1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Borås

Alla lediga lägenheter i Borås

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Borås. Du kan fritt söka bland de 54 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar enbart förstahandskontrakt. Via oss kan du även nå alla privata hyresvärdar i Borås och ställa dig i bostadskö.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 8 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Ett par söker en 3:a
Sökes: Förstahand | 85 m2 | Maxhyra 9000 kr

Fast anställd tjej söker hyreslägenhet.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Läkarpar med två barn söker lägenhet/hus i Borås.
Sökes: Första- & andrahand | 100 m2 | Maxhyra 16000 kr

Studerande till bibliotekarie söker boende under studietid.
Sökes: Förstahand | Maxhyra 5000 kr

Norwegian looking for apartment long term
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Willhem
Willhem är ett av de stora bostadsbolagen i Sverige och Borås är den ort som man har flest lägenheter i. Här finns över 2 000 lägenheter för uthyrning. Willhem kan erbjuda ett utbud om 7 lediga lägenheter i Borås.

Västerstaden
Privata hyresvärden Västerstaden har ett stort lägenhetsutbud i centrala Borås. Är du student kan Västerstaden även erbjuda studentbostäder i närhet till högskolan. Hos Västerstaden finns det 7 lediga lägenheter i Borås.

Bostäder i Borås
Den kommunala hyresvärden Bostäder i Borås förvaltar 7 000 lägenheter för uthyrning till allmänheten i Borås. Registrera dig i bostadskön idag för att börja samla de köpoäng som behövs för att bli erbjuden förstahandskontrakt.

Akelius
Akelius är en av Borås största privata hyresvärdar med 1 500 lägenheter för uthyrning. Akelius har satsat stort på att upprusta och renovera sitt lägenhetsbestånd. Just nu ligger lägenheter ute för uthyrning.Fler privata hyresvärdar i Borås


CA Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag i tredje generation som kan erbjuda ett mindre utbud av hyresbostäder i centrala Borås. Om du har frågor om att hyra lägenhet kan du ta kontakt med lägenhetsansvarig på CA Fastigheter via e-mail och anmäla ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Holmsgatan 11, 503 30 Borås
Telefon: 033-22 28 40
E-post: lagenhetboras@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


HSB
HSB förvaltar 500 lägenheter för uthyrning i Borås. Lägenheter finns för alla familjebehov. Oavsett om du är ensamstående student eller barnfamilj finns lägenheter som är utrustade för era behov. HSBs fastigheter ligger i stadsdelarna Lugnet, Norrmalm, Tullen, Trandared och Villastan.

Adress: gambrinus@gota.hsb.se,
Telefon: 077-110 10 30
E-post: anne.gabrielsson@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/gambrinus


Jamfa
I stadskärnan och i bostadsområdet Villastaden förvaltar den privata hyresvärden Jamfa ett par större bostadsfastigheter. Du som är intresserad av att hyra lägenhet kan skicka en bostadsansökan. I din ansökan skriver du dina önskemål om antal rum och eventuell maxhyra.

Adress: Österlånggatan 21, 2 tr Borås
Telefon: 033-41 00 51
Hemsida: www.jamfa.se


Larssons Fastigheter
Den familjeägda hyresvärden Larssons Fastigheter äger 24 bostadsfastigheter med upp till 10 lägenheter i varje fastighet i Borås. Om du har frågor om att hyra lägenhet kan du ta kontakt per telefon. På Larssons Fastigheters egna hemsida lägger man även upp eventuellt lediga lägenheter.

Telefon: 033-25 80 85
E-post: info@larssonsfastigheter.se
Hemsida: www.larssonsfastigheter.se


Ullsaxen
Fastighetsförvaltaren Ullsaxen ansvarar för uthyrning av lägenheter åt flera mindre privata hyresvärdar i Borås och har även ett eget bestånd av hyreslägenheter. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Fyll i en bostadsansökan om du vill bli hyresgäst.

Adress: Stenbocksgatan 18, 506 34 Borås
Telefon: 033-13 52 60
E-post: info@ullsaxen.se
Hemsida: www.ullsaxen.se


Kanico
Kanico är ett familjägt bostadsbolag med 36 lägenheter i centrala Borås. Vill du anmäla ditt intresse för att hyra bostad ringer du till Kanico på 033-10 85 01. Du kan också fylla i en intresseanmälan och ange vad för bostad du söker. Lägenheterna ligger i Von Ahnska Huset och Byggarnas hus i Borås.

Adress: Viskastrandsgatan 1, 506 30 Borås
Telefon: 033 - 108501
E-post: info@kanico.se
Hemsida: www.kanico.se


Olofsson Fastigheter
I stadsdelarna Byttorp, Norrmalm, Trandared, Villastaden samt i centrala Borås förvaltar den privata hyresvärden Olofssons Fastigheter 250 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök.

Adress: Sjumilagan 4, 507 42 Borås
Telefon: 033–12 55 40
E-post: henrik@olofssonfastigheter.se
Hemsida: www.olofssonfastigheter.se


Stadsporten
Stadsporten äger 21 stora bostadsfastigheter i Borås med upp till 24 hyreslägenheter i varje fastighet. De vanligaste bostadsstorlekarna är från 2 till 4 rum och kök. Du kan skicka en bostadsansökan där du anger vilken lägenhetsstorlek du önskar hyra.

Adress: Hötorget 1, 503 32 Borås
Telefon: 033-20 72 55
E-post: pamela@stadsporten.se
Hemsida: www.stadsporten.se


Weland Fastigheter
I stadsdelen Norrmalm har privata hyresvärden Weland Fastigheter 500 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger på gångavstånd om 1,5 km in till Borås stadskärna. Weland kan även erbjuda ett utbud om 45 studentlägenheter i stadsdelen Östermalm.

Adress: Engelbrektsgatan 126, 506 39 Borås
Telefon: 033-23 64 80
E-post: info@welandfastigheter.se
Hemsida: www.welandfastigheter.se


Cernera
Fastighetsbolaget Cernera har 60 enrumslägenheter för uthyrning till studenter i stadsdelen nedre Byttorp i Borås. Samtliga lägenheter har pentry och egen toalett. Från bostadsområdet har du gångavstånd till Knalleland och Borås centrum.

Adress: Åsboholmsgatan 6, 504 51 Borås
Telefon: 033-290 190
E-post: kundservice@cernera.se
Hemsida: www.cernera.se