1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Boden

Bevaka lediga lägenheter i Boden

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Boden samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Boden. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Bodens hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 8 av 9 | Visa alla

BodenBo
Det kommunala bostadsbolaget BodenBo är med sina 2 000 hyreslägenheter största hyresvärden i kommunen. Beståndet är fördelat mellan Boden, Svartbjörnsbyn, Sävast och Harads. Intresseanmälningar för lediga lägenheter tas emot direkt på hyresvärdens hemsida.

Wiksténs Fastigheter
Wiksténs Fastigheter är ortens största privata fastighetsägare med ungefär 900 hyreslägenheter i Boden. Beståndet är fördelat i centrala Boden och strax utanför. Lägenheter upp till femrummare finns i beståndet.Fler privata hyresvärdar i Boden


Tallkvisten Fastigheter
Familjeägd hyresvärd i tredje generation med 140 hyresrätter i Boden. Lediga lägenheter uthyres enligt principen "Först-till-kvarn". Sökande hänvisas till att kontrollera utbud av vakanta lägenheter regelbundet för att vara bland de första att anmäla intresse.

Adress: Kopplingsvägen 14, Boden
Telefon: 0921-757 70
E-post: peter@tallkvisten.se
Hemsida: www.tallkvisten.se


Bäckman Fastigheter
Privat hyresvärd vars lägenehtsbestånd i Boden är beläget i centrala staden och nedre stadsdelen. Samtliga bostäder håller hög standard och Kabel-TV ingår i hyran. Lägenheterna i beståndet är upp till 4 rum och kök, några i etage.

Adress: Garvaregatan 5b, Boden
Telefon: 0921-138 18
E-post: info@backmanfastigheter.se
Hemsida: www.backmanfastigheter.se


Hemåt
Hemåt har i Boden 230 hyresrätter belägna i centrum. Från din blivande lägenhet har du maximalt 10 minuters promenad till centrala Boden. Hyresvärden har även lokaler i sitt bestånd. Intresseanmälan görs på Hemåts hemsida, du kontaktas sedan om visning är aktuellt.

Adress: Drottninggatan 21 K, Boden
Telefon: 010-303 20 00
E-post: hematboden@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se


Lundströms Fastigheter
Den privata hyresvärden Lundströms Fastigheter äger och förvaltar strax över 500 hyreslägenheter i Boden. Beståndet hittas i centrum, Övre och Nedre Stadsdelen samt Sanden/Lulevägen. Du kan på Lundströms hemsida skicka intresseanmälningar och anmäla dig till mailutskick.

Adress: Hellgrensgatan 5, Boden
Telefon: 0921-172 50
E-post: info@lundstromsfastigheter.se
Hemsida: www.lundstromsfastigheter.se


Sundbergs Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 225 lägenheter för uthyrning i Boden. Merparten av Sundsbergs lägenheter är belägna i centrala områden av Boden.

Adress: Almgatan 6, 96164 Boden
Telefon: 0921-149 60
E-post: kontakt@sundbergsfastigheter.se
Hemsida: www.sundbergsfastigheter.se


Wennerbrandts Centrumfastigheter
2 hyresfastigheter mittemot kommunhuset i Boden. Bolaget är grundat och ägt av familjen Wennerbrandt. Kontrollera hemsidan om du letar efter lediga lägenheter.

Telefon: 0920-220680
E-post: wennerbrandt@hotmail.com
Hemsida: www.wennerbrandt.se