Information om Gruvstaden

I utkanten av Borlänge i områdena Ornäs och Skräddarbacken äger Gruvstaden några flerbostadsfastigheter. Lägenheter kan hyras i storlek om 2-5 rum och kök. Samtliga fastigheter ger dig som boende en känsla av att bo i villa då det är större villor, med trädgård, som inrymmer ett antal lägenheter.

På Gruvstadens hemsida har du som bostadssökande möjlighet att göra en generell intresseanmälan. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan förbehåller sig rätten att välja den hyresgäst de anser vara mest lämpad för lägenheten utifrån tre kriterier. Vid val av hyresgäst fokuserar Gruvstaden på den sökandes förmåga att betala hyran, om den sökande har någon anknytning till området och huruvida den sökande ser boendet som något långsiktigt.

Kontakta Gruvstaden
Telefon: 023-207 77
E-post: home@gruvstaden.se
Hemsida: www.gruvstaden.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Gruvstaden men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.gruvstaden.seVisa fler lediga lägenheter i Borlänge