1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Danderyd

Bevaka lediga lägenheter i Danderyd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Danderyd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Danderyd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Danderyds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Danderyd


BroGripen
I lugna och trygga villakvarter i Djursholms Ekeby i Danderyd förvaltar BroGripen ett stort antal tvåvåningshus med hyresrätter. Från kvarteret är det gångavstånd till Roslagsbanan. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att din bruttoinkomst överstiger månadshyran 4 gånger.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: fredrik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Ikano Bostad
Privata hyresvärden Ikano Bostad förvaltar 290 lägenheter i Danderyd. Alla lägenheter har egen balkong och är anslutna till internet och kabel-TV via fiber. Hyresgäster har möjlighet att hyra garage eller p-plats.

Telefon: 010-330 44 00
E-post: hej@ikanobostad.se
Hemsida: www.ikanobostad.se


Skandia Fastigheter
I Danderyd äger Skandia Fastigheter 124 hyresrätter. Lägenheterna genomgår just nu omfattande renovering där alla kök och badrum byts ut. Skandias hyresgäster i Danderyd kommer framöver bo i hyreslägenheter med standard lika hög som den i en bostadsrätt.

Telefon: 08-573 656 11
E-post: fredrik.brorsson@skandiafastigheter.se
Hemsida: skandiafastigheter.se/Vara-projekt/Danderyd-Stockholm


Stena Fastigheter
I Stocksund i Danderyd kommun har Stena Fastigheter två- och trevåningshus med hyresrätter. Lägenheternas storlek varierar mellan 1 till 4 rum och kök. Från bostadsområdet tar det 15 minuter med T-banan in till centrala Stockholm.

Telefon: 075-24 15 560
E-post: madeleine.agerhill@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
Hyresvärden Wåhlin Fastigheter har 28 lägenheter i Danderyd samt ytterligare 34 lägenheter i Stocksund. Samtliga lägenheter upplåtes som hyresrätter med förstahandskontrakt. Hos Wåhlin Fastigheter finns ingen bostadskö. Hyresvärden väljer nya hyresgäster genom att lotta fram en sökande bland alla de som lämnat intresseanmälningar.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: danderyd@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se