Information om Gamla Byn

Med sina 1027 lägenheter fördelade i fyra olika områden är det stor chans att Gamla Byn har något för dig. Bostadsområdena har alla närhet till skola, idrottsanläggningar, natur och butiker.

Hyresvärden kan erbjuda förtur till lägenheter för de som säljer bostad, är under 26 år eller flyttar till kommunen på grund av anställning. Förturen gäller vissa lediga lägenheter.

Gamla byn erbjuder en rad tilläggstjänster i lägenheterna. För en månadssumma kan du exempelvis få diskmaskin, tvättmaskin eller handdukstork i din lägenhet. Hyresvärden är öppna för att erbjuda andra tilläggstjänster än vad som är listat på hemsidan.

För att ansöka om en ledig lägenhet behöver du först registrera dig på hyresvärdens hemsida och sedan göra en intresseanmälan för aktuell lägenhet. Varje dag i kön genererar ett poäng. Erbjudande om att komma på visning går till de fem bostadssökande med flest köpoäng som anmält intresse för objektet. För närvarande finns 3 lediga lägenheter hos Gamla Byn.

Kontakta Gamla Byn
Adress: Axel Johnsons Väg 73, Avesta
Telefon: 0226-64 57 00
E-post: gamlabyn@avesta.se
Hemsida: www.gamlabyn.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Gamla Byn men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.gamlabyn.seVisa fler lediga lägenheter i Avesta