1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Boden

Bevaka lediga lägenheter i Boden

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Boden samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Boden. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Bodens hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 8 av 9 | Visa alla

BodenBo
Kommunala hyresvärden BodenBo är stadens största hyresvärd med 2000 bostäder i det egna beståndet. Lägenhetsvakanser publicerar hyresvärden på den egna hemsidan Bodenbo.se

Wiksténs Fastigheter
Största privata hyresvärden i Boden med 800 lägenheter. Wiksténs förvaltar 43 bostadsfastigheter på orten. Utöver vanliga hyresrätter finns även studentlägenheter samt seniorlägenheter i det egna beståndet.Fler privata hyresvärdar i Boden


Tallkvisten Fastigheter
Familjeägd hyresvärd i tredje generation med 140 hyresrätter i Boden. Lediga lägenheter uthyres enligt principen "Först-till-kvarn". Sökande hänvisas till att kontrollera utbud av vakanta lägenheter regelbundet för att vara bland de första att anmäla intresse.

Adress: Kopplingsvägen 14, Boden
Telefon: 0921-757 70
Hemsida: www.tallkvisten.se


Bäckman Fastigheter
Hyresvärd som satsar stort på Boden och som nyligen köpt fler hyresfastigheter på orten. I Boden har man lägenheter i stadskärnan samt mellan Brännastrand och Järnvägsstationen.

Adress: Garvaregatan 5b, 961 64 Boden
Telefon: 0921-138 18
E-post: info@backmanfastigheter.se
Hemsida: www.backmanfastigheter.se


Hemåt
Privatägd fastighetsägare med 230 lägenheter i Boden, samtliga bostäder ligger på centrala adresser. Merparten av lägenheterna har inglasad balkong.

Adress: Drottninggatan 21 K, Boden
Telefon: 0921-788 59
E-post: hematboden@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se


Lundströms Fastigheter
Lundströms har lägenheter i centrala Boden samt i nedre stadsdelen, övre stadsdelen och i bostadsområdet Sanden/Lulevägen. I beståndet finns allt från små ettor för studenter till stora 5or för barnfamiljer.

Adress: Hellgrensgatan 5, Boden
Telefon: 0921-172 50
E-post: info@lundstromsfastigheter.se
Hemsida: www.lundstromsfastigheter.se


Sundbergs Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 225 lägenheter för uthyrning i Boden. Merparten av Sundsbergs lägenheter är belägna i centrala områden av Boden.

Adress: Almgatan 6, 96164 Boden
Telefon: 0921-149 60
Hemsida: www.sundbergsfastigheter.se


Wennerbrandts Centrumfastigheter
2 hyresfastigheter mittemot kommunhuset i Boden. Bolaget är grundat och ägt av familjen Wennerbrandt. Kontrollera hemsidan om du letar efter lediga lägenheter.

Telefon: 0920-220680
E-post: wennerbrandt@hotmail.com
Hemsida: www.wennerbrandt.se