1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Boden


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Boden. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Boden som du kan söka förstahandskontrakt hos.

BodenBo
Det kommunala bostadsbolaget BodenBo är med sina 2 000 hyreslägenheter största hyresvärden i kommunen. Beståndet är fördelat mellan Boden, Svartbjörnsbyn, Sävast och Harads. Intresseanmälningar för lediga lägenheter tas emot direkt på hyresvärdens hemsida.

Wiksténs Fastigheter
Wiksténs Fastigheter är ortens största privata fastighetsägare med ungefär 900 hyreslägenheter i Boden. Beståndet är fördelat i centrala Boden och strax utanför. Lägenheter upp till femrummare finns i beståndet.

Tallkvisten Fastigheter
Familjeföretag som hyr ut lokaler och hyreslägenheter i Boden. Beståndet utgörs av cirka 20 fastigheter som totalt omfattar runt 140 lägenheter. Förutom att man erbjuder centrala bostäder har man även lägenheter i mindre närliggande orter.

Adress: Kopplingsvägen 14, Boden
Telefon: 0921-757 70
E-post: peter@tallkvisten.se
Hemsida: www.tallkvisten.se


Bäckman Fastigheter
Privat hyresvärd vars lägenehtsbestånd i Boden är beläget i centrala staden och nedre stadsdelen. Samtliga bostäder håller hög standard och Kabel-TV ingår i hyran. Lägenheterna i beståndet är upp till 4 rum och kök, några i etage.

Adress: Garvaregatan 5b, Boden
Telefon: 0921-138 18
E-post: info@backmanfastigheter.se
Hemsida: www.backmanfastigheter.se


Hemåt
Hemåt har i Boden 230 hyresrätter belägna i centrum. Från din blivande lägenhet har du maximalt 10 minuters promenad till centrala Boden. Hyresvärden har även lokaler i sitt bestånd. Intresseanmälan görs på Hemåts hemsida, du kontaktas sedan om visning är aktuellt.

Adress: Drottninggatan 21 K, Boden
Telefon: 010-303 20 00
E-post: hematboden@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se


Lundströms Fastigheter
Den privata hyresvärden Lundströms Fastigheter äger och förvaltar strax över 500 hyreslägenheter i Boden. Beståndet hittas i centrum, Övre och Nedre Stadsdelen samt Sanden/Lulevägen. Du kan på Lundströms hemsida skicka intresseanmälningar och anmäla dig till mailutskick.

Adress: Hellgrensgatan 5, Boden
Telefon: 0921-172 50
E-post: info@lundstromsfastigheter.se
Hemsida: www.lundstromsfastigheter.se


Sundbergs Fastigheter
Hyr ut lägenheter i Boden med upp till 6 rum och kök. Bostadsfastigheterna är belägna i eller nära centrala staden och dess utbud. En allmän intresseanmälan för att hyra bostad kan lämnas in direkt på Sundbergs hemsida via ett formulär.

Adress: Almgatan 6, 96164 Boden
Telefon: 0921-149 60
E-post: kontakt@sundbergsfastigheter.se
Hemsida: www.sundbergsfastigheter.se


Wennerbrandts Centrumfastigheter
Familjeföretag som äger två fastigheter i Boden. Båda är centralt belägna, mittemot kommunhuset. Man har 28 lägenheter i olika storlekar som uthyres. I bostäderna råder rökförbud för allas trivsel och hälsa. Du kan kontakta hyresvärden för att placera dig i deras kö.

Telefon: 0920-220680
E-post: wennerbrandt@hotmail.com
Hemsida: www.wennerbrandt.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Boden utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Boden att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Boden. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Boden?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Boden. Hos oss kan du se listor med alla Bodens hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.