1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bromölla

Alla lediga lägenheter i Bromölla

I Bromölla finns 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Bromöllahem som kan erbjuda dig att hyra bostad. Via oss når du idag 2 lediga lägenheter i Bromölla. Hos kan du lämna bostadsansökningar till samtliga hyresvärdar i Bromölla.

Andrahand15+


10120+


100020000+

Lägg in gratis andrahands-annons

Hyresvärdar


Visar 5 av 6 | Visa alla

Bromöllahem
Hos kommunala hyresvärden Bromöllahem finns över 1 000 lägenheter för uthyrning. Utöver centralorten Bromölla kan man erbjuda lägenheter även i Gualöv, Näsum och Valje.
    Enligt de uppgifter vi senast fått har Bromöllahem lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Chansen att bli erbjuden ett lägenhetskontrakt hos Bromöllahem är hög då antalet sökande per lägenhet i regel är lågt.Privata hyresvärdar i Bromölla


Hovby Fastigheter
33 lägenheter för uthyrning på Nygatan i Bromölla. Hos Hovby Fastigheter finns ingen bostadskö utan bolaget väljer själv vilka av de sökande som skall erbjudas att hyra lägenhet.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Sölvedals Förvaltning
I Bromölla har Sölvedals Förvaltning 1 ledig lägenhet. Sölvedals Förvaltning är en privat hyresvärd med fokus på småorter i Skånes län.

Telefon: 0456-156 71
E-post: malin@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Fornells Fastigheter
Om du söker bostad att hyra i Bromölla är du välkommen att skicka en ansökan per e-post. Fornells har en stor hyresfastighet i centrala Bromölla.

Telefon: 0456-26950
E-post: fornell@hotmail.com
Hemsida: www.fornellsfastigheter.se


Limsund & Son Fastigheter
Liten familjeägd hyresvärd med enstaka lägenheter på Nygatan samt Storgatan i Bromölla. Hyresvärden strävar efter att erbjuda lägenheter med bra standard och god hyra. Tar emot ansökningar via e-post.

Telefon: 0739-134507
E-post: limsunds@telia.com