1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Åtvidaberg

Bevaka lediga lägenheter i Åtvidaberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Åtvidaberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Åtvidaberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Åtvidabergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Åtvidabergs Bostad
Det kommunägda bostadsbolaget Åtvidabergs Bostad äger och hyr ut bostäder, lokaler, lager och garage. Antalet hyreslägenheter uppgår till 568 moderna och prisvärda lägenheter. Ansökan om bostad kan du göra via hyresvärdens hemsida eller genom att skicka epost till hyresvärden.Privata hyresvärdar i Åtvidaberg


Rosén Fastigheter
Förvaltar lägenheter på följande tre områden i Åtvidaberg: Edberga/Kammarfred, Utsikten/Sunnebo och Centrum. Totala beståndet uppgår till 340 lägenheter på orten. På hyresvärdens hemsida kan du göra en intresseanmälan, en ny behöver göras efter 6 månader.

Adress: Kaplansgatan 23, Åtvidaberg
Telefon: 0120-358 50
E-post: info@rosenfastigheter.se
Hemsida: www.rosenfastigheter.se


Klints Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd av lägenheter i Åtvidaberg. Av uthyrningspolicyn framgår att blivande hyresgäster behöver vara fria från betalningsanmärkningar, ha goda referenser från tidigare hyresvärd, och ha ekonomi för att betala hyran.

Adress: Ljungvägen 4, Åtvidaberg
Telefon: 0120-135 00
E-post: kontoret@klintsfastigheter.se
Hemsida: www.klintsfastigheter.se


Fastgruppen
Fyra mindre hyresvärdar har i Östergötland och Kalmar län gått ihop och bildat Fastgruppen. I Åtvidaberg har man cirka 280 hyresrätter i flerfamiljshus som uthyres. Om du söker bostad på orten är du välkommen att skicka in en intresseanmälan via Fastgruppens hemsida.

Hemsida: www.fastgruppen.se


Rasouli Group
På Bruksgatan i Åtvidaberg återfinns Rasouli Groups nybyggda lägenheter. Samtliga bostäder är på tre rum och kök fördelade på 70 kvm. Tvättmaskin och torktumlare hittas i varje lägenhet, som även har vackra trägolv. På Rasoulis hemsida kan du anmäla ditt intresse.

Hemsida: www.rasouligroup.com


Ganymeden i Åtvidaberg AB
Med ett centralt läge förvaltar den mindre hyresvärden Ganymeden en fastighet innehållandes åtta hyreslägenheter i Åtvidaberg. Fastigheten har gräsmatta utanför dörren som hyresgästerna välkomnas att nyttja. Bostäderna har hög standard med 2-5 rum och kök.

Adress: Sjukhusgatan 2, Åtvidaberg
Hemsida: www.ganymeden.com