1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bromölla

Bevaka lediga lägenheter i Bromölla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Bromölla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Bromölla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Bromöllas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bromöllahem
Kommunala hyresvärden Bromöllahem förvaltar 1 000 lägenheter. Utöver centralorten Bromölla äger man lägenheter i Gualöv, Näsum och Valje. Lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Bromölla


Akka Egendom
I Bromölla förvaltar Akka Egendom 225 hyresrätter. Bostadsfastigheterna ligger i centrala Bromölla med gångavstånd till tågstationen. Lägenhetsbeståndet omfattar bostäder i storlek från 1-4 rum och kök.

E-post: bromolla@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Hovby Fastigheter
Förvaltar 33 lägenheter på Nygatan i Bromölla. Hos Hovby Fastigheter finns ingen bostadskö utan hyresvärden väljer själv vilka av de sökande som skall erbjudas kallelse för lägenhetsvisning.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Sölvedals Förvaltning
Sölvedals Förvaltning är en privat hyresvärd med fokus på småorter i Skåne län. Hyresvärden förvaltar 117 lägenheter i Bromölla. På Solvedals.se kan du fylla i en bostadsansökan och ange dina önskemål så kontaktar hyresvärden dig vid vakanser.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Fornells Fastigheter
Om du söker bostad att hyra i Bromölla är du välkommen att skicka en ansökan per e-post. Fornells har en stor hyresfastighet i centrala Bromölla.

Telefon: 0456-26950
E-post: fornell@hotmail.com
Hemsida: www.fornellsfastigheter.se


Limsund & Son Fastigheter
Liten familjeägd hyresvärd med enstaka lägenheter på Nygatan samt Storgatan i Bromölla. Hyresvärden strävar efter att erbjuda lägenheter med bra standard och god hyra. Tar emot ansökningar via e-post.

Telefon: 0739-134507
E-post: limsunds@telia.com
Hemsida: www.limsunds.n.nu