1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åtvidaberg

Bevaka lediga lägenheter i Åtvidaberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Åtvidaberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Åtvidaberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Åtvidabergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Åtvidabergs Bostad
Det kommunägda bostadsbolaget Åtvidabergs Bostad äger och hyr ut bostäder, lokaler, lager och garage. Antalet hyreslägenheter uppgår till 568 moderna och prisvärda lägenheter. Ansökan om bostad kan du göra via hyresvärdens hemsida eller genom att skicka epost till hyresvärden.Privata hyresvärdar i Åtvidaberg


Rosén Fastigheter
Förvaltar lägenheter på följande tre områden i Åtvidaberg: Edberga/Kammarfred, Utsikten/Sunnebo och Centrum. Totala beståndet uppgår till 340 lägenheter på orten. På hyresvärdens hemsida kan du göra en intresseanmälan, en ny behöver göras efter 6 månader.

Adress: Kaplansgatan 23, Åtvidaberg
Telefon: 0120-358 50
E-post: info@rosenfastigheter.se
Hemsida: www.rosenfastigheter.se


Klints Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd av lägenheter i Åtvidaberg. Av uthyrningspolicyn framgår att blivande hyresgäster behöver vara fria från betalningsanmärkningar, ha goda referenser från tidigare hyresvärd, och ha ekonomi för att betala hyran.

Adress: Ljungvägen 4, Åtvidaberg
Telefon: 0120-135 00
E-post: kontoret@klintsfastigheter.se
Hemsida: www.klintsfastigheter.se


Fastgruppen
Fastgruppen är ett samarbete mellan flera privata hyresvärdar i Åtvidaberg. I bostadsbeståndet finns hundratals lägenheter för uthyrning. Flera av lägenheterna ligger i närheten av Åtvidaberg centrum. Merparten av alla lägenheter har fiber indraget för snabbt bredband.

Hemsida: www.fastgruppen.se


Rasouli Group
På Bruksgatan i Åtvidaberg återfinns Rasouli Groups nybyggda lägenheter. Samtliga bostäder är på tre rum och kök fördelade på 70 kvm. Tvättmaskin och torktumlare hittas i varje lägenhet, som även har vackra trägolv. På Rasoulis hemsida kan du anmäla ditt intresse.

Hemsida: www.rasouligroup.com


Ganymeden i Åtvidaberg AB
Ganymeden är ett litet fastighetsbolag med åtta lägenheter centralt i Åtvidaberg. Ganymeden har inte någon bostadskö, utan tillämpar "först till kvarn" på lediga lägenheter.

Adress: Sjukhusgatan 2, Åtvidaberg
Hemsida: www.ganymeden.com