1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Borås


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Borås. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Borås som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Bostäder i Borås
Det kommunala bostadsbolaget Bostäder i Borås är en naturlig startpunkt för dig som söker boende i staden. Här erbjuds lägenheter i alla storlekar, utformningar och i stadens flesta områden. Du är välkommen att ansöka om vakanser via hyresvärdens hemsida.

Västerstaden
I centrala delarna av textilstaden Borås äger och förvaltar privata hyresvärden Väterstaden ett stort bestånd av bostäder. Lediga lägenheter publiceras löpande på den egna hemsida där de även kan sökas av dig som söker boende i staden.

Willhem
Willhem har bostadsfastigheter över hela landet och Borås är den stad där man erbjuder flest lägenheter. Beståndet återfinns i hela staden. Lediga lägenheter publiceras på Wilhelms hemsida där de även kan ansökas av dig som letar boende i Borås.

CA Fastigheter
Sedan 1998 förvaltar den privata fastighetsägaren CA Fastigheter hyreslägenheter i Borås. Beståndet är uppdelat mellan Svedjeskogen, Centrum, Druvefors och Ramnalid. En allmän intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida så kontaktas du när matchande objekt finns.

Adress: Holmsgatan 11, Borås
Telefon: 033-22 28 40
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


HSB
Äger och förvaltar hyreslägenheter och studentbostäder i Borås. Samtliga bostäder är belägna i trivsamma och attraktiva områden i staden med goda kommunikationer och närhet till service. Medlemmar och Bosparare i HSB har förtur till vakanta lägenheter.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: gambrinus@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/gambrinus


Jamfa
Jamfa är en privat hyresvärd vars bestånd består av lokaler och lägenheter i Borås. I stadskärnan på Allégatan och Österlånggatan /Skolgatan hittas lägenheterna som hyrs ut. Du som söker bostad på orten kan skicka in en allmän intresseanmälan på Jamfas hemsida.

Adress: Fabriksgatan 11, Borås
Telefon: 0708-41 05 51
Hemsida: www.jamfa.se


Kelvin Fastigheter
På Norrmalm, Centum, Villastan och Byttorp förvaltar denna privata hyresvärd 11 fastigheter. Hyreslägenheter hittas i samtliga fastigheter, och det finns även några lokaler att hyra. Storleksmässigt är bostäderna upp till sexrummare.

Adress: Sturegatan 8, Borås
Telefon: 0705-33 52 76
Hemsida: www.kelvinfastigheter.se


Kanico
I en av stadens vackraste fastigheter har Kanico 26 hyreslägenheter. Fastigheten ligger central vid Carolikyrkan vilket även innebär en kort promenad till butiker, högskola och resecentrum. På Kanicos webbplats kan du skicka in en intresseanmälan elektroniskt.

Adress: Viskastrandsgatan 1B, Borås
Telefon: 033 - 108501
E-post: info@kanico.se
Hemsida: www.kanico.se


Larssons Fastigheter
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i Borås och närliggande orter. I Borås erbjuder man lägenheter i 23 fastigheter, både på de mest centrala adresserna i stadskärnan och övriga stadsdelar. Intresseanmälan kan göras på lediga lägenheter direkt på hemsidan.

Telefon: 033-25 80 85
E-post: info@larssonsfastigheter.se
Hemsida: www.larssonsfastigheter.se


Olofsson Fastigheter
Hyresvärd verksam i Borås där man har runt 250 hyreslägenheter. Bostäderna återfinns i de populära områdena Villastaden, Norrmalm, Sahläng, Centrum, Byttorp, Göta, Norrby, Bergsbo och Trandared. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens hemsida.

Adress: Sjumilagan 4B, Borås
Telefon: 033–12 55 40
E-post: henrik@olofssonfastigheter.se
Hemsida: www.olofssonfastigheter.se


Stadsporten
I centrala Borås, bredvid Högskolan, äger Stadsporten en fastighet på adressen Kungsgatan. Fastigheten omfattar åtta lägenheter i storlek från tvåor upp till femrummare. Bostadssökande är välkomna att skicka ett mail till hyresvärden.

Adress: Sparregatan 20, Borås
Telefon: 033-20 72 50
E-post: info@stadsporten.se
Hemsida: www.stadsporten.se


SBF
Äger och förvaltar sedan 2014 två fastigheter i Borås. Den ena ligger i centrala staden på Järnvägsgatan och innehåller 50 hyreslägenheter. Den andra är belägen på Sjöbo och inrymmer 44 lägenheter. På SBFs hemsida finns det möjlighet att anmäla ditt intresse på bostäder.

Telefon: 0771-188 220
E-post: info@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Weland Fastigheter
Privata fastighetsägaren Weland Fastigheter har koncentrerat sitt bestånd till stadsdelen Norrmalm i Borås. På Liljebergsgatan och Engelbrektsgatan har man cirka 500 lägenheter som uthyres till privatpersoner. Lägenheterna har upp till 5 rum och kök.

Adress: Engelbrektsgatan 126, Borås
Telefon: 033-23 64 80
E-post: info@welandfastigheter.se
Hemsida: www.welandfastigheter.se


Victoria Park
Victoria Park har koncentrerat sitt bostadsbestånd i Borås till områdena Sjöbo och Hässleholmen. 900 hyreslägenheter i storlek 1-5 rum och kök erbjuds. Under våren 2020 kommer 16 nya lägenheter på Hässlseholmen stå klara för inflytt.

Adress: Solvarvsgatan 89 A, Borås
Telefon: 010 20 93 900
E-post: boras@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Ullsaxen
Majoriteten av Ullsaxens bestånd hittas i Borås men de har även fastigheter i fem andra orter. I Borås har man hyreslägenheter i sex olika stadsdelar, bland annat attraktiva Villastaden och Norrmalm. Beståndet omfattar lägenheter i storlek från ettor till fyror.

Adress: Stenbocksgatan 18, Borås
Telefon: 033-13 52 60
E-post: info@ullsaxen.se
Hemsida: www.ullsaxen.se


Vättersnäs Förvaltning
I Borås har Vättersnäs Förvaltning två fastigheter. Den ena belägen på Tredje Villagatan i populära Villastaden och den andra på Moldegatan i stadsdelen Göta. För att visa att du söker en bostad i Borås är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Telefon: 031-778 12 70
E-post: info@vattersnas.se
Hemsida: www.vattersnas.se


Balder Studenthem
Som student i Borås kan du ansöka om att bo i någon av Balders 60 studentrum belägna bara några minuters promenad från Högskolan. Rummen är på 14-23 kvm och hyrs ut per läsår. Du kan välja att hyra ditt rum med eller utan möbler.

Adress: Yxhammarsgatan 1, Borås
Telefon: 0704-71 11 68
E-post: info@studentbostadiboras.com
Hemsida: www.studentbostadiboras.com


Sagahem
Några få minuters promenad från högskolan erbjuder Sagahem moderna bostäder för studenter. Beståndet utgörs av 13 lägenheter och 35 studentrum. Endast studenter kan söka boende hos Sagahem. Rum och lägenhet ansöker du via hyresvärdens hemsida.

Adress:  Sagagatan 10, Borås
Telefon: 070-508 64 35
Hemsida: www.sagahem.se


Allfast Förvaltning
Privat fastighetsägare som äger och förvaltar fastigheter i Borås och Mölndal. 10 minuters gångavstånd från Borås stadskärna hittas Allfasts lägenheter i staden. Fastigheten uppfördes 1929 och innehåller idag 9 lägenheter, fördelat mellan tvåor och vindslägenheter med 1 RoK.

Telefon: 0730-75 65 00
E-post: magnus.munk@allfast.se
Hemsida: www.allfast.se


Ås Härads Fastigheter
Utspritt på 32 adresser i Borås förvaltas 278 hyreslägenheter. Många av fastigheterna ligger längs Engelbrektsgatan på Norrmalm. En fastighet hyrs ut som enfamiljshus medan resterande innehåller upp till 36 lägenheter, men de flesta har runt 8 stycken.

Telefon: 033-129 129
E-post: info@asharad.se
Hemsida: www.asharad.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Borås utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Borås att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Borås. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Borås?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Borås. Hos oss kan du se listor med alla Boråss hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.