1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Danderyd


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Danderyd. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Danderyd som du kan söka förstahandskontrakt hos.

BroGripen
I ett trivsamt villaområde i Danderyd förvaltar hyresvärden BroGripen hyreslägenheter. Beståndet omfattar 28 lägenheter som har närhet till både natur och Roslagsbanan. Lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: erik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Skandia Fastigheter
Privata hyresvärden Skandia Fastigheter förvaltar 124 hyresrätter i Danderyd på Golfvägen. Samtliga lägenheter genomgick en omfattande renoveringen 2017 med nya kök, badrum och ytskikt. Vakanser förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-573 655 00
E-post: sandra.borg@skandiafastigheter.se
Hemsida: www.skandiafastigheter.se


Stena Fastigheter
Förvaltar fastighet med hyreslägenheter belägna i Stocksund i Danderyd. För hyresgäster med bil finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Hyresvärdens lediga lägenheter i Danderyd förmedlas uteslutande via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fatigheter är en av flera privata fastighetsägare i Danderyd. Totalt omfattar beståndet i Danderyd 24 lägenheter och man har utöver det även 30 hyreslägenheter i Stocksund. Majoriteten av vakanta lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Pakta
Den privata hyresvärden Pakta förvaltar ett bestånd av hyreslägenheter i Danderyd. De är belägna på Klubbvägen och kallas i folkmun för "Kopparhusen". Lägenheterna har tre till sex rum och kök. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker boende i Danderyd.

E-post: maria@pakta.se
Hemsida: www.pakta.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Danderyd utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Danderyd att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Danderyd. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Danderyd?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Danderyd. Hos oss kan du se listor med alla Danderyds hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.