1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bromölla

Alla lediga lägenheter i Bromölla

I Bromölla finns 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Bromöllahem som kan erbjuda dig att hyra bostad. Via oss når du idag 8 lediga lägenheter i Bromölla. Hos kan du lämna bostadsansökningar till samtliga hyresvärdar i Bromölla.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Kökspiga söker en 2:a
Sökes: Förstahand | 25 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Bromöllahem
Hos kommunala hyresvärden Bromöllahem finns över 1 000 lägenheter för uthyrning. Utöver centralorten Bromölla kan man erbjuda lägenheter även i Gualöv, Näsum och Valje.
    Enligt de uppgifter vi senast fått har Bromöllahem 5 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Chansen att bli erbjuden ett lägenhetskontrakt hos Bromöllahem är hög då antalet sökande per lägenhet i regel är lågt.Privata hyresvärdar i Bromölla


Hovby Fastigheter
33 lägenheter för uthyrning på Nygatan i Bromölla. Hos Hovby Fastigheter finns ingen bostadskö utan bolaget väljer själv vilka av de sökande som skall erbjudas att hyra lägenhet.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Sydbo Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter i centrala Bromölla. Har bostäder på Dalagatan, Fjälkingegatan, Folketshusgatan, Hagagatan, Sölvegatan och Ågatan. Söker nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter.

Adress: Resevägen 2, 295 39 Bromölla
Telefon: 0456 - 25520
E-post: info@sydbo.se
Hemsida: www.sydbo.se


Sölvedals Förvaltning
I Bromölla har Sölvedals Förvaltning 1 ledig lägenhet. Sölvedals Förvaltning är en privat hyresvärd med fokus på småorter i Skånes län.

Telefon: 0456-156 71
E-post: malin@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Fornells Fastigheter
Om du söker bostad att hyra i Bromölla är du välkommen att skicka en ansökan per e-post. Fornells har en stor hyresfastighet i centrala Bromölla.

Telefon: 0456-26950
E-post: fornell@hotmail.com
Hemsida: www.fornellsfastigheter.se