1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Boden

Alla lediga lägenheter i Boden

Hos oss hittar du alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Boden. I Boden finns 7 stora privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som du kan vända dig till om du vill hyra bostad. Via oss kan du skicka bostadsansökningar till alla hyresvärdar i Boden.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


BodenBo
Hos kommunala hyresvärden BodenBo finns 3 lediga lägenheter i Boden. BodenBo är stadens största fastighetsägare med 2 000 bostäder för uthyrning. Lediga lägenheter förmedlas till sökande i turordning utifrån hur länge du stått som bostadssökande hos BodenBo.

Wiksténs Fastigheter
Största privata hyresvärden i Boden med 800 lägenheter för uthyrning. Wiksténs förvaltar 43 bostadsfastigheter på orten. Kan, utöver vanliga hyresrätter, även erbjuda studentlägenheter samt 55+boenden.Fler privata hyresvärdar i Boden


Bäckman Fastigheter
Hyresvärd som satsar stort på Boden och som nyligen köpt fler hyresfastigheter på orten. I Boden har man lägenheter i stadskärnan samt mellan Brännastrand och Järnvägsstationen.
Besöksadress Garvaregatan 5b, 961 64 Boden
E-post info@backmanfastigheter.se
Telefon 0921-138 18
Hemsida www.backmanfastigheter.se


Hemåt
Hos fastighetsägaren Hemåt finns 1 ledig lägenhet i Boden (en etta). Hemåt har hyresfastigheter på 8 olika adresser i centrala Boden.
Besöksadress Kungsgatan 17, 961 61 Boden
E-post hematboden@hsb.se
Telefon 0921-788 59
Hemsida www.hemat.se


Kåland Förvaltning
Liten hyresvärd som förvaltar lägenheter och lokaler i Boden. Om du vill hyra lägenhet kan du ringa till bolaget eller kontrollera om det ligger någon ledig lägenhet på hemsidan.
Telefon 0921 - 502 00
Hemsida www.kaland.se


Lundströms Fastigheter
Lundströms har lägenheter i centrala Boden samt i nedre stadsdelen, övre stadsdelen och i bostadsområdet Sanden/Lulevägen. Kan erbjuda allt från små ettor för studenter till stora 5or för barnfamiljer.
Besöksadress Hellgrensgatan 5, Boden
E-post info@lundstromsfastigheter.se
Telefon 0921-172 50
Hemsida www.lundstromsfastigheter.se


Sundbergs Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 225 lägenheter för uthyrning i Boden. Merparten av Sundsbergs lägenheter är belägna i centrala områden av Boden.
Besöksadress Almgatan 6, 96164 Boden
Telefon 0921-149 60
Hemsida www.sundbergsfastigheter.se


Wennerbrandts Centrumfastigheter
2 hyresfastigheter mittemot kommunhuset i Boden. Bolaget är grundat och ägt av familjen Wennerbrandt. Kontrollera hemsidan om du letar efter lediga lägenheter.
E-post wennerbrandt@hotmail.com
Telefon 0920-220680
Hemsida www.wennerbrandt.se