1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Botkyrka

Sök lediga lägenheter i Botkyrka

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Botkyrka. Du kan fritt söka bland de 11 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Botkyrka.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Botkyrkabyggen
Botkyrkabyggen är kommunens största bostadsbolag med över 10 000 bostäder. Förvaltar bostäder i tio av kommunens områden/tätorter. För närvarande söks nya hyresgäster till 7 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Botkyrka


HSB
I Botkyrka kommun har HSB lägenheter för uthyrning i Tullinge centrum. Bostäderna är centralt belägna i orten och ligger cirka 400 meter från pendelstationen. Beståndet består av 60 lägenheter, varav två stycken är treor, resterande har 2 rum och kök.

Telefon: 08-608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Liljestrand Fastigheter
Privata fastighetsbolaget Liljestrands Fastigheter förvaltar och bygger nyproducerade hyresrätter vid Kvarnsjön utanför Tumba i Botkyrka kommun. Projektet består av flera etapper, inflytt har skett i en del men sista inflytt planeras till 2021. Hög standard erbjuds i bostäderna.

Telefon: 08-586 486 00
E-post: info@liljestrand.se
Hemsida: www.liljestrand.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Skarpbrunna är ett område i Norsborg, norra Botkyrka, där bostadsföreningen förvaltar 153 hyreslägenheter. Lägenheterna har upp till fem rum och kök, och alla har balkong med undantag för de på bottenplan. För att söka bostad behöver du vara medlem i föreningen.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Tumba Centrumfastigheter
I Tumba Centrum har du som student möjlighet att hyra någon av hyresvärdens 80 studentlägenheter. Bostäderna är belägna i direkt anslutning till service, kommunikationer och affärer. För att ansöka om en bostad kan du fylla i en intresseanmälan direkt på egna hemsidan.

Telefon: 08-562 532 00
E-post: cityconbostader@citycon.com
Hemsida: www.tumbacentrum.se/bli-var-hyresgast


Hembla
Under 2018 förvärvade privata hyresvärden Hembla närmare 1 300 lägenheter i Botkyrka. Bostäderna är belägna på Rådmansbacken, Notariebacken, Advokatbacken, Tingsvägen, Fogdebacken och Domarebacken i Alby.

Adress: Domarebacken 38, Norsborg
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se/stadsdelar/botkyrka


Balder
Balder är en privat fastighetsägare som förvaltar lägenheter på Norsborg i Botkyrka kommun. När en lägenhet blir ledig publiceras den på Balders hemsida där du som bostadssökande kan anmäla ditt intresse på vakanser.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: www.balder.se