1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Degerfors

Alla lediga lägenheter i Degerfors

I Degerfors når du via oss 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Degerforsbyggen. Via oss kan du ofta få erbjudande om hyreslägenheter i Degerfors. Ansök om bostad via samtliga hyresvärdar om du vill vara säker på att snabbt bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Degerforsbyggen
Hos Degerforsbyggen, den kommunala hyresvärdar i Degerfors, är det aldrig svårt att hitta en bostad att hyra. Just nu söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter i Degerfors. Man kan även erbjuda inflyttningsklara lägenheter i de närliggande orterna Svartå och Åtorp.Privata hyresvärdar i Degerfors


PJ Fastigheter
Liten hyresvärd som hyr ut både villor och lägenheter i Degerfors. Bostäderna är belägna på Tallåsvägen och Ängebäck. Lämna en intresseanmälan och ange om du vill hyra lägenhet eller villa.

E-post jan.persson@pjfastigheter.se
Telefon 070-618 33 16
Hemsida www.pjfastigheter.se


Senäte i Degerfors
Hyresvärden Senäte har 150 lägenhet i Degerfors med såväl centralt som naturnära lägen. Samtliga lägenheter kan fås med bredband och kabel-tv. Man brukar ofta söka ett par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Besöksadress Sandgatan 23 B, 693 31 Degerfors
E-post degerfors@senate.se
Telefon 0586-440 64
Hemsida www.senate.se


Jannelunds Fastighet
Jannelunds Fastigheter är ett litet privatägt bostadsföretag med totalt 10 hyresrätter på Spelmansgatan i Degerfors. Samtliga lägenheter har balkong eller terrass med kvällssol. Området lämpar sig för barnfamiljer och på utanför varje fastighet finns en stor gräsmatta. Lediga lägenheter publiceras direkt på Jannelunds hemsida.

Fastighetsadress Spelmansgatan 1, 3 och 5 i Danderyd
Telefon 070-5942125
Hemsida www.lagenheteridegerfors.se


Podium Fastigheter
Podium Fastigheter har lägenheter för uthyrning på Stationsvägen och på Strokirksvägen i Degerfors. I samtliga lägenheter finns fibrer indraget från Telia med möjlighet till bredband och Kabel-TV. Podium Fastigheter är en stor hyresvärd i Degerfors med 230 lägenheter.

Besöksadress Agensgatan 2, 693 30 Degerfors
Telefon 0586-431 51
Hemsida www.podiumfastigheter.se