1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Danderyd

Alla lediga lägenheter i Danderyd

Danderyd är en förort till Stockholm där det under de senare åren blivit svårare att hitta bostad. Bostadsköerna är i regel långa och för att ha chans att bli erbjuden hyreslägenhet behöver du ansöka om bostad hos många hyresvärdar På en svår bostadsmarknad är det av stor vikt att du ansöker om bostad hos samtliga hyresvärdar på orten. Via oss når du de 4 fastighetsägare i Danderyd som förmedlar flest lägenheter för uthyrning.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Kock och sommelier söker boende norr om stockholm
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar
Privata hyresvärdar i Danderyd


Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Danderyd. Lägenheter för uthyrning finns på Johan Baners väg, Nora Torg, Studievägen, Svanholmsvägen och Trappvägen. Du kan lämna en intresseanmälan om det ligger ute lediga lägenheter.

E-post info@wahlinfastigheter.se
Telefon 08-514 935 00
Hemsida www.wahlinfastigheter.se


Stena Fastigheter
I Danderyds kommun kan privata hyresvärden Stena Fastigheter erbjuda lägenheter i stadsdelarna Djursholm, Mörby och Stocksund. Från samtliga fastigheter har du gångavstånd till kommunala transporter (tåg, buss) in till Stockholms stad.

E-post fastigheter@stena.com
Telefon 075-24 15 000
Hemsida www.stenafastigheter.se


BroGripen
I ett trevligt och barnvänligt villakvarter inom gångavstånd till Roslagsbanan förvaltar BroGripen flera hyresfastigheter i Danderyd. Fyll i en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra bostad. Din ansökan behöver förnyas var 6e månad för att du skall fortsätta räknas som aktivt sökande.

E-post helenaw@brogripen.se
Telefon 08-54 54 96 15
Hemsida www.brogripen.se


Ehnen Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag som valt att fokusera hela sitt fastighetsbestånd till Danderyd. Man äger bland annat Rinkeby Gård på Ryttarstigen i Danderyd. Här finns stora lägenheter i herrgårdsliknande miljö. Skicka en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra bostad.

Besöksadress Danderydsvägen 146, 182 36 Danderyd
Telefon 08-753 34 70
Hemsida www.ehnen.se