Kvidingebyggen

Kvidingebyggen erbjuder ett varierat utbud av bostäder. I beståndet på 430 lägenheter kan du hitta lägenheter i radhus, flerfamiljshus och hyreshus. Även äldre- och trygghetsboenden finns att söka hos hyresvärden.

De största lägenheterna i beståndet är femmor, vilka det finns några enstaka av. Bostadsbolagets senaste tillskott i beståndet är kombo-mini hus med 16 lägenheter med ettor och tvåor. De har alla inglasad balkong, lamellparkett och målade väggar.

För äldre hyresgäster förvaltar Kvidingebyggen tre fastigheter varav två trygghetsboenden och ett ordinarie boende. På trygghetsboendena arrangeras gemensamma aktiviteter vissa tider i veckan och boenden har tillgång till larm.

Av bostadsbolagets uthyrningspolicy framgår att sökanden behöver vara myndig, ha en lämplig inkomst i förhållande till hyran, vara fri från betalningsanmärkningar och kunna lämna goda referenser. Hyresvärden gör kreditupplysningar på sökanden som kallas till visningar. Den som söker bostad hos Kvidingebyggen behöver registrera sig på deras webbplats. Ett kösystem till lägenheter tillämpas vilket innebär att den sökande som stått i kön längst erbjuds att komma på visning.

För närvarande finns 1 lediga lägenheter hos bostadsbolaget.

Kontakta Kvidingebyggen
Adress: Storgatan 3, Åstorp
Telefon: 042-400 89 10
E-post: kvb@kvidingebyggen.se
Hemsida: www.kvidingebyggen.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Kvidingebyggen men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kvidingebyggen.seVisa fler lediga lägenheter i Åstorp