1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Botkyrka


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Botkyrka. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Botkyrka som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Botkyrkabyggen
Botkyrkabyggen är kommunens största bostadsbolag med över 10 000 bostäder. Förvaltar bostäder i tio av kommunens områden/tätorter. För närvarande söks nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.

HSB
I Botkyrka kommun har HSB lägenheter för uthyrning i Tullinge centrum. Bostäderna är centralt belägna i orten och ligger cirka 400 meter från pendelstationen. Beståndet består av 60 lägenheter, varav två stycken är treor, resterande har 2 rum och kök.

Telefon: 08-608 68 00
E-post: info.sodertorn@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Liljestrand Fastigheter
Privata fastighetsbolaget Liljestrands Fastigheter förvaltar och bygger nyproducerade hyresrätter vid Kvarnsjön utanför Tumba i Botkyrka kommun. Projektet består av flera etapper, inflytt har skett i en del men sista inflytt planeras till 2021. Hög standard erbjuds i bostäderna.

Telefon: 08-586 486 00
E-post: info@liljestrand.se
Hemsida: www.liljestrand.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Skarpbrunna är ett område i Norsborg, norra Botkyrka, där bostadsföreningen förvaltar 153 hyreslägenheter. Lägenheterna har upp till fem rum och kök, och alla har balkong med undantag för de på bottenplan. För att söka bostad behöver du vara medlem i föreningen.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Tumba Centrumfastigheter
I Tumba Centrum har du som student möjlighet att hyra någon av hyresvärdens 80 studentlägenheter. Bostäderna är belägna i direkt anslutning till service, kommunikationer och affärer. För att ansöka om en bostad kan du fylla i en intresseanmälan direkt på egna hemsidan.

Telefon: 08-562 532 00
E-post: cityconbostader@citycon.com
Hemsida: www.tumbacentrum.se/bli-var-hyresgast


Hembla
Under 2018 förvärvade privata hyresvärden Hembla närmare 1 300 lägenheter i Botkyrka. Bostäderna är belägna på Rådmansbacken, Notariebacken, Advokatbacken, Tingsvägen, Fogdebacken och Domarebacken i Alby.

Adress: Domarebacken 38, Norsborg
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se/stadsdelar/botkyrka


Balder
Balder är en privat fastighetsägare som förvaltar lägenheter på Norsborg i Botkyrka kommun. När en lägenhet blir ledig publiceras den på Balders hemsida där du som bostadssökande kan anmäla ditt intresse på vakanser.

Telefon: 0774-49 49 49
E-post: kundservice@balder.se
Hemsida: www.balder.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Botkyrka utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Botkyrka att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Botkyrka. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Botkyrka?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Botkyrka. Hos oss kan du se listor med alla Botkyrkas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.