Lediga lägenheter Bollnäs BostäderBollnäs Bostäder ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag som förvaltar hyreslägenheter för kommunens invånare. Det egna beståndet omfattar cirka 3 900 hyreslägenheter runt om i kommunen. 3 000 av bostäderna är placerade i Bollnäs centralort medan resterande hittas i orterna Arbrå, Kilafors, Rengsjö och Vallsta.

Merparten av bostäderna i Bollnäs hittas i flerbostadshus. För den som söker kan det även hittas lägenheter med radhuskaraktär. På till exempel Hamre Gård finns ett modernt radhusområde med ljusa bostäder som har högt i tak. I varje lägenhet finns dessutom ett inglasat uterum.

Vakanta lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida. För att kunna söka en bostad behöver du först registrera dig i hyresvärdens bostadskö, detta för att man använder sig av ett kösystem. Sökandes kötid är en avgörande faktor vid fördelning av lediga lägenheter.

Kontakta Bollnäs Bostäder
Adress: Virvelvägen 27, Bollnäs
Telefon: 0278-259 00
E-post: info@bollnasbostader.se
Hemsida: www.bollnasbostader.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Bollnäs Bostäder. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.bollnasbostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Bollnäs