1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Bromölla


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Bromölla. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Bromölla som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Bromöllahem
Kommunalt bostadsbolag som förvaltar strax över 1 000 lägenheter i Bromölla. Erbjuder boenden i Näsum, Gualöv, Valje och Bromölla tätort. Vakanser publiceras löpande på hemsidan för Bromöllahem och du kan där även göra intresseanmälningar på lägenheter.

Hovby Fastigheter
Privata hyresvärden har 33 lägenheter i Bromölla. Dessa är belägna på Nygatan i centrala orten. Ingen bostadskö tillämpas hos hyresvärden utan ett formulär finns på deras hemsida för ifyllnad. De kontaktar dig när de har ett matchande objekt ledigt.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Akka Egendom
Äger och förvaltar ett bestånd som omfattar 225 hyreslägenheter i centralorten Bromölla. Fastigheterna uppfördes på mitten av 1900-talet och innehåller lägenheter i storlek upp till fyrarummare. Du kan visa att du söker boende på orten via ett formulär på Akkas hemsida.

E-post: bromolla@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar närmare 120 lägenheter på sex adresser i Bromölla. Boende erbjuds båda i större hyreshus och i radhusliknande byggnader. Parkeringsplatser ingår på några av adresserna medan det på andra kan hyras separat.

Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


MW Bostad
Ett par minuters promenad från stadskärnan, med utsikt över Ivösjön ligger 52 lägenheter som färdigställdes 2017. Bostäderna varierar i storlek från 1-3 RoK. På hyresvärdens hemsida kan du genom att göra en intresseanmälan ställa dig i kö till lägenheterna på Ivöstrand.

Telefon: 070-542 84 15
E-post: magnus@husindustrier.se
Hemsida: www.mwbostad.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Bromölla utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Bromölla att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Bromölla. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Bromölla?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Bromölla. Hos oss kan du se listor med alla Bromöllas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.