1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Boden

Bevaka lediga lägenheter i Boden

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Boden samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Boden. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Söker lgh från Augusti 2020 tillsvidare
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Bodens hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 8 av 9 | Visa alla

BodenBo
Kommunala hyresvärden BodenBo är stadens största hyresvärd med 2000 bostäder i det egna beståndet. Lägenhetsvakanser publicerar hyresvärden på den egna hemsidan Bodenbo.se

Wiksténs Fastigheter
Wiksténs Fastigheter är ortens största privata fastighetsägare med ungefär 900 hyreslägenheter i Boden. Beståndet är fördelat i centrala Boden och strax utanför. Lägenheter upp till femrummare finns i beståndet.Fler privata hyresvärdar i Boden


Tallkvisten Fastigheter
Familjeägd hyresvärd i tredje generation med 140 hyresrätter i Boden. Lediga lägenheter uthyres enligt principen "Först-till-kvarn". Sökande hänvisas till att kontrollera utbud av vakanta lägenheter regelbundet för att vara bland de första att anmäla intresse.

Adress: Kopplingsvägen 14, Boden
Telefon: 0921-757 70
E-post: peter@tallkvisten.se
Hemsida: www.tallkvisten.se


Bäckman Fastigheter
Privat hyresvärd vars lägenehtsbestånd i Boden är beläget i centrala staden och nedre stadsdelen. Samtliga bostäder håller hög standard och Kabel-TV ingår i hyran. Lägenheterna i beståndet är upp till 4 rum och kök, några i etage.

Adress: Garvaregatan 5b, Boden
Telefon: 0921-138 18
E-post: info@backmanfastigheter.se
Hemsida: www.backmanfastigheter.se


Hemåt
Hemåt har i Boden 230 hyresrätter belägna i centrum. Från din blivande lägenhet har du maximalt 10 minuters promenad till centrala Boden. Hyresvärden har även lokaler i sitt bestånd. Intresseanmälan görs på Hemåts hemsida, du kontaktas sedan om visning är aktuellt.

Adress: Drottninggatan 21 K, Boden
Telefon: 010-303 20 00
E-post: hematboden@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se


Lundströms Fastigheter
Lundströms har lägenheter i centrala Boden samt i nedre stadsdelen, övre stadsdelen och i bostadsområdet Sanden/Lulevägen. I beståndet finns allt från små ettor för studenter till stora 5:or för barnfamiljer.

Adress: Hellgrensgatan 5, Boden
Telefon: 0921-172 50
E-post: info@lundstromsfastigheter.se
Hemsida: www.lundstromsfastigheter.se


Sundbergs Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 225 lägenheter för uthyrning i Boden. Merparten av Sundsbergs lägenheter är belägna i centrala områden av Boden.

Adress: Almgatan 6, 96164 Boden
Telefon: 0921-149 60
E-post: kontakt@sundbergsfastigheter.se
Hemsida: www.sundbergsfastigheter.se


Wennerbrandts Centrumfastigheter
2 hyresfastigheter mittemot kommunhuset i Boden. Bolaget är grundat och ägt av familjen Wennerbrandt. Kontrollera hemsidan om du letar efter lediga lägenheter.

Telefon: 0920-220680
E-post: wennerbrandt@hotmail.com
Hemsida: www.wennerbrandt.se