1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Danderyd

Bevaka lediga lägenheter i Danderyd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Danderyd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Danderyd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Undersköterska söker förtahands kontrakt
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 4000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Danderyds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Danderyd


BroGripen
I lugna och trygga villakvarter i Djursholms Ekeby i Danderyd förvaltar BroGripen ett stort antal tvåvåningshus med hyresrätter. Från kvarteret är det gångavstånd till Roslagsbanan. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att din bruttoinkomst överstiger månadshyran 4 gånger.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: fredrik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Ikano Bostad
Privata hyresvärden Ikano Bostad förvaltar 290 lägenheter i Danderyd. Alla lägenheter har egen balkong och är anslutna till internet och kabel-TV via fiber. Hyresgäster har möjlighet att hyra garage eller p-plats.

Telefon: 010-330 44 00
E-post: hej@ikanobostad.se
Hemsida: www.ikanobostad.se


Skandia Fastigheter
I Danderyd äger Skandia Fastigheter 124 hyresrätter. Lägenheterna genomgår just nu omfattande renovering där alla kök och badrum byts ut. Skandias hyresgäster i Danderyd kommer framöver bo i hyreslägenheter med standard lika hög som den i en bostadsrätt.

Telefon: 08-573 656 11
E-post: fredrik.brorsson@skandiafastigheter.se
Hemsida: skandiafastigheter.se/Vara-projekt/Danderyd-Stockholm


Stena Fastigheter
I Stocksund i Danderyd kommun har Stena Fastigheter två- och trevåningshus med hyresrätter. Lägenheternas storlek varierar mellan 1 till 4 rum och kök. Från bostadsområdet tar det 15 minuter med T-banan in till centrala Stockholm.

Telefon: 075-24 15 560
E-post: madeleine.agerhill@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
Hyresvärden Wåhlin Fastigheter har 28 lägenheter i Danderyd samt ytterligare 34 lägenheter i Stocksund. Samtliga lägenheter upplåtes som hyresrätter med förstahandskontrakt. Hos Wåhlin Fastigheter finns ingen bostadskö. Hyresvärden väljer nya hyresgäster genom att lotta fram en sökande bland alla de som lämnat intresseanmälningar.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: danderyd@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se