1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Degerfors

Bevaka lediga lägenheter i Degerfors

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Degerfors samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Degerfors. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Degerfors hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Degerforsbyggen
Degerforsbyggen är ett kommunalägt bostadsbolag som förvaltar hyresrätter i Degerfors, Svartå och Åtorp. I beståndet finns över 800 lägenheter. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Degerfors


PJ Fastigheter
Liten hyresvärd som hyr ut både villor och lägenheter i Degerfors. Bostäderna är belägna på Tallåsvägen och Ängebäck. Lämna en intresseanmälan och ange om du vill hyra lägenhet eller villa.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se


Senäte i Degerfors
Hyresvärden Senäte har 150 lägenhet i Degerfors med såväl centralt som naturnära lägen. Samtliga lägenheter kan fås med bredband och kabel-tv. Man brukar ofta söka ett par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Adress: Sandgatan 23 B, Degerfors
Telefon: 0586-440 64
E-post: degerfors@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Jannelunds Fastighet
Jannelunds Fastigheter är ett litet privatägt bostadsföretag med totalt 10 hyresrätter på Spelmansgatan i Degerfors. Samtliga lägenheter har balkong eller terrass med kvällssol. Området lämpar sig för barnfamiljer och på utanför varje fastighet finns en stor gräsmatta. Lediga lägenheter publiceras direkt på Jannelunds hemsida.

Telefon: 070-5942125
Hemsida: www.lagenheteridegerfors.se


Podium Fastigheter
Podium Fastigheter har lägenheter för uthyrning på Stationsvägen och på Strokirksvägen i Degerfors. I samtliga lägenheter finns fibrer indraget från Telia med möjlighet till bredband och Kabel-TV. Podium Fastigheter är en stor hyresvärd i Degerfors med 230 lägenheter.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se