1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bromölla

Sök lediga lägenheter i Bromölla

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Bromölla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Bromölla.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Bromöllahem
Kommunalt bostadsbolag som förvaltar strax över 1 000 lägenheter i Bromölla. Erbjuder boenden i Näsum, Gualöv, Valje och Bromölla tätort. Vakanser publiceras löpande på hemsidan för Bromöllahem och du kan där även göra intresseanmälningar på lägenheter.Privata hyresvärdar i Bromölla


Hovby Fastigheter
Privata hyresvärden har 33 lägenheter i Bromölla. Dessa är belägna på Nygatan i centrala orten. Ingen bostadskö tillämpas hos hyresvärden utan ett formulär finns på deras hemsida för ifyllnad. De kontaktar dig när de har ett matchande objekt ledigt.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Akka Egendom
Äger och förvaltar ett bestånd som omfattar 225 hyreslägenheter i centralorten Bromölla. Fastigheterna uppfördes på mitten av 1900-talet och innehåller lägenheter i storlek upp till fyrarummare. Du kan visa att du söker boende på orten via ett formulär på Akkas hemsida.

E-post: bromolla@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar närmare 120 lägenheter på sex adresser i Bromölla. Boende erbjuds båda i större hyreshus och i radhusliknande byggnader. Parkeringsplatser ingår på några av adresserna medan det på andra kan hyras separat.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


MW Bostad
Ett par minuters promenad från stadskärnan, med utsikt över Ivösjön ligger 52 lägenheter som färdigställdes 2017. Bostäderna varierar i storlek från 1-3 RoK. På hyresvärdens hemsida kan du genom att göra en intresseanmälan ställa dig i kö till lägenheterna på Ivöstrand.

Telefon: 070-542 84 15
E-post: magnus@husindustrier.se
Hemsida: www.mwbostad.se