Information om Tunabyggen

Tunabyggen ägs av Borlänge kommun och äger cirka 5 200 hyreslägenheter. Majoriteten av bostadsområdena ligger i eller nära Borlänge men du har även möjlighet att söka boende mer naturnära i kommunen.

Under åren har man byggt upp ett gediget bestånd med en bred variation av bostäder. Här kan du hyra bostad i en fastighet från 1800-talet eller en nyproducerad fastighet i centrala staden. För kommunens äldre invånare erbjuds ett antal seniorboenden där man fokuserat på gemensamhet och tillgänglighet för de boende.

Om du önskar bli hyresgäst hos Tunabyggen behöver du registrera dig på deras hemsida. Som registrerad samlar du köpoäng vilka avgör vem av de sökande på en bostad som erbjuds kontraktet. Ju längre du varit registrerad desto större är dina chanser till en bostad.

Kontakta Tunabyggen
Adress: Utanforsgränd 2, Borlänge
Telefon: 0243 - 733 00
E-post: info@tunabyggen.se
Hemsida: www.tunabyggen.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Tunabyggen men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.tunabyggen.seVisa fler lediga lägenheter i Borlänge