Lediga lägenheter Bollnäs BostäderBollnäs Bostäder ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag som förvaltar hyreslägenheter för kommunens invånare. Det egna beståndet omfattar cirka 3 900 hyreslägenheter runt om i kommunen. 3 000 av bostäderna är placerade i Bollnäs centralort medan resterande hittas i orterna Arbrå, Kilafors, Rengsjö och Vallsta.

Merparten av bostäderna i Bollnäs hittas i flerbostadshus. För den som söker kan det även hittas lägenheter med radhuskaraktär. På till exempel Hamre Gård finns ett modernt radhusområde med ljusa bostäder som har högt i tak. I varje lägenhet finns dessutom ett inglasat uterum.

Vakanta lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida. För att kunna söka en bostad behöver du först registrera dig i hyresvärdens bostadskö, detta för att man använder sig av ett kösystem. Sökandes kötid är en avgörande faktor vid fördelning av lediga lägenheter.

Kontakta Bollnäs Bostäder
Adress: Virvelvägen 27, Bollnäs
Telefon: 0278-259 00
E-post: info@bollnasbostader.se
Hemsida: www.bollnasbostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Bollnäs Bostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.bollnasbostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Bollnäs