1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Degerfors

Bevaka lediga lägenheter i Degerfors

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Degerfors samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Degerfors. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Degerfors hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Degerforsbyggen
Degerforsbyggen är ett kommunalägt bostadsbolag som förvaltar hyresrätter i Degerfors, Svartå och Åtorp. I beståndet finns över 800 lägenheter. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Degerfors


PJ Fastigheter
En av få hyresvärdar i Degerfors som hyr ut villor och parhus. Ett parhus, med två lägenheter, och 13 villor består beståndet av, samtliga med 4 RoK belägna strax utanför stadskärnan. De som önskar bli hyresgäster hos PJ kan lämna sitt intresse på deras hemsida.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se


Senäte i Degerfors
Privat hyresvärd som förvaltar 150 hyreslägenheter i Degerfors. Bostäderna är belägna på Sandgatan och Herrgårdsgatan. För att kunna söka bostad hos Senäte behöver du först anmäla dig som bostadssökande till hyresvärden vilket görs på hemsidan.

Adress: Sandgatan 23 B, Degerfors
Telefon: 0586-440 64
E-post: degerfors@senate.se
Hemsida: www.senate.se


HSB Karlskoga-Degerfors
Har sedan 2010 ett bestånd av hyresrätter i Degerfors. Bostäderna som du kan söka hos HSB är på 1-3 rum och kök, belägna på Brattgränd och Medborgargatan i centrum. På fastighetsägarens hemsida kan du ansöka om en lägenhet.

Telefon: 0586 - 362 90
E-post: hsb@karlskoga.hsb.se
Hemsida: www.hsbkarlskoga.se


Jannelunds Fastighet
Jannelunds Fastigheter är ett litet privatägt bostadsföretag med totalt 10 hyresrätter på Spelmansgatan i Degerfors. Samtliga lägenheter har balkong eller terrass med kvällssol. Området lämpar sig för barnfamiljer och utanför varje fastighet finns en stor gräsmatta. Lediga lägenheter publiceras direkt på Jannelunds hemsida.

Telefon: 070-5942125
Hemsida: www.lagenheteridegerfors.se


Podium Fastigheter
Podium Fastigheter har lägenheter för uthyrning på Stationsvägen och på Strokirksvägen i Degerfors. I samtliga lägenheter finns fiber indraget från Telia med möjlighet till bredband och Kabel-TV. Podium Fastigheter är en stor hyresvärd i Degerfors med 230 lägenheter.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se