1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Degerfors

Alla lediga lägenheter i Degerfors

I Degerfors når du via oss 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Degerforsbyggen. Via oss kan du ofta få erbjudande om hyreslägenheter i Degerfors. Ansök om bostad via samtliga hyresvärdar om du vill vara säker på att snabbt bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Degerforsbyggen
Hos Degerforsbyggen, den kommunala hyresvärdar i Degerfors, är det aldrig svårt att hitta en bostad att hyra. Just nu söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter i Degerfors. Man kan även erbjuda inflyttningsklara lägenheter i de närliggande orterna Svartå och Åtorp.Privata hyresvärdar i Degerfors


PJ Fastigheter
Liten hyresvärd som hyr ut både villor och lägenheter i Degerfors. Bostäderna är belägna på Tallåsvägen och Ängebäck. Lämna en intresseanmälan och ange om du vill hyra lägenhet eller villa.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se


Senäte i Degerfors
Hyresvärden Senäte har 150 lägenhet i Degerfors med såväl centralt som naturnära lägen. Samtliga lägenheter kan fås med bredband och kabel-tv. Man brukar ofta söka ett par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Adress: Sandgatan 23 B, Degerfors
Telefon: 0586-440 64
E-post: degerfors@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Jannelunds Fastighet
Jannelunds Fastigheter är ett litet privatägt bostadsföretag med totalt 10 hyresrätter på Spelmansgatan i Degerfors. Samtliga lägenheter har balkong eller terrass med kvällssol. Området lämpar sig för barnfamiljer och på utanför varje fastighet finns en stor gräsmatta. Lediga lägenheter publiceras direkt på Jannelunds hemsida.

Telefon: 070-5942125
Hemsida: www.lagenheteridegerfors.se


Podium Fastigheter
Podium Fastigheter har lägenheter för uthyrning på Stationsvägen och på Strokirksvägen i Degerfors. I samtliga lägenheter finns fibrer indraget från Telia med möjlighet till bredband och Kabel-TV. Podium Fastigheter är en stor hyresvärd i Degerfors med 230 lägenheter.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se