1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åtvidaberg

Alla lediga lägenheter i Åtvidaberg

I Åtvidaberg finns ett begränsat utbud av hyresvärdar. Via oss når du flera lediga lägenheter i Åtvidaberg fördelade mellan 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget. Om du skickar din bostadsansökan till samtliga hyresvärdar brukar du ha ett erbjudande om att hyra bostad inom en månad.

Hyresvärdar


Åtvidabergs Bostad
Med 568 lägenheter att hyra på orten är Åtvidabergs Bostad den största hyresvärden i staden. Åtvidabergs Bostad är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. I Åtvidaberg har man flera lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till.Privata hyresvärdar i Åtvidaberg


Rosén Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Rosén Fastigheter förvaltar 340 lägenheter i Åtvidaberg. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Edberga, Sunnebo och i centrum. Gör en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Kaplansgatan 23, 597 40 Åtvidaberg
Telefon: 0120-358 50
E-post: info@rosenfastigheter.se
Hemsida: www.rosenfastigheter.se


Klints Fastigheter
Hyresvärden Klints Fastigheter är en av de mindre privata hyresvärdarna i Åtvidaberg men söker ändå ofta efter nya hyresgäster. Du kan kontrollera utbudet av eventuellt lediga lägenheter på Klints Fastigheters hemsida.

Adress: Ljungvägen 4, Åtvidaberg
Telefon: 0120-135 00
E-post: kontoret@klintsfastigheter.se
Hemsida: www.klintsfastigheter.se


Fastgruppen
Fastgruppen är ett samarbete mellan flera privata hyresvärdar i Åtvidaberg. I bostadsbeståndet finns hundratals lägenheter för uthyrning. Flera av lägenheterna ligger i närheten av Åtvidaberg centrum. Merparten av alla lägenheter har fiber indraget för snabbt bredband.

Hemsida: www.fastgruppen.se