1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Danderyd

Sök lediga lägenheter i Danderyd

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Danderyd. Du kan fritt söka bland de 22 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Danderyd.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

HyresvärdarPrivata hyresvärdar i Danderyd


BroGripen
I ett trivsamt villaområde i Danderyd förvaltar hyresvärden BroGripen hyreslägenheter. Beståndet omfattar 28 lägenheter som har närhet till både natur och Roslagsbanan. Lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: erik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Ikano Bostad
I Danderyd, norr om Stockholm, förvaltar Ikano Bostad hyreslägenheter. Bostäderna ligger nära ett natur- och rekreationsområde. Goda kommunikationer finns i närheten och det tar cirka 15 minuter att promenera till Mörby Centrum. Vakanser söks via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-330 44 00
E-post: hej@ikanobostad.se
Hemsida: www.ikanobostad.se


Skandia Fastigheter
Privata hyresvärden Skandia Fastigheter förvaltar 124 hyresrätter i Danderyd på Golfvägen. Samtliga lägenheter genomgick en omfattande renoveringen 2017 med nya kök, badrum och ytskikt. Vakanser förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-573 655 00
E-post: sandra.borg@skandiafastigheter.se
Hemsida: www.skandiafastigheter.se


Stena Fastigheter
Förvaltar fastighet med hyreslägenheter belägna i Stocksund i Danderyd. För hyresgäster med bil finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Hyresvärdens lediga lägenheter i Danderyd förmedlas uteslutande via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fatigheter är en av flera privata fastighetsägare i Danderyd. Totalt omfattar beståndet i Danderyd 24 lägenheter och man har utöver det även 30 hyreslägenheter i Stocksund. Majoriteten av vakanta lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Pakta
Den privata hyresvärden Pakta förvaltar ett bestånd av hyreslägenheter i Danderyd. De är belägna på Klubbvägen och kallas i folkmun för "Kopparhusen". Lägenheterna har tre till sex rum och kök. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker boende i Danderyd.

E-post: maria@pakta.se
Hemsida: www.pakta.se