1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åtvidaberg

Bevaka lediga lägenheter i Åtvidaberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Åtvidaberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Åtvidaberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Åtvidabergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Åtvidabergs Bostad
Med 568 lägenheter på orten är Åtvidabergs Bostad stadens största hyresvärd. På hyresvärdens hemsida hittar du lediga lägenheter. Du kan på deras hemsida även fylla i en intresseanmälan så kontaktar Åtvidabergs Bostad dig per e-post eller telefon vid eventuella vakanser.Privata hyresvärdar i Åtvidaberg


Rosén Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Rosén Fastigheter förvaltar 340 lägenheter i Åtvidaberg. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Edberga, Sunnebo och i centrum. Gör en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Kaplansgatan 23, 597 40 Åtvidaberg
Telefon: 0120-358 50
E-post: info@rosenfastigheter.se
Hemsida: www.rosenfastigheter.se


Klints Fastigheter
Hyresvärden Klints Fastigheter är en av de mindre privata hyresvärdarna i Åtvidaberg men söker ändå ofta efter nya hyresgäster. Du kan kontrollera utbudet av eventuellt lediga lägenheter på Klints Fastigheters hemsida.

Adress: Ljungvägen 4, Åtvidaberg
Telefon: 0120-135 00
E-post: kontoret@klintsfastigheter.se
Hemsida: www.klintsfastigheter.se


Fastgruppen
Fastgruppen är ett samarbete mellan flera privata hyresvärdar i Åtvidaberg. I bostadsbeståndet finns hundratals lägenheter för uthyrning. Flera av lägenheterna ligger i närheten av Åtvidaberg centrum. Merparten av alla lägenheter har fiber indraget för snabbt bredband.

Hemsida: www.fastgruppen.se


Ganymeden i Åtvidaberg AB
Ganymeden är ett litet fastighetsbolag med åtta lägenheter centralt i Åtvidaberg. Ganymeden har inte någon bostadskö, utan tillämpar "först till kvarn" på lediga lägenheter.

Adress: Sjukhusgatan 2, Åtvidaberg
Hemsida: www.ganymeden.com