1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Botkyrka

Alla lediga lägenheter i Botkyrka

Botkyrka är en förort till Stockholm där det under de senare åren blivit svårare att hitta bostad. Bostadsköerna är i regel långa och för att ha chans att bli erbjuden hyreslägenhet behöver du ansöka om bostad hos många hyresvärdar På en svår bostadsmarknad är det av stor vikt att du ansöker om bostad hos samtliga hyresvärdar på orten. Via oss når du de 4 fastighetsägare i Botkyrka som förmedlar flest lägenheter för uthyrning.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Par söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Botkyrkabyggen
Botkyrka kommun etablerade på 50-talet ett eget bostadsbolaget på orten: Botkyrkabyggen. Hos Botkyrkabyggen finns idag 11 700 hyreslägenheter för uthyrning. I närliggande Tullinge bygger man nya hyresrätter. Botkyrkabyggen söker just nu nya hyresgäster till lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Botkyrka


HSB
I Huddinge, Botkyrka och Nynäshamn har bostadsorganisationen HSB Södertörn 11 000 lägenheter. Merparten av dessa är bostadsrätter men man har också ett stort utbud av hyresrätter. Du måste bli medlem i HSB om du vill ansöka om att få hyra bostad.

Postadress Box 1084, 141 22 Huddinge
E-mail info.sodertorn@hsb.se
Telefon 08-608 68 00
Hemsida www.hsb.se/sodertorn


Tumba Centrum
I Tumba Centrum hyr bostadsbolaget Citycon utöver butiks- och kontorslokaler även ut ett hundratal lägenheter och 80 studentlägenheter. Från samtliga lägenheter har du nära till Tumba Centrums rika utbud av butiker och närhet till pendeltåget och busstationen.

E-mail martin.kjellman@citycon.se
Telefon 08-562 532 00
Hemsida www.tumbacentrum.se/lokaler-och-bostader


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I bostadskvarterat Skarpbrunna i Botkyrka har Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) 153 lägenheter för uthyrning. För att ansöka om bostad behöver du först bli medlem i SKB. Kötiderna för att erhålla lägenhetskontrakt är i regel mycket långa.

E-mail skb@skb.org
Telefon 08-704 60 00
Hemsida www.skb.org