1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borås

Bevaka lediga lägenheter i Borås

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Borås samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Borås. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Två textilstuderande söker nytt hem.
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Barnskötare, söker ettor och tvåor
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Borås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bostäder i Borås
Bostäder i Borås förvaltar 6500 lägenheter och studentrum. Beståndet omfattar lägenheter i storlek från 1-7 RoK. På hyresvärdens hemsida hittar du 5 lediga lägenheter.

Willhem
Willhem är ett av de stora bostadsbolagen i Sverige och Borås är den ort som man har flest lägenheter i. Beståndet omfattar 3500 lägenheter. På Willhem.se kan du ansöka om 5 lediga lägenheter i Borås.

Västerstaden
Privata hyresvärden Västerstaden förvaltar ett stort lägenhetsbestånd i centrala Borås. I beståndet finns även studentbostäder belägna nära Högskolan. Du kan se utbudet av lägenhetsvakanser på Västerstadens hemsida.Fler privata hyresvärdar i Borås


CA Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag i tredje generation som förvaltar flera hyresfastigheter i Borås centrum. CA Fastigheter söker regelbundet efter nya hyresgäster. Du kan skicka din bostadsansökan via e-post.

Adress: Holmsgatan 11, Borås
Telefon: 033-22 28 40
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


HSB
HSB förvaltar ett stort utbud av studentrum och hyresrätter i Borås. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Lugnet, Norrmalm, Tullen och Villastan. Är du medlem eller bosparare har du förtur till lediga lägenheter, först därefter går turen till allmänheten.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: gambrinus@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/gambrinus


Jamfa
I Borås stadskärna på adresserna Allégatan och Österlånggatan förvaltar Jamfa hyreslägenheter. Är du intresserad av att bli hyresgäst fyller du i en intresseanmälan och anger din maxhyra och önskemål på lägenheten. Jamfa tar kontakt med dig om en lägenhet blir ledig.

Adress: Fabriksgatan 11, Borås
Telefon: 033-41 00 51
Hemsida: www.jamfa.se


Kanico
Kanico är ett familjägt bostadsbolag som förvaltar Von Ahnska huset, en av Borås mest attraktiva bostadsfastigheter, med 26 lägenheter. Huset ligger mittemot Carolikyrkan i centrala Borås. Är du intresserad av att hyra bostad ringer du till Kanico och anmäler ditt intresse.

Adress: Viskastrandsgatan 1, 506 30 Borås
Telefon: 033 - 108501
E-post: info@kanico.se
Hemsida: www.kanico.se


Larssons Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med cirka 100 lägenheter på centrala adresser i Borås. Är du intresserad av att bli hyresgäst är du välkommen att skicka en ansökan per e-post med en kort presentation om dig själv.

Telefon: 033-25 80 85
E-post: info@larssonsfastigheter.se
Hemsida: www.larssonsfastigheter.se


Olofsson Fastigheter
Fastighetsägare med 250 hyresrätter i Borås fördelade mellan stadsdelarna Villastaden, Norrmalm och Centrum. Olofssons Fastigheter förvaltar hyreslägenheter i storlek från 1 - 5 rum och kök.

Adress: Sjumilagan 4, 507 42 Borås
Telefon: 033–12 55 40
E-post: henrik@olofssonfastigheter.se
Hemsida: www.olofssonfastigheter.se


Stadsporten
Stadsporten äger 20 stora bostadsfastigheter i Borås med upp till 24 hyreslägenheter i varje fastighet. De vanligaste bostadsstorlekarna är från 2 till 4 rum och kök. Du kan skicka en bostadsansökan där du anger vilken lägenhetsstorlek du önskar hyra.

Adress: Stengärdsgatan 22, Borås
Telefon: 033-20 72 50
E-post: info@stadsporten.se
Hemsida: www.stadsporten.se


Ullsaxen
Fastighetsförvaltaren Ullsaxen både äger egna bostadsfastigheter samt ansvarar för uthyrning åt mindre hyresvärdar i Borås. I beståndet finns allt från studentrum till hyresrätter i storlek 1-4 rum och kök. Fyll i en ansökan och ange vad du söker så tar Ullsaxen kontakt med dig.

Adress: Stenbocksgatan 18, 506 34 Borås
Telefon: 033-13 52 60
E-post: info@ullsaxen.se
Hemsida: www.ullsaxen.se


Weland Fastigheter
I stadsdelen Norrmalm har privata hyresvärden Weland Fastigheter 500 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger på gångavstånd om 1,5 km in till Borås stadskärna. Weland har en helt egen lägenhetskö. För att behålla din köplats behöver du logga in minst var 100:e dag.

Adress: Engelbrektsgatan 126, Borås
Telefon: 033-23 64 80
E-post: info@welandfastigheter.se
Hemsida: www.welandfastigheter.se


Vättersnäs Förvaltning
Hyresvärd med fokus på Göteborg men har i beståndet även ett par bostadsfastigheter i Borås. Vättersnäs prioriterar bostadssökande som man tror har för avsikt att bo kvar länge när nya hyresgäster väljs ut.

Telefon: 031-778 12 70
E-post: info@vattersnas.se
Hemsida: www.vattersnas.se


Balder Studenthem
Studenthemmet Balder är beläget inom gångavstånd till Borås Högskola och inrymmer 60 studentrum i storlek från 14 - 23 kvm. Värme, vatten och el ingår i hyran. Alla studenter vid högskolan har möjlighet att ansöka om boende hos Balder.

Adress: Yxhammarsgatan 1, Borås
Telefon: 0704-71 11 68
E-post: info@studentbostadiboras.com
Hemsida: www.studentbostadiboras.com


Sagahem
På kort gångavstånd till Borås Högskola erbjuder Sagahem studentrum i korridor samt små lägenheter. Korridorsrummen kan hyras möblerade om så önskas. I hyran ingår bredband, el och kabel-TV.

Adress:  Sagagatan 10, Borås
Telefon: 070-508 64 35
Hemsida: www.sagahem.se