1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Degerfors

Sök lediga lägenheter i Degerfors

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Degerfors. Du kan fritt söka bland de 7 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Degerfors.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Degerforsbyggen
Degerforsbyggen är kommunens eget bostadsbolag. Lägenheterna i egna beståndet återfinns i Degerfors, Svartå och Åtorp. Med sitt bestånd på cirka 800 lägenheter erbjuder man kommunens största utbud av bostäder. Vakanser kan ansökas direkt på hyresvärdens webbplats.Privata hyresvärdar i Degerfors


PJ Fastigheter
En av få hyresvärdar i Degerfors som hyr ut villor och parhus. Ett parhus, med två lägenheter, och 13 villor består beståndet av, samtliga med 4 RoK belägna strax utanför stadskärnan. De som önskar bli hyresgäster hos PJ kan lämna sitt intresse på deras hemsida.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se


Senäte i Degerfors
Privat hyresvärd som förvaltar 150 hyreslägenheter i Degerfors. Bostäderna är belägna på Sandgatan och Herrgårdsgatan. För att kunna söka bostad hos Senäte behöver du först anmäla dig som bostadssökande till hyresvärden vilket görs på hemsidan.

Adress: Sandgatan 23 B, Degerfors
Telefon: 0586-440 64
E-post: degerfors@senate.se
Hemsida: www.senate.se


HSB Karlskoga-Degerfors
Har sedan 2010 ett bestånd av hyresrätter i Degerfors. Bostäderna som du kan söka hos HSB är på 1-3 rum och kök, belägna på Brattgränd och Medborgargatan i centrum. På fastighetsägarens hemsida kan du ansöka om en lägenhet.

Telefon: 0586 - 362 90
E-post: hsb@karlskoga.hsb.se
Hemsida: www.hsbkarlskoga.se


Jannelunds Fastighet
På Spelmansgatan i Degerfors har Jannelunds Fastighet två hus med fyra lägenheter i vardera. Alla åtta lägenheter är treor på 72-81 kvm. Lägenheterna som ligger på markplan har egna terrasser medan lägenheterna en våning upp har rymliga balkonger.

Telefon: 070-5942125
Hemsida: www.lagenheteridegerfors.se


Podium Fastigheter
Äger och förvaltar cirka 1 000 hyreslägenheter i mindre och mellanstora svenska städer. I Degerfors hittas 236 av dessa lägenheter i områdena Agen och Bruket. För att ansöka om en trevlig bostad som hyresvärden erbjuder besöker du deras hemsida och fyller i en ansökan.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se