1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Åtvidaberg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Åtvidaberg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Åtvidaberg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Åtvidabergs Bostad
Det kommunägda bostadsbolaget Åtvidabergs Bostad äger och hyr ut bostäder, lokaler, lager och garage. Antalet hyreslägenheter uppgår till 568 moderna och prisvärda lägenheter. Ansökan om bostad kan du göra via hyresvärdens hemsida eller genom att skicka epost till hyresvärden.

Rosén Fastigheter
Förvaltar lägenheter på följande tre områden i Åtvidaberg: Edberga/Kammarfred, Utsikten/Sunnebo och Centrum. Totala beståndet uppgår till 340 lägenheter på orten. På hyresvärdens hemsida kan du göra en intresseanmälan, en ny behöver göras efter 6 månader.

Adress: Kaplansgatan 23, Åtvidaberg
Telefon: 0120-358 50
E-post: info@rosenfastigheter.se
Hemsida: www.rosenfastigheter.se


Klints Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd av lägenheter i Åtvidaberg. Av uthyrningspolicyn framgår att blivande hyresgäster behöver vara fria från betalningsanmärkningar, ha goda referenser från tidigare hyresvärd, och ha ekonomi för att betala hyran.

Adress: Ljungvägen 4, Åtvidaberg
Telefon: 0120-135 00
E-post: kontoret@klintsfastigheter.se
Hemsida: www.klintsfastigheter.se


Fastgruppen
Fyra mindre hyresvärdar har i Östergötland och Kalmar län gått ihop och bildat Fastgruppen. I Åtvidaberg har man cirka 280 hyresrätter i flerfamiljshus som uthyres. Om du söker bostad på orten är du välkommen att skicka in en intresseanmälan via Fastgruppens hemsida.

Hemsida: www.fastgruppen.se


Rasouli Group
På Bruksgatan i Åtvidaberg återfinns Rasouli Groups nybyggda lägenheter. Samtliga bostäder är på tre rum och kök fördelade på 70 kvm. Tvättmaskin och torktumlare hittas i varje lägenhet, som även har vackra trägolv. På Rasoulis hemsida kan du anmäla ditt intresse.

Hemsida: www.rasouligroup.com


Ganymeden i Åtvidaberg AB
Med ett centralt läge förvaltar den mindre hyresvärden Ganymeden en fastighet innehållandes åtta hyreslägenheter i Åtvidaberg. Fastigheten har gräsmatta utanför dörren som hyresgästerna välkomnas att nyttja. Bostäderna har hög standard med 2-5 rum och kök.

Adress: Sjukhusgatan 2, Åtvidaberg
Hemsida: www.ganymeden.comHur hittar jag privata hyresvärdar i Åtvidaberg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Åtvidaberg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Åtvidaberg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Åtvidaberg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Åtvidaberg. Hos oss kan du se listor med alla Åtvidabergs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.