1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borås

Alla lediga lägenheter i Borås

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Borås. Du kan fritt söka bland de 47 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar enbart förstahandskontrakt. Via oss kan du även nå alla privata hyresvärdar i Borås och ställa dig i bostadskö.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 8 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Två bröder söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand

Familj söker minst en 4:a i eller i utkanten av Borås
Sökes: Förstahand | 95 m2 | Maxhyra 12000 kr

Ordentlig och städad ungdom söker sin nya bostad.
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2 | Maxhyra 6000 kr

Sjupensionär
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 11000 kr

Pensionär söker 1 eller 2 i Borås eller Ulricehamn
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Willhem
Willhem är ett av de stora bostadsbolagen i Sverige och Borås är den ort som man har flest lägenheter i. I beståndet finns 3 500 hyreslägenheter. Willhem har idag 9 lediga lägenheter i Borås. Du kan även ansöka om nyproduktion.

Västerstaden
Privata hyresvärden Västerstaden har ett stort lägenhetsutbud i centrala Borås. Är du student kan Västerstaden även erbjuda studentbostäder ett stenkast från Högskolan. Hos Västerstaden hittar du 4 lediga lägenheter i Borås.

Bostäder i Borås
Hos Bostäder i Borås kan du som söker lägenhet välja mellan hyresrätter i storlek 1-7 RoK och/eller studentrum. Bostäder i Borås kan erbjuda boende för både små och stora familjer samt singelhushåll.Fler privata hyresvärdar i Borås


CA Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag i tredje generation som förvaltar flera hyresfastigheter i Borås centrum. CA Fastigheter söker regelbundet efter nya hyresgäster. Du kan skicka din bostadsansökan via e-post.

Adress: Holmsgatan 11, Borås
Telefon: 033-22 28 40
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


HSB
HSB förvaltar ett stort utbud av studentrum och hyresrätter i Borås. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Lugnet, Norrmalm, Tullen och Villastan. Är du medlem eller bosparare har du förtur till lediga lägenheter, först därefter går turen till allmänheten.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: gambrinus@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/gambrinus


Jamfa
I Borås stadskärna på adresserna Allégatan och Österlånggatan förvaltar Jamfa hyreslägenheter. Är du intresserad av att bli hyresgäst fyller du i en intresseanmälan och anger din maxhyra och önskemål på lägenheten. Jamfa tar kontakt med dig om en vakant lägenhet kommer in.

Adress: Österlånggatan 21, Borås
Telefon: 033-41 00 51
Hemsida: www.jamfa.se


Larssons Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med cirka 100 lägenheter på centrala adresser i Borås. Är du intresserad av att bli hyresgäst är du välkommen att skicka en ansökan per e-post med en kort presentation om dig själv.

Telefon: 033-25 80 85
E-post: info@larssonsfastigheter.se
Hemsida: www.larssonsfastigheter.se


Ullsaxen
Fastighetsförvaltaren Ullsaxen både äger egna bostadsfastigheter samt ansvarar för uthyrning åt mindre hyresvärdar i Borås. I beståndet finns allt från studentrum till hyresrätter i storlek 1-4 rum och kök. Fyll i en ansökan och ange vad du söker så tar Ullsaxen kontakt med dig.

Adress: Stenbocksgatan 18, 506 34 Borås
Telefon: 033-13 52 60
E-post: info@ullsaxen.se
Hemsida: www.ullsaxen.se


Kanico
Kanico är ett familjägt bostadsbolag som förvaltar Von Ahnska huset, en av Borås mest attraktiva bostadsfastigheter, med 26 lägenheter. Huset ligger mittemot Carolikyrkan i centrala Borås. Är du intresserad av att hyra bostad ringer du till Kanico och anmäler ditt intresse.

Adress: Viskastrandsgatan 1, 506 30 Borås
Telefon: 033 - 108501
E-post: info@kanico.se
Hemsida: www.kanico.se


Olofsson Fastigheter
Fastighetsägare med 250 hyresrätter i Borås fördelade mellan stadsdelarna Villastaden, Norrmalm och Centrum. Olofssons Fastigheter kan erbjuda hyreslägenheter i storlek från 1 - 5 rum och kök.

Adress: Sjumilagan 4, 507 42 Borås
Telefon: 033–12 55 40
E-post: henrik@olofssonfastigheter.se
Hemsida: www.olofssonfastigheter.se


Stadsporten
Stadsporten äger 20 stora bostadsfastigheter i Borås med upp till 24 hyreslägenheter i varje fastighet. De vanligaste bostadsstorlekarna är från 2 till 4 rum och kök. Du kan skicka en bostadsansökan där du anger vilken lägenhetsstorlek du önskar hyra.

Adress: Stengärdsgatan 22, Borås
Telefon: 033-20 72 50
E-post: info@stadsporten.se
Hemsida: www.stadsporten.se


Weland Fastigheter
I stadsdelen Norrmalm har privata hyresvärden Weland Fastigheter 500 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger på gångavstånd om 1,5 km in till Borås stadskärna. Weland har en helt egen lägenhetskö. För att behålla din köplats behöver du logga in minst var 100:e dag.

Adress: Engelbrektsgatan 126, Borås
Telefon: 033-23 64 80
E-post: info@welandfastigheter.se
Hemsida: www.welandfastigheter.se


Balder Studenthem
Studenthemmet Balder är beläget inom gångavstånd till Borås Högskola och inrymmer 60 studentrum i storlek från 14 - 23 kvm. Värme, vatten och el ingår i hyran. Alla studenter vid högskolan har möjlighet att ansöka om boende hos Balder.

Adress: Yxhammarsgatan 1, Borås
Telefon: 0704-71 11 68
E-post: info@studentbostadiboras.com
Hemsida: www.studentbostadiboras.com