Lediga lägenheter Wiksténs FastigheterBostäder i alla storlekar finns hos Wiksténs Fastigheter. 1-5 rum och kök återfinns i deras bestånd. Femrummarna är belägna utanför centrala Boden.

För studenter finns anpassade lägenheter på Landstingsvägen i Sveafältet. Från området är det några minuters gångavstånd till centrala Boden. I fastigheten finns det 1 RoK med egen balkong och mindre ettor med trinettkök och eget badrum, kök och allrum delas med de andra boende på våningen.

I beståndet finns lägenheter som är reserverade för de hyresgäster som fyllt 55 år. I fastigheten finns det gemensamhetslokal med kök för hyresgästerna och även övernattningslägenhet när din egen bostad inte räcker till vid familjebesök. Även bastu och takterass finns att tillgå för de boende.

För att bli aktuell som hyresgäst hos Wiksténs Fastigheter behöver du registrera dig på deras hemsida. Du är därefter välkommen att skicka in intresseanmälningar på vakanta lägenheter.

Kontakta Wiksténs Fastigheter
Adress: Drottninggatan 15, Boden
Telefon: 0921-138 21
E-post: info@wikstens.se
Hemsida: www.wikstens.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Wiksténs Fastigheter. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.wikstens.se

Visa alla lediga lägenheter i Boden