1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åtvidaberg

Alla lediga lägenheter i Åtvidaberg

I Åtvidaberg finns ett begränsat utbud av hyresvärdar. Via oss når du flera lediga lägenheter i Åtvidaberg fördelade mellan 4 privata hyresvärdar. Om du skickar din bostadsansökan till samtliga hyresvärdar brukar du ha ett erbjudande om att hyra bostad inom en månad.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Åtvidabergs Bostad
Med 568 lägenheter att hyra på orten är Åtvidabergs Bostad den största hyresvärden i staden.I Åtvidaberg har man flera lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar hyresvärden dig per e-post eller telefon.Privata hyresvärdar i Åtvidaberg


Rosén Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Rosén Fastigheter förvaltar 340 lägenheter i Åtvidaberg. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Edberga, Sunnebo och i centrum. Gör en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Kaplansgatan 23, 597 40 Åtvidaberg
Telefon: 0120-358 50
E-post: info@rosenfastigheter.se
Hemsida: www.rosenfastigheter.se


Klints Fastigheter
Hyresvärden Klints Fastigheter är en av de mindre privata hyresvärdarna i Åtvidaberg men söker ändå ofta efter nya hyresgäster. Du kan kontrollera utbudet av eventuellt lediga lägenheter på Klints Fastigheters hemsida.

Adress: Ljungvägen 4, Åtvidaberg
Telefon: 0120-135 00
E-post: kontoret@klintsfastigheter.se
Hemsida: www.klintsfastigheter.se


Fastgruppen
Fastgruppen är ett samarbete mellan flera privata hyresvärdar i Åtvidaberg. I bostadsbeståndet finns hundratals lägenheter för uthyrning. Flera av lägenheterna ligger i närheten av Åtvidaberg centrum. Merparten av alla lägenheter har fiber indraget för snabbt bredband.

Hemsida: www.fastgruppen.se