1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bromölla

Sök lediga lägenheter i Bromölla

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Bromölla. Du kan fritt söka bland de 12 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Bromölla.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Bromöllahem
Kommunalt bostadsbolag som förvaltar strax över 1 000 lägenheter i Bromölla. Erbjuder boenden i Näsum, Gualöv, Valje och Bromölla tätort. Vakanser publiceras löpande på hemsidan för Bromöllahem och du kan där även göra intresseanmälningar på lägenheter.Privata hyresvärdar i Bromölla


Hovby Fastigheter
Privata hyresvärden har 33 lägenheter i Bromölla. Dessa är belägna på Nygatan i centrala orten. Ingen bostadskö tillämpas hos hyresvärden utan ett formulär finns på deras hemsida för ifyllnad. De kontaktar dig när de har ett matchande objekt ledigt.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Akka Egendom
Äger och förvaltar ett bestånd som omfattar 225 hyreslägenheter i centralorten Bromölla. Fastigheterna uppfördes på mitten av 1900-talet och innehåller lägenheter i storlek upp till fyrarummare. Du kan visa att du söker boende på orten via ett formulär på Akkas hemsida.

E-post: bromolla@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar närmare 120 lägenheter på sex adresser i Bromölla. Boende erbjuds båda i större hyreshus och i radhusliknande byggnader. Parkeringsplatser ingår på några av adresserna medan det på andra kan hyras separat.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


MW Bostad
Ett par minuters promenad från stadskärnan, med utsikt över Ivösjön ligger 52 lägenheter som färdigställdes 2017. Bostäderna varierar i storlek från 1-3 RoK. På hyresvärdens hemsida kan du genom att göra en intresseanmälan ställa dig i kö till lägenheterna på Ivöstrand.

Telefon: 070-542 84 15
E-post: magnus@husindustrier.se
Hemsida: www.mwbostad.se