1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Bromölla

Bevaka lediga lägenheter i Bromölla

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Bromölla samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Bromölla. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Bromöllas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bromöllahem
Kommunalt bostadsbolag som förvaltar strax över 1 000 lägenheter i Bromölla. Erbjuder boenden i Näsum, Gualöv, Valje och Bromölla tätort. Vakanser publiceras löpande på hemsidan för Bromöllahem och du kan där även göra intresseanmälningar på lägenheter.Privata hyresvärdar i Bromölla


Hovby Fastigheter
Privata hyresvärden har 33 lägenheter i Bromölla. Dessa är belägna på Nygatan i centrala orten. Ingen bostadskö tillämpas hos hyresvärden utan ett formulär finns på deras hemsida för ifyllnad. De kontaktar dig när de har ett matchande objekt ledigt.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Akka Egendom
Äger och förvaltar ett bestånd som omfattar 225 hyreslägenheter i centralorten Bromölla. Fastigheterna uppfördes på mitten av 1900-talet och innehåller lägenheter i storlek upp till fyrarummare. Du kan visa att du söker boende på orten via ett formulär på Akkas hemsida.

E-post: bromolla@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar närmare 120 lägenheter på sex adresser i Bromölla. Boende erbjuds båda i större hyreshus och i radhusliknande byggnader. Parkeringsplatser ingår på några av adresserna medan det på andra kan hyras separat.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


MW Bostad
Ett par minuters promenad från stadskärnan, med utsikt över Ivösjön ligger 52 lägenheter som färdigställdes 2017. Bostäderna varierar i storlek från 1-3 RoK. På hyresvärdens hemsida kan du genom att göra en intresseanmälan ställa dig i kö till lägenheterna på Ivöstrand.

Telefon: 070-542 84 15
E-post: magnus@husindustrier.se
Hemsida: www.mwbostad.se