1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Danderyd

Bevaka lediga lägenheter i Danderyd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Danderyd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Danderyd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Danderyds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Danderyd


BroGripen
I ett trivsamt villaområde i Danderyd förvaltar hyresvärden BroGripen hyreslägenheter. Beståndet omfattar 28 lägenheter som har närhet till både natur och Roslagsbanan. Lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: erik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Ikano Bostad
I Danderyd, norr om Stockholm, förvaltar Ikano Bostad hyreslägenheter. Bostäderna ligger nära ett natur- och rekreationsområde. Goda kommunikationer finns i närheten och det tar cirka 15 minuter att promenera till Mörby Centrum. Vakanser söks via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-330 44 00
E-post: hej@ikanobostad.se
Hemsida: www.ikanobostad.se


Skandia Fastigheter
Privata hyresvärden Skandia Fastigheter förvaltar 124 hyresrätter i Danderyd på Golfvägen. Samtliga lägenheter genomgick en omfattande renoveringen 2017 med nya kök, badrum och ytskikt. Vakanser förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-573 655 00
E-post: sandra.borg@skandiafastigheter.se
Hemsida: www.skandiafastigheter.se


Stena Fastigheter
Förvaltar fastighet med hyreslägenheter belägna i Stocksund i Danderyd. För hyresgäster med bil finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Hyresvärdens lediga lägenheter i Danderyd förmedlas uteslutande via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fatigheter är en av flera privata fastighetsägare i Danderyd. Totalt omfattar beståndet i Danderyd 24 lägenheter och man har utöver det även 30 hyreslägenheter i Stocksund. Majoriteten av vakanta lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Pakta
Den privata hyresvärden Pakta förvaltar ett bestånd av hyreslägenheter i Danderyd. De är belägna på Klubbvägen och kallas i folkmun för "Kopparhusen". Lägenheterna har tre till sex rum och kök. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker boende i Danderyd.

E-post: maria@pakta.se
Hemsida: www.pakta.se