1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Botkyrka

Bevaka lediga lägenheter i Botkyrka

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Botkyrka samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Botkyrka. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Par söker hyreslägenhet i södra Stockholm.
Sökes: Förstahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Botkyrkas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Botkyrkabyggen
Botkyrkabyggen är kommunens största bostadsbolag med över 10 000 bostäder. Förvaltar bostäder i tio av kommunens områden/tätorter. För närvarande söks nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Botkyrka


HSB
I Botkyrka kommun har HSB lägenheter för uthyrning i Tullinge centrum. Bostäderna är centralt belägna i orten och ligger cirka 400 meter från pendelstationen. Beståndet består av 60 lägenheter, varav två stycken är treor, resterande har 2 rum och kök.

Telefon: 08-608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Liljestrand Fastigheter
Under första kvartalet 2018 färdigställde Liljestrand Fastigheter 100 nybyggda hyresrätter. Fastighetsägaren har byggt om Uttrans sjukhus till moderna hyreslägenheter och skapat en helt nytt bostadsområde i Botkyrka.

Telefon: 08-586 486 00
E-post: info@liljestrand.se
Hemsida: www.liljestrand.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I norra Botkyrka i stadsdelen Norsborg förvaltar Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) 153 hyresrätter. Lägenheterna finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Medlemskap i SKB fodras för att kunna ansöka om hyresvärdens lediga lägenheter.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Tumba Centrumfastigheter
Tumba Centrumfastigheter äger 80 studentbostäder i Tumba Centrum. Lägenheterna ligger centralt med omedelbar närhet till köpcentrets butiker och restauranger samt gångavstånd till pendeltåg och buss. Är du student kan du skicka en bostadsansökan.

Telefon: 08-562 532 00
E-post: cityconbostader@citycon.com
Hemsida: www.tumbacentrum.se/lokaler-och-bostader


Hembla
Under 2018 förvärvade privata hyresvärden Hembla närmare 1 300 lägenheter i Botkyrka. Bostäderna är belägna på Rådmansbacken, Notariebacken, Advokatbacken, Tingsvägen, Fogdebacken och Domarebacken i Alby.

Adress: Domarebacken 38, Norsborg
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se/stadsdelar/botkyrka


Balder
Balder är en privat fastighetsägare som förvaltar lägenheter på Norsborg i Botkyrka kommun. När en lägenhet blir ledig publiceras den på Balders hemsida där du som bostadssökande kan anmäla ditt intresse på vakanser.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: www.balder.se