1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Boden

Sök lediga lägenheter i Boden

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Boden. Du kan fritt söka bland de 24 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Boden.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

BodenBo
Det kommunala bostadsbolaget BodenBo är med sina 2 000 hyreslägenheter största hyresvärden i kommunen. Beståndet är fördelat mellan Boden, Svartbjörnsbyn, Sävast och Harads. Intresseanmälningar för lediga lägenheter tas emot direkt på hyresvärdens hemsida.

Wiksténs Fastigheter
Wiksténs Fastigheter är ortens största privata fastighetsägare med ungefär 900 hyreslägenheter i Boden. Beståndet är fördelat i centrala Boden och strax utanför. Lägenheter upp till femrummare finns i beståndet.Fler privata hyresvärdar i Boden


Tallkvisten Fastigheter
Familjeföretag som hyr ut lokaler och hyreslägenheter i Boden. Beståndet utgörs av cirka 20 fastigheter som totalt omfattar runt 140 lägenheter. Förutom att man erbjuder centrala bostäder har man även lägenheter i mindre närliggande orter.

Adress: Kopplingsvägen 14, Boden
Telefon: 0921-757 70
E-post: peter@tallkvisten.se
Hemsida: www.tallkvisten.se


Bäckman Fastigheter
Privat hyresvärd vars lägenehtsbestånd i Boden är beläget i centrala staden och nedre stadsdelen. Samtliga bostäder håller hög standard och Kabel-TV ingår i hyran. Lägenheterna i beståndet är upp till 4 rum och kök, några i etage.

Adress: Garvaregatan 5b, Boden
Telefon: 0921-138 18
E-post: info@backmanfastigheter.se
Hemsida: www.backmanfastigheter.se


Hemåt
Hemåt har i Boden 230 hyresrätter belägna i centrum. Från din blivande lägenhet har du maximalt 10 minuters promenad till centrala Boden. Hyresvärden har även lokaler i sitt bestånd. Intresseanmälan görs på Hemåts hemsida, du kontaktas sedan om visning är aktuellt.

Adress: Drottninggatan 21 K, Boden
Telefon: 010-303 20 00
E-post: hematboden@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se


Lundströms Fastigheter
Den privata hyresvärden Lundströms Fastigheter äger och förvaltar strax över 500 hyreslägenheter i Boden. Beståndet hittas i centrum, Övre och Nedre Stadsdelen samt Sanden/Lulevägen. Du kan på Lundströms hemsida skicka intresseanmälningar och anmäla dig till mailutskick.

Adress: Hellgrensgatan 5, Boden
Telefon: 0921-172 50
E-post: info@lundstromsfastigheter.se
Hemsida: www.lundstromsfastigheter.se


Sundbergs Fastigheter
Hyr ut lägenheter i Boden med upp till 6 rum och kök. Bostadsfastigheterna är belägna i eller nära centrala staden och dess utbud. En allmän intresseanmälan för att hyra bostad kan lämnas in direkt på Sundbergs hemsida via ett formulär.

Adress: Almgatan 6, 96164 Boden
Telefon: 0921-149 60
E-post: kontakt@sundbergsfastigheter.se
Hemsida: www.sundbergsfastigheter.se


Wennerbrandts Centrumfastigheter
Familjeföretag som äger två fastigheter i Boden. Båda är centralt belägna, mittemot kommunhuset. Man har 28 lägenheter i olika storlekar som uthyres. I bostäderna råder rökförbud för allas trivsel och hälsa. Du kan kontakta hyresvärden för att placera dig i deras kö.

Telefon: 0920-220680
E-post: wennerbrandt@hotmail.com
Hemsida: www.wennerbrandt.se