1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bromölla

Bevaka lediga lägenheter i Bromölla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Bromölla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Bromölla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Bromöllas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bromöllahem
Kommunala hyresvärden Bromöllahem förvaltar 1 000 lägenheter. Utöver centralorten Bromölla äger man lägenheter i Gualöv, Näsum och Valje. Lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Bromölla


Akka Egendom
I Bromölla förvaltar Akka Egendom 225 hyresrätter. Bostadsfastigheterna ligger i centrala Bromölla med gångavstånd till tågstationen. Lägenhetsbeståndet omfattar bostäder i storlek från 1-4 rum och kök.

E-post: bromolla@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Hovby Fastigheter
Förvaltar 33 lägenheter på Nygatan i Bromölla. Hos Hovby Fastigheter finns ingen bostadskö utan hyresvärden väljer själv vilka av de sökande som skall erbjudas kallelse för lägenhetsvisning.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Sölvedals Förvaltning
Sölvedals Förvaltning är en privat hyresvärd med fokus på småorter i Skåne län. Hyresvärden förvaltar 117 lägenheter i Bromölla. På Solvedals.se kan du fylla i en bostadsansökan och ange dina önskemål så kontaktar hyresvärden dig vid vakanser.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


Fornells Fastigheter
Om du söker bostad att hyra i Bromölla är du välkommen att skicka en ansökan per e-post. Fornells har en stor hyresfastighet i centrala Bromölla.

Telefon: 0456-26950
E-post: fornell@hotmail.com
Hemsida: www.fornellsfastigheter.se


Limsund & Son Fastigheter
Liten familjeägd hyresvärd med enstaka lägenheter på Nygatan samt Storgatan i Bromölla. Hyresvärden strävar efter att erbjuda lägenheter med bra standard och god hyra. Tar emot ansökningar via e-post.

Telefon: 0739-134507
E-post: limsunds@telia.com
Hemsida: www.limsunds.n.nu