1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bromölla

Alla lediga lägenheter i Bromölla

I Bromölla finns 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Bromöllahem som kan erbjuda dig att hyra bostad. Via oss når du idag 7 lediga lägenheter i Bromölla. Hos kan du lämna bostadsansökningar till samtliga hyresvärdar i Bromölla.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Hyresvärdar


Visar 5 av 6 | Visa alla

Bromöllahem
Hos kommunala hyresvärden Bromöllahem finns över 1 000 lägenheter för uthyrning. Utöver centralorten Bromölla kan man erbjuda lägenheter även i Gualöv, Näsum och Valje.
    Enligt de uppgifter vi senast fått har Bromöllahem 3 lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. Chansen att bli erbjuden ett lägenhetskontrakt hos Bromöllahem är hög då antalet sökande per lägenhet i regel är lågt.Privata hyresvärdar i Bromölla


Hovby Fastigheter
33 lägenheter för uthyrning på Nygatan i Bromölla. Hos Hovby Fastigheter finns ingen bostadskö utan bolaget väljer själv vilka av de sökande som skall erbjudas att hyra lägenhet.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Sölvedals Förvaltning
I Bromölla har Sölvedals Förvaltning 1 ledig lägenhet. Sölvedals Förvaltning är en privat hyresvärd med fokus på småorter i Skånes län.

Telefon: 0456-156 71
E-post: malin@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Fornells Fastigheter
Om du söker bostad att hyra i Bromölla är du välkommen att skicka en ansökan per e-post. Fornells har en stor hyresfastighet i centrala Bromölla.

Telefon: 0456-26950
E-post: fornell@hotmail.com
Hemsida: www.fornellsfastigheter.se


Limsund & Son Fastigheter
Liten familjeägd hyresvärd med enstaka lägenheter på Nygatan samt Storgatan i Bromölla. Hyresvärden strävar efter att erbjuda lägenheter med bra standard och god hyra. Tar emot ansökningar via e-post.

Telefon: 0739-134507
E-post: limsunds@telia.com