1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Danderyd

Alla lediga lägenheter i Danderyd

Danderyd är en förort till Stockholm där det under de senare åren blivit svårare att hitta bostad. Bostadsköerna är i regel långa och för att ha chans att bli erbjuden hyreslägenhet behöver du ansöka om bostad hos många hyresvärdar På en svår bostadsmarknad är det av stor vikt att du ansöker om bostad hos samtliga hyresvärdar på orten. Via oss når du de 4 fastighetsägare i Danderyd som förmedlar flest lägenheter för uthyrning.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar
Privata hyresvärdar i Danderyd


Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Danderyd. Lägenheter för uthyrning finns på Johan Baners väg, Nora Torg, Studievägen, Svanholmsvägen och Trappvägen. Du kan lämna en intresseanmälan om det ligger ute lediga lägenheter.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Stena Fastigheter
I Danderyds kommun kan privata hyresvärden Stena Fastigheter erbjuda lägenheter i stadsdelarna Djursholm, Mörby och Stocksund. Från samtliga fastigheter har du gångavstånd till kommunala transporter (tåg, buss) in till Stockholms stad.

Telefon: 075-24 15 000
E-post: fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


BroGripen
I ett trevligt och barnvänligt villakvarter inom gångavstånd till Roslagsbanan förvaltar BroGripen flera hyresfastigheter i Danderyd. Fyll i en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra bostad. Din ansökan behöver förnyas var 6e månad för att du skall fortsätta räknas som aktivt sökande.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: fredrik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se